The Body Shop Vanilla Pumpkin producten

Hoi allemaal! Het seizoen van selfcare is begonnen! Ondanks dat ik geen wintermens ben, geniet ik wel van knusse avonden op de bank met een kop thee, een goed boek en een lekker maskertje op. Juist omdat de winter niet mijn favoriete seizoen is, doe ik ontzettend mijn best om de winterperiode zo aangenaam mogelijk te maken voor mezelf. Zo neem ik meer tijd voor mezelf en verzorg ik mijn huid en haar extra goed. Het perspakket van The Body Shop vol met heerlijke goodies kwam dan ook precies op het goede moment. In dit artikel laat ik de nieuwste The Body Shop Vanilla Pumpkin producten aan je zien. Kijk gauw verder als je benieuwd bent!

the body shop vanilla pumpkin

The Body Shop Vanilla Pumpkin lijn

Een tijdje geleden werd ik naar aanleiding van mijn artikel over producten van The Body Shop voor de vette huid benaderd door The Body Shop: of ik op de perslijst wilde ;-). Daar kon ik natuurlijk geen nee tegen zeggen haha, dit is echt een droom die uitkomt! Al sinds ik me kan herinneren ben ik groot fan van The Body Shop. De tea tree en seaweed producten gebruik ik bijvoorbeeld al jaren, deze werken echt geweldig voor mijn vette huid! Ik koop ze dan ook steeds opnieuw.

Onlangs werd ik verrast met een mega groot perspakket van The Body Shop, met daarin allerlei geweldige kerstcadeaus en de producten van de Vanilla Pumpkin lijn. Hoewel ik de pumpkin spiced latte van Starbucks echt goor vind (wát een teleurstelling was dit, ik kan niet geloven dat iemand dit oprecht lekker vindt?!), ben ik verder wel gek op alles met pompoen. Ik was dan ook razend benieuwd naar de The Body Shop Vanilla Pumpkin producten. Zeg nou zelf, de combinatie van pompoen en vanille klinkt toch alleen al heerlijk?!

the body shop vanilla pumpkin

Vanilla Pumpkin Shower Cream

Toevallig heb ik deze week mijn laatste beetje douchegel opgebruikt en staat de Vanilla Pumpkin Shower Cream nu te pronken in de douche. De geur van deze douchegel is echt goddelijk, dus het is iedere avond een feestje om te douchen ;-). De shower cream is super romig en ruikt heerlijk zoet dankzij de twist van vanille, karamel en amandelmelk. Voor mij schreeuwt deze geur echt herfst, dus ik hoop dat ik er nog lang van mag genieten. Alle producten van de Vanilla Pumpkin lijn zijn trouwens limited edition, dus wees er snel bij!

Vanilla Pumpkin Shower Cream kost €7

Vanilla Pumpkin Whipped Body Butter

The Body Shop is toch wel echt de koningin op het gebied van de bodybutters. Ik weet nog dat ik als tiener voor het eerst kennismaakte met The Body Shop, door de body butters die iedere beautyblogger had. Eerlijk is eerlijk, de beautyblogger hypes snapte ik niet altijd, maar deze zeker wel :-). Als je jezelf dit najaar echt eens goed wil verwennen, trakteer jezelf dan op een heerlijk body butter van TBS. Het is het meer dan waard! De Vanilla Pumpkin Whipped Body Butter ruikt net als de douchegel heerlijk, smeert fijn uit en trekt snel in. In de verpakking ziet de body butter er echt uit als slagroom, waar je zo een likje van wil nemen. De zoete geur is bijna onweerstaanbaar!

Vanilla Pumpkin Whipped Body Butter kost €18

herfst decoratie

Vanilla Pumpkin Hand Cream

Ook aan onze handen wordt deze winter gedacht. Als je ‘s winters last hebt van droge handen en knokkels waar kleine barstjes in komen, dan is een goede handcrème geen overbodige luxe. De Vanilla Pumpkin Hand Cream is geschikt voor de normale tot droge huid en hydrateert de handen heel goed. Deze handcrème heb ik nu standaard op mijn nachtkastje staan, zodat ik mijn handen voor het slapen lekker kan insmeren. Had ik trouwens al gezegd dat alle producten van deze lijn vegan zijn?!

Vanilla Pumpkin Hand Cream kost €6

Vanilla Pumpkin Bath Bomb

Op dit soort momenten baal ik zo erg dat ik geen bad heb, want wat lijkt het mij heerlijk om mezelf onder te dompelen in een ‘vanilla pumpkin’ bad. Gelukkig ga ik in december nog een nachtje weg, zodat ik deze geweldige bruisbal kan uitproberen in een hotelbad. Ik kan nu al niet wachten! 😉 Tot die tijd laat ik de bath bomb nog even lekker in de verpakking, want deze is echt veel te mooi om weg te gooien!

Vanilla Pumpkin Bath Bomb kost €4

Kende jij de Vanilla Pumpkin lijn van The Body Shop al?

Bewaar dit artikel via Pinterest:
the body shop vanilla pumpkin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge