Herfst nagels inspiratie: Deze nail-art maak je super snel!

We moeten er toch echt aan geloven.. De herfst komt eraan! Hoewel de herfst niet mijn favoriete seizoen is, vind ik het wel weer leuk om warme herfstkleuren te gaan dragen. Naast roze en lila ben ik namelijk ook dol op aardetinten. Daar horen natuurlijk ook herfst proof nagels bij! In dit artikel vind je een super makkelijke nail-art waarmee je in een handomdraai mooie herfst nagels kunt creëren. Kijk je mee?

herfst nagels

Herfst nagels inspiratie

Nu de regen weer met bakken uit de lucht komt, begint het bij mij meteen te kriebelen om mijn nagels een herfstige make-over te geven. Als je altijd je nagels laat doen bij een salon, is het elke keer een feestje om een nieuw design uit te kiezen. Maar je kunt je natuurlijk ook uitleven op natuurlijke nagels! Als ik aan herfst nagels denk, dan denk ik aan warme kleuren, zoals terracotta-kleuren. Ook gouden nagellak is perfect om warme, herfstige nagels mee te creëren.

Stap 1: Nagelverharder aanbrengen

Als je net als ik geen gel- of acrylnagels hebt, en dus op natuurlijke nagels werkt, dan is een nagelverharder geen overbodige luxe. Zelf gebruik ik heel graag de nail hardner van Rimmel London, die is echt top! Een laagje is voldoende om je nagels super sterk te maken, bovendien blijft de nagellak dan ook veel beter zitten. In dit artikel deel ik meer tips over hoe ik mijn natuurlijke nagels lang en sterk houd.

herfst nagels

Stap 2: Effen kleuren nagellak aanbrengen

Voor deze herfstige nail-art werk ik met verschillende kleuren nagellak als basiskleur. Dit is super eenvoudig om te doen en zo geef je je herfst nagels net dat beetje extra! Wat je ook kunt doen is experimenteren met zowel glanzende als matte nagellak. Ook dit is een simpele manier voor meer afwisseling in je nail-art! Ik breng altijd twee laagjes aan, zodat de nagellak goed dekt.

Stap 3: Je nagels afplakken

Belangrijk bij de vorige stap is dat je nagels goed droog zijn, voordat je begint met afplakken. Je kunt zelf kiezen wat voor patroon je wil. Zo kun je je nagels diagonaal (schuin) afplakken, maar bijvoorbeeld ook precies in het midden. Door beide manieren toe te passen, zoals ik heb gedaan, kun je meer variatie creëren.

Stap 4: Gouden nagellak aanbrengen

Nu is het tijd voor de finishing touch, namelijk het aanbrengen van a touch of gold. Gouden nagellak maakt de look direct lekker feestelijk, handig als je nog wat leuks gepland hebt staan! Of laat je met deze herfst nail-art alvast inspireren voor de feestdagen ;-).

Deze herfst nagels zelf maken?

Ga jij aan de slag met deze herfstige nail-art of houd je meer van vrolijke pastelkleuren? In dit artikel laat ik je zien hoe je zelf in een paar simpele stappen prachtige ombre nagels kunt maken.

Besteed jij veel aandacht aan je nagels?

Bewaar dit artikel via Pinterest:
herfst nagels inspiratie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge