Najaarswishlist: Sweater dress en melkopschuimer

Hoi allemaal! Hoe onwerkelijk het ook klinkt, het einde van het jaar is in zicht! Door de heerlijk zonnige dagen die we de afgelopen maanden hebben gehad lijkt Kerst nog heel ver weg. Maar, nu de wintertijd is ingegaan, kijk ik er steeds meer naar uit. Ik ben ook alvast aan het nadenken over wat ik mezelf cadeau ga doen als kerstcadeau. Sinds ik zzp’er ben krijg ik nooit meer een kerstpakket, dus trakteer ik mezelf ieder jaar op iets leuks :-). Sowieso staan er dit najaar een aantal dingen op mijn najaarswishlist en het leek me leuk om dit met je te delen. Kijk je mee?

najaar

1. Sweater dress met V-hals

Iets wat ik ontzettend leuk vind om in het najaar te dragen, is een sweater dress. Super tof met hoge laarzen en als het echt koud is met een panty. Al een aantal jaar heb ik een super fijne sweater dress van Chiquelle, die ik ooit eens heb gekregen met een Instagram-samenwerking. Toen ik ‘m laatst weer uit de kast wilde pakken zaten er hele rare, gele vlekken op. Ik heb ‘m al drie keer gewassen, maar de vlekken gaan er gewoon niet meer uit. Maar goed, nu heb ik wel een goed excuus om op zoek te gaan naar de perfecte sweater dress! 😉 Deze sweater dress met V-hals van H&M lijkt me niet alleen heel comfortabel, maar ook heel stylish door de split aan de zijkant. Ook de lengte en de kleur vind ik geweldig!

2. Losse chai thee

Waar je mij ontzettend blij mee maakt in het najaar, is chai thee! Niet alleen buiten de deur drink ik dit graag, maar ik maak het ook regelmatig thuis. Hiervoor gebruik ik dan wel altijd losse chai thee, omdat de smaak dan veel sterker is. Een beetje warme melk en honing erin en je hebt de perfecte chai! Het lijkt me ook leuk om eens te experimenteren met kruiden en siroopjes. Kaneel als topping maakt de chai thee bijvoorbeeld helemaal af!

3. Revolution PRO Rockstar oogschaduwpalette

Rondom de feestdagen doe ik mezelf ook altijd een make-up product cadeau, die al langer op mijn verlanglijst staat. Zo heb ik bijvoorbeeld een favoriete lipstick van NYX die ik steeds opnieuw koop. Maar wie mij een beetje kent, weet dat ik echt een zwak heb voor mooie oogschaduwpalettes. Het Revolution PRO Rockstar oogschaduwpalette in de kleur ‘Rose Gold Hollywood’ lijkt me bijvoorbeeld echt prachtig voor de decembermaand. Het palette bevat veel glanzende en bruine tinten, waar je een hele feestelijke look mee kunt maken. Ook de verpakking is echt prachtig en heel chique, waardoor dit palette echt heel geschikt is als kerstcadeau.

4. Souletto geurkaars

Nu het weer eerder donker is, gaan de kaarsjes hier vaak om 17.00 al aan. Ze maken dus heel wat branduren, wat ervoor zorgt dat ik regelmatig nieuwe kaarsen nodig heb. Ik ben eigenlijk helemaal niet zo van de geurkaarsen, mits ze niet te heftig en te chemisch ruiken. Sinds kort ben ik helemaal fan van de geurkaarsen van Souletto. Ze branden super lang en de geuren vind ik heerlijk. De geur ‘Orientalism’, met een houtachtige en kruidige geur, is mijn favoriet.

5. Moa melkopschuimer

Iets waar ik echt niet zonder kan sinds ik fulltime thuiswerk, is een melkopschuimer. Ik kijk iedere ochtend weer uit naar mijn heerlijke koffies, die echt niet kunnen tippen aan kantoorkoffie ;-). Mijn eigen koffie vind ik vaak zelfs lekkerder dan de koffie in een koffietentje. Sinds kort vertoont mijn melkopschuimer kuren. Het wieltje vliegt er steeds af, waardoor de melk niet goed opgeschuimd wordt. Soms maakt mijn melkopschuimer de melk zelfs koud, terwijl ik toch echt op de warme knop heb gedrukt. Inmiddels weet ik er wel mee om te gaan, maar handig is anders ;-). Zodra mijn melkopschuimer echt het loodje legt, wil ik graag een melkopschuimer van Moa. Deze heeft ook een opwarmfunctie, wat ideaal is voor chocolademelk of voor de melk in mijn chai latte.

6. Bruine pantalon met naden

Hoewel pantalons met wijde pijpen eerst nogal buiten mijn comfortzone waren, ben ik er nu helemaal gek op. Onlangs kocht ik een zwarte pantalon met wijde pijpen bij Pull&Bear en deze draag ik ontzettend graag. Zelfs zo graag, dat ik nu ook zo’n soort broek in een andere kleur wil. Deze bruine pantalon met wijde pijpen lijkt mij echt helemaal geweldig voor de herfst. Ik heb namelijk heel veel witte en beige tops die er prachtig bij staan. Ook mijn camelkleurige jas past er enorm goed bij, daarmee kan ik echt een mooie ton-sur-ton look maken.

7. Het boek ‘Ik moet nog even kijken of ik kan’

Wat ik ook heerlijk vind om te doen in het najaar, is op de bank wegkruipen met een tijdschrift of boek. Meestal haal ik mijn boeken uit de mini biebs in de buurt of bij de Kringloop, maar rond de feestdagen doe ik mezelf ook graag een boek cadeau. Het boek ‘Ik moet nog even kijken of ik kan’ staat al een tijdje op mijn wishlist. Dit boek gaat over introvert zijn en is, hoewel ik ook extraverte kanten heb, denk ik een feest van herkenning! Ik vind het altijd heel leuk om meer te lezen over dit soort onderwerpen, omdat ze je helpen jezelf en anderen beter te begrijpen.

8. Pyjama met sterretjes

Iets wat echt niet mag ontbreken op mijn najaarswishlist, is een nieuwe pyjama. Mijn huidige pyjama’s vallen echt uit elkaar, sommige hebben niet eens meer elastiek erin. Ik heb echt behoefte aan een lekker warme en zachte pyjama met lange mouwen, nu het ‘s nachts steeds kouder wordt. Deze rode pyjama met sterretjes van H&M vind ik echt helemaal geweldig. De pyjama is grotendeels van katoen gemaakt, wat echt perfect is om in te slapen. Ik zie namelijk vaak pyjama’s van zo’n zweterig teddy stofje en hier kan ik echt niet in slapen, haha!

Wat staat er op jouw najaarswishlist? 

Bewaar dit artikel via Pinterest:
najaarswishlist

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge