I HEART MAKE-UP | BRONZE AND GLOW PALETTE & UNICORNS HIGHLIGHTER

Het is je vast niet ontgaan, de producten van het merk I Heart Make-up zijn een echte hype in beautybloggers-land! Ook ik ben nu eindelijk in bezit van een paar prachtige make-up producten van dit merk, dankzij lieve Mariska (ik won de winactie op haar blog!) Vandaag review ik het bronze and glow palette en de unicorns heart highlighter. Kijk gauw verder als je benieuwd bent naar deze prachtige must-haves!

img_9037
De vormgeving van de producten van I heart make-up zijn echt prachtig, alleen hierom wil ik ze al aanschaffen, haha. Echte pareltjes voor in je stash. Ik had ergens gelezen dat ze de vormgeving af hebben gekeken van Too Faced, maar dat weet ik niet zeker.

img_9052
Het bronze and glow palette is eigenlijk de kleine variant van het oogschaduwpalette, de golden bar. Die is enorm groot en lijkt op een mega chocoladereep, haha! Het bronze and glow palette vind ik er super schattig uitzien. Hij is vrij klein, maar weegt wel wat.

img_9042
Het bronze and glow palette dus!

img_9036
De binnenkant is al even prachtig. Er zit een spiegel in de deksel en in de pan vind je een matte bronzer en een glanzende highlighter. De poeders hebben een soort ‘druipende chocolade’ effect haha, ik vind het zo tof! Ben benieuwd hoe lang dit zichtbaar blijft tijdens het gebruiken…

img_9057
Zo mooi! <3

img_9058
Ik had al gelezen dat de bronzer vrij licht is, ideaal voor de winterse dagen dus, waarbij mijn huid wat bleker is. De highlighter geeft een gouden, warme glans, echt super mooi!

img_9106
Dit is het bronze and glow palette aangebracht op mijn wangen. De bronzer is goed op te bouwen, ik heb geloof ik 3 laagjes aangebracht, omdat ik wel hou van een flinke bronzer :-). De highlighter is echt enorm goed gepigmenteerd en is meteen al heel zichtbaar! Als basis gebruikte ik natuurlijk mijn favoriete Revlon foundation.

img_9050
Op naar het andere pareltje dat ik heb mogen ontvangen: De unicorns heart highlighter van I heart make-up.

img_9040
De achterkant.

img_9033
De vormgeving van deze highlighter vind ik ook onwijs mooi. Gek eigenlijk dat de producten van een merk zo kunnen verschillen, ik dacht eerst dat het van een ander merk was, haha! Het doosje is super mooi hartvormig, ik vind ‘m schattig.

img_9043
De highlighter is zoooo mooi, kijk nou al die verschillende kleuren!

img_9045
Op naar de swatches. Links zie je alle kleuren gemengd, blauw en groen nemen de overhand. Daarnaast zie je alle kleuren afzonderlijk, maar dit is bijna niet te doen om zo precies aan te brengen op je gezicht… Ik ging dus lekker met mijn kwast over alle kleuren heen, haha.

img_9105
Ik was een beetje zuinig met de highlighter, omdat ik geen blauwe veeg wilde, hahaha. Uiteindelijk valt het heel erg mee. Maar de highlighter is wel heel erg koel en dat vind ik niet altijd even mooi bij mijn looks. Onder de highlighter draag ik trouwens de bronzer uit het bronze and glow palette, omdat ik het anders een beetje kaal vond. Ik vind het zeker een draagbare highlighter, ik ga hier lekker mee experimenteren de komende tijd!

img_9030Yay! Ook ik ben razend enthousiast over de make-up producten van I heart make-up. Ik weet zeker dat ik vooral het bronze and glow palette nog heel vaak zal gebruiken. De unicorns highlighter vind ik ook ontzettend mooi, maar in de winter houd ik toch meer van een warme gloed op mijn wangen. Ik vind het eigenlijk meer een make-up product voor de zomer, ook gezien de vormgeving en de kleuren! Ik kan niet wachten om het golden bar oogschaduwpalette te testen… Willen jullie daar ook een review van zien op mijn blog?

De producten van I heart make-up zijn o.a. te koop bij Kruidvat en online bij Boozyshop

Heb jij de producten van I heart make-up al in je bezit?

Share:

13 Reacties

 1. 22 december 2016 / 13:45

  oh ik was nog helemaal niet geabonneerd op jou (bloglovin) slordig! nu wel haha!
  wat een mooie items en die highlighter is zo tof!

 2. 25 december 2016 / 22:24

  Wat een prachtige producten! Ik ben dol op I heart make-up, budget en toch goede producten. Als ik de unicorn highlighter zie liggen in de winkel neem ik hem zeker mee!
  Janneke onlangs geplaatst…It’s winter!!My Profile

 3. 2 januari 2017 / 18:19

  Die highlighter is gaaf!!
  Eva onlangs geplaatst…2016My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge