HAPPY MOMENTS #7 | MEI

Kunnen we allemaal alsjeblieft een minuut stilstaan bij het feit dat de maand juni alweer is ingegaan? Wat vliegt de tijd! De zomer mag van mij nu wel echt gaan beginnen, heel veel mooie, zonnige dagen hebben we nog niet gehad. Hopelijk hebben we ze nog te goed, gelukkig is het bijna vakantie en kan ik er helemaal van genieten. Laat maar komen die nieuwe maand! Mei was een drukke maand die echt veel te snel ging, dus in dit artikel neem ik je mee in de allermooiste en leukste momenten. Kijk je mee?

Ik ga proberen bij het begin te beginnen. De maand begon natuurlijk met de Beautygloss Party, waar ik samen met Kristina naartoe ging. Nu ik dit schrijf lijkt het eigenlijk al eeuwen geleden, maar de leuke goodies die ik hier heb liggen herinneren me elke dag aan de leuke tijd die we gehad hebben. Er zijn nog een hoop producten waar ik graag een review over schrijf en ook ga ik nog wat items weggeven voor het tweede deel van mijn 300 volgers winactie, houd mijn blog dus in de gaten!
En weten jullie wat het absolute hoogtepunt van deze geweldige avond was – naast natuurlijk heel veel gratis goodies en heel veel korting? Kristina en ik hebben Teske ontmoet! Hoe dat allemaal verliep kun je in dit artikel lezen. Teske is natuurlijk ook maar een gewone meid van onze leeftijd, maar haar succesvolle blog en haar Youtube-kanaal maken haar zo bijzonder. Ik bewonder haar echt omdat ze haar dromen najaagt, zo is ze nu in het buitenland om zich te focussen op haar muziek carrière. Wauw.
Ook had ik de afgelopen maand weer een fotoshoot voor mijn opleiding. Niet alle fotoshoots verliepen deze maand vlekkeloos – hier lees je er meer over – maar gelukkig ging de fotoshoot voor mijn opleiding wel heel goed! Natuurlijk was ik na die vervelende eerste ervaring deze maand wel een beetje zenuwachtig, achteraf bleek dat nergens voor nodig. Ik moet nog heel even kijken hoe we het doen met online zetten, of er een watermerkje op moet etc, dan kan ik eindelijk het resultaat met jullie delen!
13 mei, ik weet het nog heel goed, was het eindelijk zover: Ik liet wimperextensions zetten. Iets wat ik al heel lang super graag wilde proberen en nu ik een flinke korting kon scoren hoefde ik er niet langer over na te denken. Helaas was het plezier wel van korte duur, nu, zo’n drie weken later, zijn de wimperextensions aan één kant bijna volledig verdwenen. Een uitgebreide update volgt gauw! Wel schreef ik alvast een artikel over mijn eerste indruk van de wimperextensions en de voor- en nadelen. 
Ook ontving ik deze maand mijn eerste, welverdiende maandloon. Yay! Heel veel is het natuurlijk niet, omdat ik alleen in de weekenden werk. Ik heb het geld meteen op mijn spaarrekening gezet, aangezien die nog steeds herstellende is van een flinke financiële klap. Vorig jaar schafte ik een MacBook aan. Ik ga vanaf nu proberen om te sparen – ik wil ook op vakantie! Het voelt echt zo goed om weer m’n eigen geld te verdienen, ik zie de waarde ook weer veel beter in, omdat ik weet hoe hard ik ervoor moet werken.
De afgelopen maand ben ik, voor mijn doen dan, best veel op stap geweest! Normaal gesproken zou ik dat nooit doen in zo’n drukke periode, maar deze keer besloot ik mezelf niet te veel leuke dingen te ontnemen. Alles is alsnog goed gekomen en daarbij heb ik ook een beetje kunnen genieten. Ik kan niet wachten tot de zomer, want dan kan ik ook weer lekker doordeweeks feesten in Groningen. Ik heb nog véél meer leuke plannen voor de zomer en die lees je in dit artikel!
Omdat ik in april jarig was en begin deze maand naar de Beautygloss Party ging, zou ik een hele kamer (figuurlijk dan) kunnen vullen met mooie make-up en fijne verzorgingsproducten. Er zitten heel veel producten bij waar ik nog wat over wil schrijven op mijn blog, dus ik moet me nog even inhouden met het gebruiken. Argh, soms is het best zwaar om een blog te hebben, haha. Nog heel even en dan heb ik volop tijd om ze te fotograferen en te testen, ik heb er nu al zo ontzettend veel zin in!
Weet je waarom mei een van mijn favoriete maanden is? Het einde van het schooljaar is namelijk weer in zicht! Ik vind mijn opleiding heel leuk, begrijp me niet verkeerd, sterker zelfs: Ik denk dat er weinig zijn die zoveel plezier beleven aan hun opleiding dan ik. Maar. Het. Geeft. Zoveel. Stress. Nu de beoordelingen eindelijk voorbij zijn komt de zomervakantie opeens wel héél dichtbij! Ik heb in mei een hoop sollicitaties gedaan voor een praktijkstage, deze maand heb ik een aantal gesprekken. Spannend!
Iedere nieuwe maand verbaas ik me weer over het aantal mooie momenten dat ik op mag schrijven over de vorige maand. Mei was in dat opzicht ook niet te overtreffen, ik heb het zelden zó druk gehad. Ik weet zeker dat juni ook weer een geweldige maand wordt, maar ik hoop wel iets meer ademruimte te hebben, als je snapt wat ik bedoel. Laat de zomer(vakantie) maar komen! <3
Wat is jouw mooiste moment van de maand mei?

7 Reacties

 1. 3 juni 2015 / 14:31

  Wat heb je een hoop fijne & leuke momenten gehad afgelopen maand. Wat gaat dit jaar gauw voorbij he.. Alweer Juni… Pfoe!
  Heel erg leuk berichtje, word er helemaal vrolijk van!
  Liefs Iep

 2. 3 juni 2015 / 17:12

  Ah, wat een leuke momentjes en leuk om te lezen! Echt bizar hoe snel de tijd gaat, het is nu alweer juni…

 3. 3 juni 2015 / 18:46

  Wat gaaf dat je naar de beautygloss party bent geweest! En leuk dat je Teske hebt ontmoet, Teske woont vlak bij Gouda dus ik had een keer gekletst met der in de hema. 🙂 Gaaf dat je wimper extensions hebt laten zetten. Jammer dat ze zo gauw afgingen.

  Liefs! Evelien

 4. 3 juni 2015 / 18:50

  Nee, ik wil niet horen dat het al weer juni, is …voor je het weet zitten we weer in van die pannetjes te roeren, onder het geklingel van kerstklokjes….nee ik wil echt nog zon…en wel heel snel ook!….Wat een leuk artikel om te lezen, echt gezellig!

 5. 3 juni 2015 / 20:30

  Whoehoeee het is alweer juni en mijn verjaardag is dus reuze dichtbij haha! Maar aan de andere kant is het hartstikke snel gegaan & ik ben niet meer forever 21, maar ik word gewoon 22… En inderdaad, het leuke is dat het einde van het schooljaar alweer in zicht is: I love it 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge