Zelfbruiner en CG haarverzorging: Random zomer favorieten!

Hoi allemaal! Oké, laten we eerlijk zijn, het is nog lang geen zomer… Maar, ik heb al wel de zomer in mijn bol! Wie mij langer volgt weet wel dat ik echt een zomermens ben, dus ik kijk echt uit naar de zomer. Gelukkig is de zomer niet ver weg meer met mijn vrolijke, zomerse favorieten in dit artikel. Ben je benieuwd naar mijn favoriete zelfbruiner, CG haarverzorging en oogschaduwpalette van dit moment? Kijk dan gauw verder!

zelfbruiner

St. Moriz Tanning Spray

Als er iets is wat ik de afgelopen maanden heb gemist, dan is dat absoluut het zonnetje. Gelukkig hebben we in april al wat zonuren gehad, waardoor ik weer helemaal ben opgeladen! Maar, echt bruinbakken zit er voorlopig nog niet in, dan moet het eerst warmer zijn. Sinds de zonnebanken dicht zijn gegaan tijdens de lockdown, gebruik ik zelfbruiners om er een beetje gezond uit te zien. Een bruin tintje geeft me altijd meteen een oppepper en dat zorgt er ook voor dat ik lekkerder in mijn vel zit: vergelijk het met een bezoekje aan de kapper ;-). Sinds ik de tanning spray van St. Moriz heb ontdekt, ben ik fan. Deze spray gebruik ik nu al sinds december elke week en hij is nu pas leeg! Gelukkig heb ik nog een heleboel tanning sprays op voorraad.

CG proof haarverzorging van Hema

Al ruim een jaar volg ik de CG methode voor krullen. Inmiddels heb ik al een hele hoop geleerd over mijn krullen en wat wel en niet werkt. Ook binnen de CG methode zijn er namelijk een heleboel verschillende manieren om je krullen te wassen en te verzorgen. Ik wissel dan ook nog steeds regelmatig van haarroutine en ik vind het leuk om nieuwe producten te ontdekken. Op mijn verjaardag kreeg ik een CG-proof shampoo bar en conditioner van twee lieve vriendinnen. De producten zijn van Hema en ze ruiken super lekker naar perziken! Ook de werking van de producten is ontzettend fijn en daarnaast is de shampoo bar natuurlijk ook een duurzaam alternatief.

Lancaster zonneolie SPF 30

Als zonliefhebber vind ik het wel heel belangrijk om mijn huid goed te beschermen. Ik draag altijd een dagcrème met SPF op mijn gezicht, ook onder mijn foundation. Wanneer we straks eindelijk weer kunnen tannen, smeer ik me altijd in met factor 20. Deze zonneolie met factor 30 gaat alvast de koffer in, voor als ik naar de Mediterraanse zon ga. Even manifesteren dat ik op vakantie ga dit jaar ;-). Hoewel ik makkelijk bruin word en niet snel verbrand, is factor 30 toch wel een must. De kracht van de zon in Zuid-Europa is echt niet te vergelijken met de zonkracht die we hier hebben! Als het aankomt op zonnebrandproducten, zijn Lancaster en Collistar absoluut mijn favoriete merken. De zonnebrand spray’s en zonneolies zijn mijn favoriete producten, die kan ik je absoluut aanraden!

Sigma Cor-de-rosa oogschaduwpalette

Wanneer ik aan de zomer denk, dan denk ik aan het Cor-de-rosa oogschaduwpalette van Sigma. Sinds ik dit palette in mijn bezit heb, gebruik ik ‘m elke dag. De kleuren zijn niet alleen onwijs goed gepigmenteerd, maar ook heel vrolijk en zomers. Ook de verpakking van het palette vind ik prachtig, hij is een echte eyecatcher in mijn stash! Met de roze- en peach-tinten uit het palette kan ik helemaal losgaan, dat is elke dag weer een feestje. Wil je een zomerse ooglook creëren, dan mag het Cor-de-rosa oogschaduwpalette niet ontbreken in jouw stash!

Leesvoer

Met de zomer op komst ben ik ook weer helemaal aan het lezen geslagen. Niets is fijner dan ‘s ochtends lekker rustig wakker worden in het zonnetje, met koffie en een goed boek! Voor mijn verjaardag kreeg ik het boek ‘Als mode vreemdgaat’ van Anna Friedrich, waar ik nu fanatiek in aan het lezen ben. Laatst scoorde ik ook nog twee hele leuke boeken bij het Kruidvat, dus ik hoef me de komende tijd niet te vervelen ;-).

Wat staat er momenteel op jouw lijstje met favorieten?

Bewaar dit artikel via Pinterest:
zelfbruiner

1 Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge