MLBB #62 | CHILLEN OP CYPRUS, HOLTBAR EN NAAR DE BIOS

Mijn weekend is voorbij! Vandaag begint mijn “eerste” schooldag, na 9 maanden vakantie en stage. Heel erg raar, haha. De ‘My Life Besides Blogging’ van deze week staat, hoe kan het ook anders, in het teken van Cyprus, maar ook in eigen land heb ik een hoop gedaan de afgelopen week! Over Cyprus komt deze week nog een apart, uitgebreid artikel online. Kijk je weer mee met mijn belevenissen van de afgelopen week?

Zondag was het tijd om mijn koffer in te pakken, want ‘s middags zou ik de trein pakken naar Utrecht en daarna naar de luchthaven van Brussel. Natuurlijk deed ik dat weer op het laatste moment, haha. Ik had alleen handbagage dus veel kon ik niet meenemen, dat scheelde alweer tijd en moeite ;-).

Dit was mijn outfit voor in de trein! Een lekkere warme sweater, mijn favoriete jeans en mijn leren jasje. Uiteindelijk verruilde ik voor de vlucht mijn broek voor een joggingbroek, haha.

Na een tussenstop op mijn kamer in Utrecht (nog even de benen strekken, chillen en avondeten) pakten we de laatste trein naar Brussel Airport. Zoals je ziet waren we er al om 00.00 en de vlucht ging pas om 07.00.

Na een aantal rondjes geracet te hebben met zo’n bagagewagentje (je weet wel wat ik bedoel, haha) en tot de conclusie te zijn gekomen dat alles dicht was en er hé-le-maal niks te doen was, stortten we ons op ons overlevingspakket. Croissantjes, witte bolletjes, donuts en een maaltijdsalade. Die overigens niet heel lekker is om 02.00 ‘s nachts. Gelukkig waren we niet de enigen die de nacht op de airport doorbrachten, overal lagen mensen in hoekjes te slapen. Een rare gewaarwording, haha!

Om 05.00 konden we eindelijk inchecken en in het vliegtuig zakte ik telkens een kwartier of een halfuur weg, haha. Op de airport heb ik helemaal niet kunnen slapen, met al die bagage ben je toch een beetje waakzaam. Tenminste, ik wel. Maar de beloning was groot. Tegen 13.00 landden we op Larnaca airport en wat was het heerlijk warm en zonnig!

Dit was het hotel, Aktea Beach Village. Na ons even lekker gedoucht te hebben verkenden we de omgeving van het hotel. Ik had meer zin om te slapen, maar ik wilde zo graag van de zon genieten! Deze foto is later gemaakt, maar de eerste middag was het prachtig weer. We gingen even op het compleet lege strand zitten en toen viel ik al telkens in slaap, haha. Daarna gauw avondeten en ik heb die nacht meer dan 12 uur geslapen. Eindelijk slapen…

Goodmorning! Lieve poesjes bij het hotel <3

Zo bijzonder, een bijna leeg strand!

En dit was het strand toen de zon onder ging, pretty!

YAY! De eerste dag was het meteen prachtig weer en hebben we lekker kunnen uitrusten op het strand.

Het was zelfs warm genoeg om te zwemmen. En dat in maart! Haha. Zo gek en bijzonder. Bij sommige delen was het niet heel diep en kon je gewoon lopen, zoals je misschien al hebt gezien op mijn Instagram. Wat een leuke ervaring! (En ja ik heb bananen in een tasje, aangezien alle strandtenten en veel supermarkten, restaurants én hotels dicht waren – I kid you not – moesten we improviseren met de lunch).

ZO mooi! Ik ben echt een beetje verliefd geworden op Cyprus.

Smile! Wat heerlijk om gewoon een rokje te kunnen dragen en all stars <3

Vrijdag was het helaas alweer tijd om naar huis te gaan… Het ging zo ontzettend snel, maar het was zo fijn om er gewoon even tussenuit te zijn.

Eenmaal thuis was er weer genoeg te doen. Zo moest ik bijvoorbeeld nog een winnaar van de winactie kiezen! Of nou ja, dit heeft de random name picker voor mij gedaan, haha. Sanne is de gelukkige!

Gisteren ging ik even met mijn moeder naar Groningen. Het begint bijna traditie te worden op de maandag, heerlijk. En het wordt LENTE! <3

Prachtig, mijn stadje. Ook al ben ik er straks gewoon weer elk weekend, ik ga het toch missen om er bijna elke dag te zijn, haha.

Ook ging ik met mijn moeder lunchen bij de Eeterie. Hier bestelde ik een tosti kaas voor slechts 1,70, wow! Ik ben dol op tosti’s.

Daarna bezocht ik, hoe kan het ook anders, mijn favoriete spot: Holtbar. Ik wil deze to go bekers, ze zijn zo ontzettend tof!

En natuurlijk even een lekkere cappuccino.

Daarna nam ik een kijkje bij het Kattencafé, waar ik ook een tijdje niet meer geweest was. Zo leuk om mijn producten daar te zien! 🙂

Inmiddels hebben we deze nieuwe mokken laten drukken. Ze zijn echt zo leuk geworden. Ga je, als je een beetje in de buurt woont, gauw een kijkje nemen bij het café?

Daarna ging ik met mijn moeder naar de bioscoop, naar de film How To Be Single, en even heel eerlijk: Mam, je lachte het hardst van iedereen, hahaha. ‘s Avonds schreef ik deze diary en was het tijd om mijn koffer voor Utrecht te pakken. Ik ben dat lange reizen ook niet meer gewend, haha. Deze week wordt echt weer druk, ik ben benieuwd en laat het allemaal maar over me heen komen. Ik wens jullie een hele fijne week! <3

16 Reacties

 1. 8 maart 2016 / 06:43

  Oh wauw, zo mooi dat eiland!! Ik vind je mok ook zo leuk met cats. <3

 2. 8 maart 2016 / 07:23

  De mok is echt zo leuk! Ik ben jaloers op je vakantie, prachtig 😀

 3. 8 maart 2016 / 08:13

  Ahw jaloers op de outfit met je rokje en die koffiebekers zijn zoo leuk!! 🙂

 4. 8 maart 2016 / 08:29

  Ah super leuke foto's van Cyprus! Ik ben benieuwd naar het artikel. En ik kan niet wachten totdat hier de zon ook weer gaat schijnen <3

 5. 8 maart 2016 / 08:47

  Wat heerlijk even een paar dagjes op vakantie, prachtige foto's heb je er gemaakt!

 6. 8 maart 2016 / 08:52

  Ah wat heerlijk dat je er even tussenuit bent geweest. Ik blijf het bijzonder vinden dat je 'gewoon' in een vliegtuig kunt stappen om een paar dagen door te brengen op een totaal andere plek!

 7. 8 maart 2016 / 11:57

  Oh heerlijk even tussendoor naar Cyprus ! Lekker 🙂 Ik ben al 1,5 jaar niet meer op vakantie geweet en god wat mis ik het. Over een maand een weekendje naar de Ardennen en in mei naar Antwerpen maar een zon vakantie is echt wel lekker!

 8. 8 maart 2016 / 11:59

  Wat heerlijk om er even tussenuit te gaan. Wel jammer zeker dat je weer in het koude Nederland terugkwam?

 9. 8 maart 2016 / 12:46

  Cyprus lijkt me prachtig! Wat fijn dat je een leuke week hebt gehad 🙂 X

 10. 8 maart 2016 / 17:28

  Ah dat katten servies, zo cuté! En wauw cyprus ziet er prachtig uit. Heerlijk, ben benieuwd naar je artikel erover hihi.

  Liefs! Evelien

 11. 9 maart 2016 / 07:09

  Wauw, wat is Cyprus mooi zeg! Heerlijk om er in maart even tussen uit te gaan en te genieten van de zon en de rust! <3

 12. 9 maart 2016 / 10:37

  Wauw wat ziet cyprus er leuk uit. Vorig jaar zei ik in het vliegtuig naar Valencia tegen mijn moeder dat ik daar graag heen wilde boekte ze met mijn vader een vaknatie en je raad al waarheen Cyprus. Ik was zo jaloers haha

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge