8x De leukste geschenksets voor hem & haar!

Hoi allemaal! De feestdagen staan weer voor de deur en ik kan echt niet wachten. Iets waar ik vaak maanden van tevoren al mee begin, is het verzamelen van cadeautjes. Vooral geschenksets vind ik altijd zo ontzettend feestelijk! Leuk om te krijgen én om te geven tijdens de feestdagen. En dat cadeausets niet saai hoeven te zijn bewijst dit artikel nog maar eens. Ik heb namelijk de leukste geschenksets voor hem en haar op een rijtje gezet, die net even wat specialer zijn dan de standaard giftsets met douchegel en bodylotion. Kijk gauw verder!

geschenksets
1. Yankee Candle Christmas Collection Advent Kalender / 2. Revolution PRO lipstick set / 3. Baylis & Harding Bruisballen giftset / 4. Candle Care giftset / 5. Vivian Grey Red Christmas Gift Set / 6. Percy Nobleman Beard Grooming Kit / 7. The Bluebeards revenge Gift Set Daily Essentials / 8. Baylis & Harding adventkalender

Leuke geschenksets voor hem en haar

Wat is er nou leuker dan je partner, vriend(in) of familielid verrassen met een geschenkset die perfect bij hem of haar past? Kaarsenliefhebbers maak je absoluut blij met een adventkalender van Yankee Candle of een kaarsenverzorging set. Echt een must voor wie tijdens deze donkere dagen graag kaarsen brandt ;-). Ook het merk Baylis & Harding heeft super leuke en feestelijke geschenksets, die heel geschikt zijn voor de feestdagen. Dankzij de prachtige verpakkingen zijn deze giftsets echt een feestje om te krijgen! Liefhebbers van in bad gaan maak je ongetwijfeld blij met een bruisballen set (nr. 3). Dankzij de goudfolie lijken het wel grote kerstballen! 😉 Voor wie van make-up houdt, is een make-up geschenkset het perfecte cadeau. Ik word in ieder geval helemaal hebberig van de lipstick set van Revolution PRO (nr 2).

Maar ook voor mannen zijn er heel veel leuke geschenksets. Denk bijvoorbeeld aan een beard grooming set voor mannen die veel aandacht en zorg besteden aan hun baard. Ik weet niet hoe het met jouw vent zit, maar dit van mij is langer bezig met zijn baard in model krijgen dan met zijn haar! 😉 Daar staat wel tegenover dat veel mannen iets over het hoofd zien wat net zo belangrijk is: skincare. Vaak weten ze niet waar ze moeten beginnen en wat ze nodig hebben, dus dan is een giftset met gezichtsproducten een uitstekend idee.

Meer cadeau inspiratie voor de feestdagen?

In dit artikel deel ik nog eens 12 last minute cadeau ideeën voor Kerst.

Welke geschenksets zou jij wel cadeau willen krijgen?

Bewaar dit artikel via Pinterest:
geschenksets

1 Reactie

  1. 11 november 2022 / 13:51

    Die The Bluebeards revenge ziet er heftig uit, hahaha. Ik ga denk ik dit jaar een kerstpakket voor mijn man kopen bij de Sligro. Hij heeft in december lekker een maand vrij voor hij ergens anders begint, dus vind het wel leuk om iets voor hem te regelen. Hij is kok, dus dan past een kerstpakket met eten goed bij hem.
    Marloes onlangs geplaatst…Breid je kennis uit met SEO-podcastsMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge