Review van mijn favoriete Spa Secrets lijn: Magic of Brazil!

Hoi allemaal! Het is alweer een hele tijd geleden dat ik voor het laatst een review schreef op mijn blog, hoog tijd om daar verandering in te brengen! Voor mijn verjaardag, inmiddels al een paar maanden geleden, kreeg ik van mijn zus een aantal heerlijke producten van Spa Secrets (eigen merk van het Kruidvat). De Magic of Brazil lijn kende ik nog niet, maar inmiddels ben ik groot fan! Lees je mee met mijn review?

magic of brazil
Ik was al bekend met de gele (Miracles of Bali) en oranje (Treasures of Morocco) lijn van Spa Secrets, maar ze hebben het assortiment het afgelopen jaar flink uitgebreid. De producten van Spa Secrets zijn bij mij al langer favoriet, zo schreef ik er al eerder een stukje over in mijn artikel met favorieten. Van mijn zus kreeg ik maar liefst vier producten van de Magic of Brazil lijn! (De douchefoam heb ik inmiddels al opgemaakt, haha).

magic of brazil

Spa Secrets Magic of Brazil Body Oil
Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar ik ben dol op body oil en body butters! Ik heb geen extreem droge huid, maar bijvoorbeeld na het scheren vind ik het altijd wel fijn om mijn benen in te smeren. In de zomer heb ik in een zeldzaam geval ook weleens last van droge armen en daarbij komt zo’n body oil goed van pas! Ik vind een body oil in de zomer persoonlijk fijner, omdat het snel intrekt en wat luchtiger aanvoelt dan een body butter.

De body oil van Spa Secrets heb ik al veel gebruikt de afgelopen maanden, hij is ongeveer halfleeg. Omdat de olie zo snel intrekt gebruik ik ‘m ook graag voor het slapengaan. De geur is heerlijk fris, echt perfect voor de zomer! Alhoewel ik ‘m zeker weten ook in de winter ga gebruiken :-). De olie bevat acaibessen en maracuja, al met al is het een vrij zoete geur, maar niet té zoet! Het enige nadeel vind ik dat het flesje lekt als hij op z’n kant ligt, maar dat kan ook gewoon toeval zijn.

magic of brazil

Spa Secrets Magic of Brazil Body Scrub
Ik ben niet het type dat alleen een douchegel onder de douche heeft staan, ik gebruik het liefst ook nog een body scrub! Ik probeer mijn lichaam een keer per week te scrubben, zodat mijn huid lekker zacht wordt. Eerder had ik een body scrub van Spa Secrets in een potje, maar tegenwoordig hebben ze het dus in een tube. Ik moet zeggen dat dit ook veel praktischer is, aangezien je steeds water in het potje krijgt tijdens het douchen, haha!

Over de body scrub kan ik ook niet veel anders zeggen dan dat hij heerlijk ruikt en dat hij super fijn is in gebruik. De scrubdeeltjes zijn niet te grof, waardoor het een aangename scrub is. Ik vind het zelf altijd erg fijn om mij voor een zonvakantie even extra goed te scrubben, zodat je mooier bruin wordt.

magic of brazil

Spa Secrets Magic of Brazil Body Butter
Vroeger zag ik het nut niet in van body butters, tegenwoordig kan ik niet meer zonder! Vooral in de winter vind ik het een hele fijne toevoeging aan mijn beautyroutine. Trouwens, had ik al gezegd hoe prachtig ik de Spa Secrets verpakkingen vind? Ze geven echt een luxe gevoel, en dat voor een fijn prijsje!

magic of brazil
De body butter had ik nog even bewaard voor in het najaar, dus die heb ik vorige week uit de kast gehaald. Zo leuk als je producten langere tijd ongeopend in de kast laat, dan voelt het alsof je opnieuw een cadeautje krijgt ;-). De body butter gebruik ik nu bijna iedere avond voor het slapengaan, hij maakt mijn huid heerlijk zacht. Daarnaast vind ik de geur van de Magic of Brazil producten echt onwijs lekker, de douche foam is ook zeker een aanrader! <3

De producten van Spa Secrets zijn te koop bij het Kruidvat

Ben jij bekend met de Spa Secrets producten? Wat is jouw favoriete lijn?

8 Reacties

 1. 21 september 2018 / 14:18

  Oehh die klinkt echt heel goed! Leuke verpakkingen ook.

  • Laila
   10 januari 2021 / 01:33

   Hoi, helaas hebben ze deze lijn niet meer in de Kruidvat. Heb je nog tips waar je het eventueel kan halen?

 2. 26 september 2018 / 19:07

  Deze geur is echt fantastisch! Gebruikte de bodymist op mijn vakantie dus deze geur doet me daar telkens aan terugdenken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge