The Body Shop Vanilla pumpkin spice collectie review

Het najaar is wat mij betreft het seizoen van self care. Wat is er nou lekkerder dan, wanneer het buiten guur is, onder een dekentje op de bank te ploffen met een goed boek, warme chocolademelk en je favoriete skincare? Onlangs ontving ik een geweldig perspakket met verzorgingsproducten van The Body Shop, waar ik de herfst en de winter wel mee doorkom. In dit artikel laat ik de nieuwe producten aan je zien, te beginnen met mijn favoriet: de vanilla pumpkin spice collectie! Kijk gauw verder als je benieuwd bent.

vanilla pumpkin spice collectie

The Body Shop Vanilla Pumpkin Spice

Vorig jaar maakte ik voor het eerst kennis met de vanilla pumpkin spice producten van The Body Shop. En eerlijk: ik heb nog nooit zoiets lekkers geroken! De vanilla pumpkin spice collectie schreeuwt wat mij betreft gewoon herfst. Gek genoeg houd ik niet van de smaak van pompoen in mijn koffie (de pumpkin spiced latte van Starbucks, echt ieuw), maar in verzorgingsproducten des te meer!

De geur is heel subtiel, een beetje zoet, maar ook warm en een beetje kruidig. Perfect voor de winter! Ik wil nu ook een vanilla pumpkin spice geurkaars, haha. De body butter van de vanilla pumpkin lijn is mijn ultieme favoriet, en niet alleen vanwege de geur. Als je ooit een body butter van The Body Shop hebt gehad, dan wil je nooit meer anders. Deze body butters maken mijn huid super zacht en gehydrateerd, wel tot 2 dagen lang!

The Body Shop vanilla pumpkin spice collectie shop je hier

the body shop producten

The Body Shop Cherries & Cheer

Ook ontving ik de Cherry producten van de The Body Shop. Van de Cherries & Cheer collectie ontving ik, naast de douchegel en body butter, ook een body en massage olie en een body en space mist. De geur van de body butter is echt intens lekker, deze ruikt gewoon naar snoep met kersensmaak. Heerlijk! Ook word ik helemaal vrolijk van de verpakkingen. Wat me opviel, is dat het design iets anders is dan voorheen.

Hoe dan ook zijn de producten van The Body Shop altijd een feestje om te gebruiken. Deze collectie is wat mij betreft iets meer geschikt voor de lente en de zomer, maar ik kijk er nu al naar uit om de producten te gebruiken! De Cherries & Cheer collectie is trouwens limited edition, dus je moet er wel snel bij zijn (ook al ga je ze net als ik later pas gebruiken ;-)).

The Body Shop Cherries & Cheer collectie shop je hier

the body shop producten

The Body Shop Pears & Share

Tot slot ontving ik ook de producten van de Pears & Share collectie. Van deze collectie ontving ik niet alleen de handcrème, body & space mist en de bodybutter, maar ook de cream body scrub. Deze ziet er alleen al zo lekker uit, dat ik ‘m gelijk wil gebruiken haha. De geur van de Pears & Share lijn is licht, fruitig en zomers, met een vleugje (hoe kan het ook anders) peer. Ook deze collectie is limited edition, dus tijdelijk te koop!

The Body Shop Pears & Share collectie shop je hier

Kende jij deze nieuwe producten van The Body Shop al?

Bewaar dit artikel via Pinterest:
vanilla pumpkin spice collectie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge