NOTD| Lavender mint

Vandaag heb ik voor jullie een Nails Of The Day met twee pastelkleurtjes: lila en mintgroen. Ik ben echt gek op pastelkleurtjes! Het mag dan de trend van de lente zijn (toch?), ik ben nog steeds helemaal fan. Wat mij betreft is pastel de trend van elke zomer, hoewel ik neon ook heel tof vind hoor. Ik vind het ook heel leuk om pasteltinten te combineren en dat is ook wat ik vandaag heb gedaan. Kijk je mee?


Click ‘meer lezen’ to read English!

Today I’ll show you a Nails Of The Day with two pastelshades: lilac and mint green. I absolutely love pastels! I know it was a trend this spring (right?), but I’m still a fan! I think pastels should be a trend every summer, although I like neon too. What I also love is to combine two pastelshades and that’s exactly what I did for today’s post.

NL| Ik combineer vaker twee kleuren nagellak, en eigenlijk lak ik altijd mijn ringvinger in een andere kleur. Ik vind het net wat specialer en leuker, vooral als ik geen tijd heb voor nail-art maar wel iets moois met m’n nagels wil doen. Beide lakjes die ik gebruikte zijn van NYC, erg fijne (budget!) lakjes die goed dekken na twee laagjes.

ENG| I do combine two colours nailpolish very often, and I always apply another colour to my ring finger. I think it’s just a bit more special and fun, especially when I’m not having the time to make a nail-art but want to do something beautiful with my nails. Both nailpolishes I used are from NYC, really good (budget!) nailpolishes, which do cover after applying two coats.

Combineer jij wel eens twee kleuren nagellak?/ Do you sometimes combine two different colours?

26 Reacties

 1. 11 juli 2013 / 17:59

  leuke lakjes! de kleurtjes passen helemaal bij de zomer. xx

 2. 11 juli 2013 / 18:24

  Hele mooie kleuren en wat heb jij mooie lange nagels. *jaloers*. <3

 3. 11 juli 2013 / 22:23

  Dat zijn mooie kleurtjes. En geloof dat het de trend is van dit jaar, maar wat je zegt de felle neon kleurtjes ook.

 4. 12 juli 2013 / 09:15

  Wat heb jij mooie lange nagels! Prachtig kleurtje erop.
  Hoe houd jij je nagels sterk eigenlijk? Ik slik zelf sinds kort twee vitaminepilletjes voor huid, haar en nagels, ben benieuwd wat voor effect dat heeft.

  • 12 juli 2013 / 11:29

   Hee, dankjewel! Ik eet veel groente en zuivelproducten (calcium), daar worden je nagels sterker van. Natuurlijk ligt het er ook wel aan of je er aanleg voor hebt of niet. Maar wat ook helpt is altijd nagellak dragen, ik draag altijd nagellak, dan zijn ze steviger en breken ze veel minder snel! Succes :). X

 5. 12 juli 2013 / 12:36

  Wow,jij hebt echt nagels om jaloers op te zijn!

 6. 12 juli 2013 / 16:07

  Die kleurtjes heb ik ook ze zijn prachtig! Je nagels zijn erg mooi.
  x

 7. 12 juli 2013 / 21:51

  Wat een prachtige lakjes! Ik zoek al een tijdje een mooie lavendel kleur en ik denk dat ik hem nu gevonden heb dankje πŸ™‚

  • 13 juli 2013 / 10:45

   Hee, wat fijn, graag gedaan! Mooi is 'ie hè, en hij dekt ook super goed. X

 8. 17 juli 2013 / 09:11

  Leuke kleurtjes ! Ben zelf ook helemaal fan van lila op mijn nagels πŸ™‚

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge