TAG: My Alphabet

Deze tag heb ik al op verscheidene blogs voorbij zien komen en het leek me leuk om ‘m ook maar eens te doen, aangezien persoonlijke artikelen altijd wel in de smaak vallen. Dus bij deze, de My Alphabet Tag!

Age: 17, morgen 18 haha!

Best friend: Ik heb eigenlijk niet één beste vriend(in), maar een hele leuke en gezellige vriendengroep!
Chore you hate: Stofzuigen en kwasten wassen. Ik weet niet, maar op de een of andere manier stel ik dat altijd uit. Terwijl de klusjes zelf op zich wel snel gedaan kunnen worden!
Dreamhouse: Groot, wit, ruim  en fris, maar wel heel gezellig! 
Essential start of your day: Ontbijt! Zonder twijfel. Ik ben heel moeilijk met opstaan, vaak doe ik er zo’n twintig minuten over om uit bed te komen. Het eerste wat ik doe is naar beneden strompelen en een kopje thee en twee boterhammen naar binnen werken. Daarna kan ik pas weer wat helder nadenken en verdergaan met m’n ochtendroutine, haha.
Favorite colour: Ik houd wel van aparte -niet echt standaard- kleuren. Bordeauxrood, beige, okergeel, donkergroen, dat soort kleurtjes! Hoewel ik in de zomer ook graag lichte kleurtjes draag. Maar donkere, aparte kleuren passen toch het best bij mijn uiterlijk vind ik.

Gold or Silver: Beide! Ik draag de laatste tijd veel goud, maar zilver kan ik ook wel waarderen. Het ligt een beetje aan de outfit die ik aan heb.

Height: Oei. Daar vraag je me wat. Ik denk zo’n 1,69? Het klinkt niet heel kort, maar mensen denken vaak dat ik veel kleiner ben.
Instruments I play: Ik heb vroeger piano gespeeld en ik ken nu nog één liedje, dat is deze. Ik heb ‘m al heel lang niet meer gespeeld, maar hij is zo’n beetje in m’n geheugen gebrand. Dit stuk speelde ik voor het eerst op m’n negende, toen ik nog pianoles had. In de zomervakantie ben ik van plan om het pianospelen weer een beetje op te pakken, omdat ik het toch wel heel mooi en leuk vind.
Job Title (most recent): Caissière bij de Jumbo, al twee jaar!

Kids: Nee, en in de toekomst denk ik ook niet. Ik ben sowieso niet zo’n kindervriend, maar ik heb ook het gevoel dat de maatschappij langzamerhand zo verandert dat kinderen daar gewoon niet meer inpassen. Ik bedoel, ik ben nu 18, maar ik heb het zo druk dat het voelt of ik 30 ben en een baan heb. Ik denk ook niet dat dat in de toekomst gaat veranderen en ik denk dat ik echt zo’n carrière-bitch word. Ik heb het gewoon al druk genoeg met mezelf, en m’n lieve vriend natuurlijk <3

Life is incomplete without: Mijn ouders en m’n vriend. Dat zijn echt de belangrijkste personen in m’n leven. 
Music that you always listen to: Heel veel eigenlijk. Mijn favoriete liedje is Sweet Nothing van Calvin Harris feat. Florence Welch. Die luister ik echt ontzettend vaak.
Nickname: Gewoon Anna. Of An, maar dat is meer een afkorting. En dat terwijl mijn naam al zo vreselijk kort is, haha!
Overnight hospital stays: Ik geloof één keer, toen ik vijf was. Of misschien twee keer. Het was bij beide in ieder geval rond m’n vijfde, bij mij werd toen astma geconstateerd. Ik heb toen drie dagen in het ziekenhuis gelegen en moest allerlei testjes ondergaan. Gelukkig weet ik er niks meer van. Ik heb ook een pinda- en notenallergie, daarvoor ben ik volgens mij ook opgenomen, omdat ik op een feest van m’n oom en tante een overdosis pinda had genomen. Ik vond het zó lekker, maar toen wisten mijn ouders ook nog niet dat ik allergisch was, haha.
Phobias or fears: Ik heb vliegangst en dat belemmert mij enorm. Begrijp me niet verkeerd, ik ga heus op vakantie met het vliegtuig, maar weken van tevoren beginnen de zenuwen al. De voorpret van een vakantie wordt daardoor voor mij verpest. Ik wil hier misschien nog een artikel aan wijden, dus laat me alsjeblieft weten wat je daarvan vindt!

Quote of a movie: O god, dat weet ik zo echt niet. Ik kijk nauwelijks films en de verhalen en uitspraken blijven me ook nooit bij, haha.
Reason to smile: Fietsen met wind mee en een heerlijk warm zonnetje, eens een keer niks hoeven doen, een brakke zondag, uitslapen, douchen, nieuwe kleren en zo kan ik nog wel even doorgaan! Oh en, lekker eten <333 Ik ben echt gek op eten, ik eet meestal 5/6 keer op een dag.
Siblings: Een halfbroer en zus, maar dat tel ik persoonlijk niet echt mee, omdat ze niet bij me in huis wonen.
Time you wake up: Vanochtend om 8.30, ik hoefde lekker pas om 10.00 op school te zijn.
Very important date this year: Mijn diploma-uitreiking, 05-05-11 (het twee jaar samen zijn van m’n vriend en mij) mijn verhuis-datum, de dag dat ik een nieuwe woonplek heb, de dag dat m’n nieuwe school begint. Pfff, important year.
Worst habit: Kleren en schoenen overal neerleggen en nooit meer opruimen. Of nou ja, totdat ik bijna een weg moet graven naar m’n bed…

X-rays you’ve done: Geen.

Yummie food you make: Risotto.
Zoo animal: Zeehond! Ik ben gek op zeehonden. En, stokstaartjes vind ik ook leuk.

Dat was de tag dan alweer! Hopelijk heb je mijn antwoorden met plezier gelezen. Voel je vrij om deze tag over te nemen als je ‘m nog niet hebt gedaan!

7 Reacties

  1. 23 april 2013 / 14:03

    Mooie foto van jou zeg! Wauw. Ik vind dezelfde kleuren als jij leuk, bordeauxrood is zeker mijn favoriet. 🙂 Liefs

  2. 23 april 2013 / 14:19

    Wat een leuke tag! Ik ben ook gek op Risotto, en Sweet Nothing is idd een chill nummer 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge