MLBB #60 | ANSICHTKAARTEN, WINACTIE EN KOFFIE

Het is weer maandag en dat betekent een nieuwe ‘My Life Besides Blogging.’ Ik hoop dat jullie een fijn weekend hebben gehad! Ik heb echt he-le-maal niks gedaan, dus ik heb vandaag extra zin om weer aan de slag te gaan :-). Maar eerst blik ik even terug op de afgelopen week. Ik bezocht Holtbar en maakte daar foto’s, ging onder de zonnebank, organiseerde een winactie, ontwierp ansichtkaarten en knuffelde héél veel met de poezen van het Kattencafé, aangezien deze week alweer mijn laatste stage-week is! Kijk je mee?

Afgelopen maandag ging ik even met mijn moeder naar Groningen. Het was super mooi weer (de zon scheen maar daar was ook wel alles mee gezegd) en daar moesten we even van genieten. Het bleek ontzettend koud, ik kocht een nieuwe (winter)jas die ik meteen aantrok (lol) en veel verder dan gezellig koffie drinken bij Holtbar is het niet gekomen, haha. Dat kwam overigens goed uit, want ik wilde er nog foto’s maken!

Aan het einde van de middag ging ik samen met een vriend naar de zonnebank. Ik zon altijd bij Sunday’s en als je iemand meeneemt die nog geen lid is betaal je beide maar 5 euro, ideaal! Het was zo koud dat ik voor het zonnen nog even koffie dronk haha, ik moest toch nog wachten tot mijn bank vrij was.

Zo tof! ‘s Avonds zag ik mijn eigen ontworpen print voor het Kattencafé voorbij komen op de nationale TV, haha. Ontzettend grappig, ik schrok er gewoon bijna van, hahaha. Natuurlijk moest ik er even een foto van maken ;-). Die avond werkte ik nog aan nieuwe dingen voor het café en maakte ik onder andere een setje handgemaakte mokken voor de merchandise, want die waren alweer uitverkocht!

Woensdag kwam de winactie voor mijn 3-jarig blogbestaan online, yay! Super leuk dat jullie allemaal zo enthousiast waren <3 Doe jij al mee? Inmiddels heeft mijn blog alweer de 500 volgers aangetikt en aangezien ik meestal maanden van tevoren geld spaar voor producten kan ik hiervoor niet alweer een winactie organiseren. Sorry! 🙁 Maar niet getreurd… In samenwerking met Vichy mag ik 3 producten weggeven! Over een paar weken, als ik het product zelf helemaal goed heb getest, komt het online.

Groningen be like: Terrasje pakken ook al is het amper 5 graden. Haha. Door de zon lijkt het super lekker weer, maar het was echt heel koud, brrr!

Zo verliefd op deze rode kleur! <3

Waaah, zo leuk en spannend haha! Wie zou de 500e volger zijn? :p

Lekker knuffelen in de privé katten ruimte met Mr. Bojangles. Yep, alle katten hebben nu namen! Uiteindelijk bleek ik daar toch niet goed te kunnen werken, ik had niet echt een tafel en het was super koud. Toen verhuisde ik maar naar de Coffee Company, een paar panden verderop. Enige nadeel is dat de koffie daar niet echt top is… (Lauwe cappuccino’s, need I say more?) Dus ik bestelde, uit voorzorg, maar een thee.

Gelukkig was het na de lunch wat rustiger in het café en kon ik achterin nog wat werk verrichten op mijn laptop. Zo leuk om de mensen zien te genieten en te zien zitten op meubels die ik heb helpen uitkiezen 🙂

Ik schreef een review over deze concealer van Wet ‘n Wild. Ik gebruik ‘m graag!

Lekker lunchen! Ik voelde me afgelopen weekend niet zo fit, dus dronk ik een vitamine sapje.

Mijn 3 grote beauty favorieten van dit moment <3 Vooral de highlighter van Etos is prachtig, die gebruik ik dagelijks!

Zaterdagochtend vroeg stond ik bij de drukker om mijn zelf ontworpen ansichtkaarten op te halen. Helaas stonden op veel kaarten nog snijtekens dus moesten ze bijna allemaal nogmaals bijgesneden worden.

Maar het is gelukt! Deze ansichtkaarten zijn nu te koop in het Kattencafé. Ze zijn zo leuk <3 Ik hoop dat ze in de smaak gaan vallen bij de klanten!

Mooi Groningen! <3 Tijd voor weekend!

Zaterdag schreef ik een artikel over één van mijn favoriete hotspots: Holtbar Conceptstore.

Gisteren voelde ik mij niet zo fit, dus het grootste gedeelte van de dag bracht ik in bed door met een boek. Heerlijk! En natuurlijk knuffelde ik lekker met mijn lieve caafjes <3 Misschien heb je deze foto al voorbij zien komen op Instagram.

Vitamine boost! Ik hoop dat het heeft geholpen en dat ik me vandaag weer goed voel. Ik maakte een smoothie met kiwi, appel, yoghurt en honing. Uiteindelijk bleek hij alsnog enorm bitter, haha.

Vandaag begint mijn laatste stageweek, zo ontzettend raar… Ik besef het eigenlijk nog niet echt, maar ja. De tijd gaat zo snel! Ik ben ook weer op zoek naar een bijbaantje, want als school straks weer begint wil ik daarnaast heel graag weer werken. Suggesties zijn altijd welkom 🙂 Ik ben benieuwd hoe het allemaal loopt! Ik wens jullie allemaal een hele fijne week, maak er weer wat moois van!

18 Reacties

 1. 22 februari 2016 / 08:10

  Wat een leuke en mooie ansichtkaarten, ik ben gek op katten! Ook leuk dat je ontwerp op de nationale tv voorbij kwam! (:

 2. 22 februari 2016 / 08:30

  Wat een leuke foto's en wat een toffe ontwerpen voor het Kattencafé! Daar mag je trots op zijn!

 3. 22 februari 2016 / 08:38

  Ik word hier helemaal blij van want ik ben dol op katten. <3 Wat zijn jou nagels trouwens prachtig, wauw!

 4. 22 februari 2016 / 10:40

  Die ansichtkaarten zijn zo leuk! Lekker eventjes zonnebankje 😀 Je winactie is gaaf!

 5. 22 februari 2016 / 11:17

  Wat een leuke foto's om te zien! Ik vind je ansichtkaarten echt heel tof, ik vind het zo leuk om te zien dat je het nu echt naar je zin hebt op stage! Ook leuk om te zien dat je ontwerp op de Nationale TV kwam! Moet vast een kick geven, haha. Je werkt er hard voor en je verdient het!
  liefs

 6. 22 februari 2016 / 11:19

  Haha, die mensen op dat terras, zo herkenbaar, maar nog eventjes geduld!! Wat super vet dat je ontwerp op tv kwam, toppertje!

 7. 22 februari 2016 / 11:33

  Ah wat een lieve kat! Cuuuute! En wat super tof dat jou ontwerp op de tv was. Hihi <3

 8. 22 februari 2016 / 11:42

  Die kaarten zijn erg leuk! Zeker als je gek bent op katten kun je niet anders dan ze leuk vinden, toch ;)?! Wat een lief caafje, en zo'n lang haar, wat schattig! Ik heb een druk werkweekend achter de rug, bleh. Dus vandaag even een off day.

 9. 22 februari 2016 / 14:54

  Mooie anstickaarten zeg !, je hebt echt mooie ontwerpen gemaakt voor het kattencafe . echt zo gaaf ook dat het op nationale tv kwam

 10. 22 februari 2016 / 17:34

  Wat leuk dat je zoveel doet voor het kattencafé! Gaaf zeg. 🙂

 11. 22 februari 2016 / 18:57

  Leuke foto's, je ontwerpen voor het kattencafé is zo mooi 🙂
  Je hebt ook prachtige nagels 😮
  X

 12. 22 februari 2016 / 18:59

  Wat ontzettend gaaf dat je met je print op TV kwam! Wat maak je overigens toch fijne photo diares <3

 13. 23 februari 2016 / 11:30

  Wat een leuke kaartjes zeg. Ik ga denk ik binnenkort even langs het kattencafe. Even om gezellig een kopje thee te drinken met de katten en naar deze leuke kaarten kijken!

 14. 23 februari 2016 / 11:43

  Wat tof van je katten kaarten en wat heb je gave nagels zeg! leuke foto's weer x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge