Outfit | Favoriete herfstkleur en eindelijk weer een panty aan!

Hoi allemaal! Het is weer eens tijd voor een outfit op mijn blog, yay! En ja, dit is voor het eerst sinds de zomer dat ik weer een panty aanheb! Halleluja. Ik ben echt dol op de zomer, het is mijn favoriete seizoen, maar qua kleding ben ik echt meer een herfstmens. Ik ben dol op donkere kleuren, laarsjes, warme teddycoats en eerlijk: Ik vind het ook héél erg fijn dat mijn make-up niet meer van mijn gezicht af zweet ;-). Haha! Kijk je mee naar mijn outfit?

panty
Blouse – Bershka / Rokje – Bershka / Laarsjes – H&M / Tas – Chanel (geleend van Inge want ik kan dat zelf niet betalen :p).

Zo, wat een low budget outfit eigenlijk! Grappig dat de blouse en het rokje beide van Bershka zijn. Ik heb heel vaak ongemerkt een hele outfit aan van eenzelfde winkel, haha, hebben jullie dat ook weleens? De blouse heb ik ook nog eens in het zwart en het rokje in het okergeel, grappig hè? Ik denk dat die twee items ook een leuke outfit zullen vormen ;-).

Ik ben zelf echt groot fan van viscose, polyester vind ik gewoon niet lekker zitten, het voelt gelijk zo vies en zweterig aan, bah! Toen ik bij Bershka deze mooie viscose blouses zag heb ik ze dus maar gelijk ingeslagen. Inmiddels draag ik ze al een hele tijd met veel plezier, het enige nadeel is wel dat je viscose moet strijken… En raad eens wie er nou net geen strijkijzer heeft?

Ik dacht eerst dat de bordeauxrode laarsjes te heftig zouden zijn bij het rokje, maar ik moet zeggen dat ik het een verrassend leuke combi vind! En dat de naad van mijn blouse precies overloopt in de rits van mijn rokje geeft mij echt leven, haha #hetlevenvaneenperfectionist. Helaas heb ik geen detail shots kunnen fotograferen van mijn outfit, hopelijk vergeven jullie me dat ;-). Ik ging gisteren met Inge ook foto’s maken voor een winactie die maandag online komt op de Instagram van Studio Anna Jirina!

Nu ik zoveel beeldmateriaal nodig heb voor twee Instagram-accounts en mijn blog zie ik soms door de bomen het bos niet meer. Daarnaast had ik gisteren ook een hele spannende sollicitatie, waardoor we niet zoveel tijd hadden om foto’s te maken. Bovendien moest ik nadenken over twee outfits die ik makkelijk kon verwisselen midden op straat én een outfit die ook nog eens geschikt was voor de sollicitatie! Dit is mijn outfit uiteindelijk geworden.

De panty die ik aanheb is trouwens zo’n anti-ladder panty van de Primark. Maar ook dit soort panty’s overleven het niet bij deze brokkenpiloot ;-). Na de sollicitatie sprak ik met mijn ouders af in Groningen en toen ik van mijn fiets stapte zat er ineens een mega groot gat in mijn panty! Tijd om naar huis te gaan dus :p…

Hebben jullie al leuke plannen voor het weekend trouwens? Ik ga vanavond wat drinken met vriendinnen en morgen ga ik heel veel voorbereiden voor de blogger closet sale in Groningen waar ik volgende week zaterdag sta. Zo leuk! En ik moet ook nog een nachtje werken (voor de allerlaatste keer!). Daarnaast ga ik lekker aan mijn blog werken, wat er de afgelopen week een beetje bij in is geschoten, omdat ik ziek was.

Ik denk er trouwens over na om weer wat vaker te gaan bloggen en ook wat vaker dit soort ‘klets’ artikeltjes te schrijven, maar ik moet nog even kijken hoe ik het precies wil gaan doen. Ik merk vaak dat ik van die random hersenspinsels heb waar ik dan net geen goed artikel van kan maken, maar die ik wel leuk vind om met jullie te delen. Dus daar ga ik eens eventjes over na denken. Ik wens jullie in ieder geval een heel fijn weekend en tot maandag! <3

Wat is jouw favoriete herfstkleur? Ik realiseer me nu pas dat ik de titel volledig genegeerd heb en helemaal niks heb verteld over mijn favoriete herfstkleur, maar ik denk dat je die wel kunt raden aan de hand van mijn outfit 😉

11 Reacties

 1. 14 september 2018 / 07:19

  Deze herfstoutfit staat je prachtig! De lichte blouse en het donkere rokje zijn echt een mooie combinatie. Wat spannend van die sollicitatie! Ik ben heel benieuwd hoe het is gegaan 🙂
  Mijn favoriete herfstkleur is okergeel.
  Romy onlangs geplaatst…Maak de herfst leuker met deze 7 zomerse gewoontes!My Profile

 2. 14 september 2018 / 09:40

  Aaaah je laarsjes, ik vind ze zo gaaf! Maken het ook helemaal af.

 3. 14 september 2018 / 12:57

  Die outfit staat je echt heel mooi! En mooie kleur ook ^^ Door jou krijg ik altijd zin om ook een paar van die rokjes aan te schaffen 😀 Ik heb niet één favoriete herfstkleur eigenlijk. Ik vind alle kleuren in hetzelfde kleurenpalet wel mooi, zoals bordeauw, donkergroen, roest, bruin, oker, baksteen, … dat soort dingen. Die stralen altijd veel warmte uit vind ik.
  Spannend van je sollicitatie! Ik duim dat het goed is gegaan!
  irene | tussenmarsenjupiter onlangs geplaatst…Gelezen #3.My Profile

 4. 15 september 2018 / 20:25

  Heel leuke outfit! En die laarsjes, wauw!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge