MLBB #55 | SALE SHOPPEN, INSTAGRAM EN SNEEUWPRET

Goodmorning! Hoe is het met jullie, hebben jullie een fijn weekend gehad? We beginnen de week meteen goed met een nieuwe ‘My Life Besides Blogging.’ Ik heb weer ontzettend veel te vertellen en te laten zien, dus ga er even lekker voor zitten ;-)! Gisteren trok ik er op uit met mijn camera (in de sneeuw), ik deed de afgelopen week wat leuke sale-aankopen en ook heb ik Instagram weer helemaal opgepakt, yay! Ik ging wokken, werkte thuis aan stage en mijn blog en ook ruimde ik even flink op. Kijk je met me mee?

Een nieuwe week vraagt om nieuwe to-do lists. Maandag begon ik weer fanatiek aan wat taken voor stage. Zo bestelde ik onder andere de producten voor onze merchandise – waarvan ik de prints heb ontworpen! Het was een hoop gebel en geregel, maar alles is zo goed als besteld :-). Ik ben heel benieuwd!

Woensdag avond stond er iets heel leuks en gezelligs op de planning: Ik nam mijn vader mee uiteten naar de Wok! Hierboven mijn outfit :-). Ik ben me flink te buiten gegaan aan al het lekkers, de soesjes op het einde pasten er bijna niet meer bij, pfff! Één keer per jaar wokken vind ik dan ook wel genoeg…

De zon laat zich af en toe weer zien, heerlijk! Vooral gisteren was het mega zonnig, volgens mij in het hele land wel? Ik schreef een artikel over mijn nieuwe zonnebril van CheapAss zonnebrillen.

Dinsdag ging ik, tussen de buien door, even naar het centrum. Ik had even wat frisse lucht nodig en moest wat boodschapjes doen. Ik kocht onder andere een nieuw kettingslot en wat eten voor mijn cavia’s.

Ook kon ik het niet laten om even het Kruidvat binnen te wandelen. Ik hield me in (applaus!) en kocht alleen een poeder van Essence, want die had ik echt nodig. De linker swatch is de bruine ‘Liquid Metal’ oogschaduw van Catrice, die had ik bijna meegenomen. Zo mooi! Maar ik heb al zoveel…

Woensdagmiddag zocht ik mijn make-up stash weer eens uit. En dan te bedenken dat de helft in Utrecht ligt… Oeps! Ik heb niet veel weggedaan, maar wel alles even lekker geordend.

En ik waste mijn kwasten weer eens, yay! Of nou ja, wassen, ik gebruikte even gauw de brush cleaner van Hema, haha. Die werkt zo fijn en ruikt echt heerlijk!

Donderdag hadden mijn moeder en ik een dagje stad gepland. Het was niet echt de beste dag, het was héél druilerig en regenachtig, mweh. Toch was het wel even fijn!

De tijd vliegt altijd voorbij als je gaat winkelen (én heel veel kleding gaat passen) dus aten we een snelle lunch bij Bakker Bart. Een belegde Italiaanse bol en een lekkere bosvruchten smoothie, my favourite! <3

Mijn bescheiden sale aankopen! Een sjaal, shirtje en twee foundations van Catrice, aangezien er een fijne kortingsactie was bij het Kruidvat. De portemonnee had ik trouwens al, haha.

Ik schreef een review over het MUA Starry Night palette, heb jij ‘m al gelezen?

Ugh. Ik heb een hekel aan advertenties midden in blogposts of artikelen, maar dit slaat alles. Eerst een website liken of volgen, voordat je verder mag lezen. Dikke doei, een kruisje kun je krijgen!

TO DO! Ik maakte zaterdag weer wat foto’s voor nieuwe Marktplaats-advertenties. Deze foto heb je misschien al voorbij zien komen op Instagram. Ik ben de laatste week weer helemaal into Instagram, na een lange tijd niet veel nieuwe content geplaatst te hebben. Yay! Volg jij mij al?

Dit shirtje is eigenlijk super mooi, maar ik draag ‘m gewoon niet! Ondertussen moet ik nog steeds de advertenties aanmaken, oeps. Mocht je geïnteresseerd zijn in het overkopen van dit shirtje mag je mailen naar annajirina@hotmail.nl. Het is trouwens een maat 36!

Sneeuw in Groningen, again! Zaterdagmiddag scheen de zon en besloot ik nog heel even naar de stad te gaan, omdat ik donderdag niet genoeg tijd had om overal te kijken waar ik wilde.

Mijn mooie stadje <3.

Paskamer selfie in de V&D! Ja, er hangt inderdaad een BH achter mijn hoofd, haha ;-).

De Men At Work is altijd zo leuk ingericht. Het enige nadeel is dat de kleding nogal prijzig is, zelfs in de sale. Maar toch neem ik er af en toe een kijkje. Ze hebben ook erg fijne broeken!

Ik kwam in een leuk, ienieminie winkeltje terecht – ik week een beetje van mijn gebruikelijke route af, haha. Daar hadden ze zoveel leuke kaartjes! Ik heb er drie meegenomen :-).

Wat wordt het nog steeds snel donker en wat was het koud! Even opwarmen in de Coffee Company met een kopje koffie. Of nou ja, eigenlijk een latte macchiato.

Daarna was het tijd om even heerlijk naar de zonnebank te gaan. Wat kan ik daar toch van genieten! Bovendien was het alweer een tijdje geleden, haha. Ik zie er weer iets gezonder uit ;-).

Ik testte een nieuw, super low-budget oogschaduwpalette. De pigmentatie ziet er top uit! Kan jij al raden welk palette dit is? Misschien komt de review deze week online en anders volgende week!

Gisteren ging ik even naar het park met mijn moeder. De zon scheen heerlijk! Het was gewoon warm, haha. Kloffie aan en lekker make-uploos op pad met mijn camera! <3 Wat een fijne middag.

Kijk dan hoe prachtig! Wauw. Winter Wonderland. Het heeft toch wel iets magisch, hoewel ik meer een zomermens ben, haha. De sneeuw is alleen leuk als je vrij bent en nergens heen hoeft.

Ik maakte een hoop foto’s in het park: Heel veel natuurfoto’s en ook maakte mijn moeder wat (outfit)foto’s van mij. Dat toch wel erg speciaal zo in de sneeuw. Ook de dieren van de kinderboerderij moesten eraan geloven, haha. Deze week laat ik jullie de foto’s zien in een artikel!

Sunday routine! Ik genoot later die middag van deze fijne verzorgingsproducten. Ik vind het altijd heerlijk om wat aandacht te besteden aan mijzelf op zondag, jullie ook?

Dit zijn de kaartjes die ik kocht bij dat kleine winkeltje in Groningen. Ze zijn zó leuk! Ik ga ze gebruiken voor een DIY binnenkort, net als het marmerpapier :-). I’ll keep u posted!
Deze week ga ik echt keihard aan de slag voor het Kattencafé (voor de nieuwe lezers: Dit is mijn stage). Heel veel regelen, afspraken in Groningen en lekker veel overleggen, want dat is fijn. Ik heb er zin in! Daarnaast hoop ik ook weer veel aan mijn blog te kunnen werken. Er staan gelukkig al wat artikelen ingepland voor deze week :-). Ik wens jullie allemaal een hele fijne week en tot morgen!
Mocht je op de hoogte willen blijven van wat ik allemaal doe kun je me ook volgen via Facebook en Instagram! Ik zie je daar <3
Dit vind je misschien ook leuk:
Wat staat er bij jou op de planning deze week?

15 Reacties

 1. 18 januari 2016 / 07:06

  Wat een leuke foto's allemaal. En gaaf dat er zoveel sneeuw bij jullie ligt! Hier nog steeds niets helaas. Ik wil zo graag een keer naar Groningen ook. Lijkt me een super leuke stad!

 2. 18 januari 2016 / 07:55

  Ik krijg nu ook helemaal zin om te shoppen! Die sjaal die je hebt gekocht ziet er erg leuk uit!
  Liefs

 3. 18 januari 2016 / 08:24

  Ik ben wel jaloers, op alle sneeuw die tot nu toe in Groningen is gevallen haha. En wat stom inderdaad, dat je een like moet geven voordat je verder mag lezen; whut? Leuke diary weer <3

 4. 18 januari 2016 / 10:35

  op de een of andere manier vind ik de kwasten van elf niet fijn en ze drogen niet snel! wel erg leuke foto's meid! x

 5. 18 januari 2016 / 10:38

  Wat een leuke foto's weer om te zien! Ik ben benieuwd naar de outfitfoto's! Ik zou willen dat er hier ook sneeuw lag, heeft er even gelegen maar het was binnen no-time ook zo weer verdwenen, meh. Het is wel echt super koud en ik moest vanmorgen krabben, bah. De kaarten die je hebt gekocht zien er heel leuk uit! Ik heb ook marmerpapier en ik zit te denken om mijn tafeltje te bekleden met marmerpapier!
  liefs

 6. 18 januari 2016 / 11:24

  Sneeuw, heerlijk 😀 Hier ligt helaas niks, ik hoop echt dat er een klein laagje gaat vallen 🙂
  En leuk dat je je stash netjes op orde hebt gebracht! Misschien kan je er binnenkort wel een stash-artikel van maken?? O:)

 7. 18 januari 2016 / 15:13

  Leuke foto's en daar ligt veel sneeuw zeg! Oh mijn kwasten moet ik ook eens wassen, oeps!

 8. 18 januari 2016 / 16:02

  Wat een leuke week! Ah genieten, zonnebankje, zo lekker om te ontspannen. En sneeuw! Zo leuk! Haha hier in het westen is helaas geen sneeuw. 🙁

 9. 18 januari 2016 / 17:56

  Ik denk dat hierboven het Action palette is 🙂 En oh, Italiaanse bol belegd neem ik ook altijd bij Bakker Bart <3 Ik wil ook outfitfoto's in de sneeuw, hier is alleen amper sneeuw gevallen hihi.

 10. Manou
  18 januari 2016 / 18:15

  Wat heb je gave laarsjes (De lak chelsea (?) boots!)
  Van welke winkel zijn deze :)?

 11. 18 januari 2016 / 18:49

  Super leuk artikel dit, ik kan ook echt nooit de kruidvat of etos binnen lopen zonder met swatches weer naar buiten te komen hahah

 12. 18 januari 2016 / 21:54

  Wow, dat heb ik nog niet meegemaakt dat je eerst iets moet liken voordat je de site kan bezoeken. Snap niet dat je dat wilt op je blog!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge