MLBB #61 | VAKANTIE, LAATSTE STAGEDAG EN SLEUTEL KAPOT

Hebben jullie een leuk weekend gehad? Die van mij was super druk, in verband met mijn vakantie naar Cyprus! Ik werkte een beetje vooruit, moest nog een aantal dingen kopen en regelen en pakte mijn koffertje in. De afgelopen week was alweer mijn laatste stage-week, de tijd vloog echt voorbij! Ik maakte een krijttekening op de deur, ontwierp een print voor de mokken en maakte de rest zo goed als af. Als afscheidscadeau kreeg ik een enorm leuke goodiebag, die je ook gaat zien in dit artikel! Lees je weer mee?

Ik besef nu dat de foto rechtsonder helemaal niet in het artikel voorkomt, oeps. Dus dan maar even zo. Vorige week kocht ik een nieuwe jas bij Object (van het merk Vila) en ik kwam erachter dat ik ‘m nog helemaal niet had laten zien! Ik appte deze foto naar vriendinnen om hun mening te vragen, haha. Maar ik ben er super blij mee. Hij is lekker lang, heeft fijne lange mouwen en zakken met een rits. Perfect!

Maandagochtend werkte ik bij een van mijn favoriete spots, de Coffee United. Kijk dit uitzicht! <3

En het leukste was dat ik zeker een uur het rijk alleen had, haha. Heerlijk om hier te zitten. Toch wat minder massaal en studentikoos als de Coffee Company. Enige nadeel was wel dat het stopcontact naast mijn plekje het niet deed, haha. Maar goed, in zo’n kleine ruimte kan ik me wel veel beter concentreren!

Tussen de middag kocht ik van die papieren zakjes (om de ansichtkaarten in te doen) en bracht deze naar het Kattencafé. Daarna ging ik nog even bij Holtbar zitten werken, dit is zo’n ontzettend leuke plek! Ik schreef er vorige week een artikel over.

Benieuwd naar mijn 10 positieve ervaringen met het bloggen? Die lees je hier!

Ook probeerde ik weer eens een nieuw koffietentje uit in Groningen, dit keer was Bartista aan de beurt. Daar trof ik deze kat aan, zo lief! Wat een lekkere dikzak, haha. De eigenaar vertelde dat hij ‘s ochtends soms voor de deur staat en dan lekker gaat slapen in het café. Hij zal vast wel een baasje hebben, maar ik wilde hem echt meenemen <3

Ik boekte een lastminute naar Cyprus, yay!!!

Deze producten van Etos gebruik ik dagelijks met veel plezier. Via Instagram vroeg ik of jullie suggesties hadden qua Etos make-up, bedankt allemaal voor de tips! 🙂

Ik ging even naar de bibliotheek met mijn moeder om een boekje van Cyprus te halen. Daarna in het winkelcentrum dit softijsje met disco dip #guiltypleasure!

We sloten af bij de Hema met een ‘vier-uurtje.’ We waren er om 16.05, classic haha, en het was mega druk :’).

Dat vind ik ook! Ik mis de V&D nu al… Die lekkere aardbeiensmoothies, de Home-afdeling, de mooie make-up merken en ook de leuke kledingmerken die er verkocht werden. Ik vind het echt zonde. Bij V&D was alles te krijgen. Ik kocht er ook altijd heerlijke witte bolletjes voor maar 1 euro. Ik heb ook nog een cadeaubon liggen, maar ja…

Ik maakte een groente omelet, helaas valt ‘ie bij mij altijd uit elkaar, haha.

Ik maakte deze schets, die ik later op de avond zou uitwerken op de krijtdeur.

En dit is ‘m uiteindelijk geworden! Wel wat schoonheidsfoutjes, maar ja, voor een eerste keer niet slecht, toch?

Vrijdagochtend fietste ik gezellig langs de snelweg 😉

Om vervolgens mijn zelf ontworpen telefoonhoesjes op te halen! We hebben het laten maken door een bedrijf.

Donderdag brak het sleuteltje van mijn kettingslot af. Ik gebruikte 1 sleuteltje voor 2 sloten, wat op zich best vreemd is, maar het werkte! Maar toen hij afbrak had ik dus twee fietsen vast staan waar ik niks mee kon, haha, handig. Het fietsslot in Groningen heb ik open laten knippen (toen ik mijn fiets wegsleepte werd ik er ook nog eens van beschuldigd dat ik hem wilde stelen, omg), maar gelukkig lukte mijn vader het om het slot van mijn andere fiets door te zagen. Dit soort dingen gebeuren ook altijd als je druk bent, haha.

Afgelopen vrijdag was alweer mijn laatste stagedag. Als afscheidscadeau kreeg ik een enorme goodiebag mee met al mijn zelf ontworpen producten erin, een lief kaartje en een H&M giftcard. Wat een ontzettend leuke verrassing, ik ben er zo blij mee! <3

Zaterdag kwam het artikel van mijn everyday make-up routine online. Heb jij ‘m al gelezen?

Mooi Groningen! <3 Zaterdag was het prachtig weer en ging ik even de stad in. Wat aankopen doen voor de vakantie en…

Heerlijk uit eten bij een van mijn favoriete (Mexicaanse) restaurants in Groningen: Four Roses! Ik bestelde natuurlijk weer een taco met zalm, zo lekker! Hier wil ik elke week wel eten, haha.

Ergens deze week ga ik op vakantie naar Cyprus, wiehoeeeee! Ik heb er zoveel zin in. Mijn blog, social media en Instagram staan dan wel op een wat lager pitje, maar dat begrijpen jullie vast wel. Ik heb wel iets vooruit kunnen werken. De komende tijd wordt sowieso weer druk, ik ga straks weer terug verhuizen naar Utrecht, school begint weer en ook heb ik wat leuke afspraken gemaakt met vrienden en vriendinnen. Gezellig! Maar geen zorgen, voor je het weet ben ik weer helemaal terug ;-). Fijne week, geniet ervan en tot snel!

14 Reacties

 1. 29 februari 2016 / 06:55

  Al die dingen die je hebt ontworpen zijn zo leuk! Ik vind je nieuwe jas ook erg mooi trouwens.
  Liefs

 2. 29 februari 2016 / 08:19

  De krijttekening is echt goed gelukt, ik blijf hem tof vinden! Erg jammer inderdaad dat de V&D nu gesloten is, de smoothies en de belegde broodjes waren daar zoo lekker. Maar dat niet alleen, ook alle spullen die ze er verkochten. Fijne vakantie!!

 3. 29 februari 2016 / 08:43

  Wat een leuke foto's! Ik vind je ontwerpen echt heel tof en de tekening op het krijtbord, ik doe het je niet na hoor!

 4. 29 februari 2016 / 10:27

  Softijs met discodip! Ik ga meteen 15 jaar terug in de tijd 🙂
  Ik vind jouw ontwerpen trouwens echt ongelofelijk leuk geworden! 😀

 5. 29 februari 2016 / 13:32

  Wat een leuke MLBB weer om te lezen! Ik vind je ontwerpen bij Kattencafé op z'n Kop zo tof! Echt ontzettend gaaf. Het krijtbord ontwerp vind ik ook erg goed gelukt. Je telefoonhoesjes zijn ook erg gaaf! Zou er best één willen voor mijn vriend, haha! Die heeft een zwarte kat! Leuk artikel en natuurlijk heel veel plezier en lekker genieten op vakantie in Cyprus!
  liefs

 6. 29 februari 2016 / 14:12

  Wauw, je ontwerpen zijn echt prachtig geworden, daar mag je echt supertrots op zijn zeg. En lekker hoor even op vakantie, daar teken ik ook wel voor 😉 Heel veel plezier in ieder geval alvast dame.

 7. 29 februari 2016 / 14:37

  Lastminute Cyprus? Lucky you. Have fun! En ik zie ook heel veel lekker eten voorbij komen, hmmmm.

 8. 29 februari 2016 / 17:59

  Wat leuk dat die kat in dat koffie zaakje was haha. Wat heb je trouwens toch ontzettend leuke dingen ontworpen!

 9. 29 februari 2016 / 19:20

  Je nieuwe jas staat je prachtig, je ontwerpen vind ik zo mooi!
  Veel plezier in Cyprus 🙂
  X

 10. 29 februari 2016 / 20:34

  Ahhh schattig die kat! Leuke foto's, fijne week 🙂

 11. 1 maart 2016 / 19:03

  Nou heb ik al héél lang zin in een tompouce en dan ga jij er een foto van posten?! Gemeen ;p Leuke foto's verder, mooi gedaan hoor dat krijtbord!

 12. 1 maart 2016 / 20:01

  Schoonheidsfoutjes, ik vind het echt prachtig! Echt super leuk gedaan meid.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge