7 TO DO’S OP JE VRIJGEZELLE VALENTIJNSDAG

Gisteren pas kwam ik erachter dat het vandaag alweer 14 februari is. Valentijnsdag! De afgelopen week was ik zo druk dat het mij helemaal is ontgaan! Ik besefte ook dat dit mijn eerste Valentijnsdag is als single, maar dat mag de pret niet drukken. Integendeel! Valentijnsdag is eigenlijk een gewone dag voor mij, maar toevallig valt het op een zondag (mijn favoriete dag van de week!). Daarom vandaag 7 leuke dingen die jij kunt doen vandaag als je single bent. En nee. Het belooft geen zielig artikel te worden ;-). Lees je mee?

Spa at home
Er is niks mis met een dagje voor jezelf, wat mij betreft is zondag daar de perfecte dag voor! Nagels lakken, uitgebreid douchen of in bad, je huid verzorgen, een masker op doen (je benen scheren hoeft niet eens per se vandaag als je daar geen zin in hebt ;-)) en gewoon even lekker opladen. Genieten kun je ook alleen!
Bakken
Hoewel het ook erg leuk is om een ander blij te maken met iets lekkers, vandaag verwen je jezelf! Tipje: Brownies zijn zo gemaakt (bij sommige pakken hoef je alleen water toe te voegen). Een cake of koekjes bakken is ook een goed idee. Vandaag hoef je jouw overheerlijke baksels niet te delen. Eet smakelijk!
Werken
Misschien niet jouw idee van een ontspannen weekend, maar werken kan heel fijn zijn om je gedachten te verzetten. Voor je het weet is je dag voorbij! Bovendien zijn er veel studenten die op zondag gewoon aan de studie zitten of werken voor hun baantje. Dan maakt het dus helemaal niet uit of het nou V-day is of niet.
Lezen
Die stapel ongelezen tijdschriften smeken er bijna om gelezen te worden. Misschien dat ze daarom telkens van je nachtkastje vallen? 😉 Ook is vandaag het perfecte moment om in een nieuw boek te beginnen. Even weg van de realiteit en je verliezen in een (super spannend) verhaal. Have fun reading!
Cadeautje voor jezelf
Beloon jezelf met iets leuks! Niet omdat het Valentijnsdag is en omdat jij ‘zielig en single’ bent, maar gewoon, omdat het kan. En omdat het zondag is en je waarschijnlijk geniet van een welverdiend weekend! Een beetje meer zelfliefde kan geen kwaad. Trouwens, een reep chocola telt ook als cadeautje… 🙂
Series kijken
Zelf kijk ik geen series en heb ik geen Netflix, maar ik vind het wel leuk om diverse programma’s terug te kijken. Zo kijk ik momenteel wekelijks Over Mijn Lijk en Hello Goodbye, ondanks dat dit vaak echte tranentrekkers zijn. Ook kijk ik graag luchtige programma’s zoals Geordie Shore. Lekker in mijn eentje in mijn grote bed met een overdosis food en warme chocolademelk. Ik vermaak me wel!
Vriendinnen
Heb je geen vriend dan heb je vast wel een overload aan vriendinnen. Zelf heb ik niet de behoefte om vandaag iets te doen samen, op zondag blijf ik sowieso vaak lekker thuis. Maar ik kan me voorstellen dat het uitgerekend vandaag erg leuk kan zijn om bijvoorbeeld te gaan eten met mede-single vriendinnen!
Natuurlijk zijn er nog honderden andere dingen die je vandaag zou kunnen doen, maar dit zijn mijn favorieten :-). Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te lezen en ik ben reuze benieuwd naar jullie plannen. Eigenlijk is vandaag voor mij een vrij standaard zondag. Een dag om op te laden, zeker als je morgen weer gaat werken! Ik wens jullie allemaal (single of niet) een hele fijne en gelukkige Valentijnsdag!
En, ben jij single of heb je een relatie? Wat zijn jouw plannen voor vandaag?

11 Reacties

 1. 14 februari 2016 / 09:07

  Wat een leuk lijstje zo! En wat een super mooie foto heb je gemaakt. Ik ben single, dus ga niks doen met iemand. Vandaag ga ik lekker een dagje naar Amsterdam met mijn familie! 🙂 Fijne dag meis!

 2. 14 februari 2016 / 12:48

  Al bijna 5 jaar happy met m'n vriend hier, maar erg leuke tips! Zo vermaakt je je denk ik prima als je single bent. Ik heb vanmorgen een ontbijtje op bed gekregen en vanavond ontbijten, maar daar tussenin zitten wij gewoon in onze chill kleding op de bank te hangen haha. Love it 😀

 3. 14 februari 2016 / 12:52

  Leuke tips! Eigenlijk is Valentijnsdag gewoon een normale dag haha. Maar ik snap dat sommige mensen er wel mee zitten als ze dan single zijn. -x-

 4. 14 februari 2016 / 15:19

  Ik heb gisteren al een cadeautje gekocht voor mezelf en ga deze Valentijnsdag lekker lezen en verder niks doen haha.
  X Annabel

 5. 14 februari 2016 / 17:45

  Wat een leuk lijstje. Ik ben geen vrijgezel, maar ook ik kan hier wel wat uithalen hoor :-). Jezelf verwennen met een cadeautje kan toch altijd :-).

 6. 14 februari 2016 / 19:03

  Ik heb een vriend, maar ik heb ook een cadeautje voor mezelf gekocht, is dat raar? Haha. Wij zijn vandaag lekker wezen lunchen en verder doen we er niet zoveel aan. Mijn vriend vind het allemaal maar commercieel gedoe.

 7. 15 februari 2016 / 09:55

  Ik moest lekker werken dus zo heb ik mijn dag doorgebracht terwijl er allemaal stelletjes aan de kassa stonden!

 8. 15 februari 2016 / 20:20

  Leuk artikel :-)! Ik ben al mijn hele leven vrijgezel op Valentijnsdag, ik lig er niet meer zo wakker van. Gisteren heb ik de hele dag aan mijn blog gewerkt. Ook leuk 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge