De Cheatday sweaters van Studio Anna Jirina zijn verkrijgbaar!

Hoi allemaal! Het is jullie vast niet ontgaan dat ik de afgelopen tijd bezig ben geweest met een nieuw ontwerp voor Studio Anna Jirina. Ik ben nog steeds heel erg enthousiast over de t-shirts in mijn webshop, maar ik wilde ook graag een paar truien toevoegen met een leuke print! Uiteraard heeft ook deze nieuwe print weer met eten te maken, jullie kennen mij inmiddels wel ;-). De truien zijn sinds begin deze week verkrijgbaar, yay! Ik vertel je er vandaag alles over.

anna jirina
Gisteren was het dan zover: De allereerste Instagram fotoshoot met de nieuwe truien! Toch even een spannend momentje, want ik had de truien nog bij niemand ‘aan’ gezien, behalve bij mezelf. Ik ging samen met Kristina en Inge foto’s maken en tussendoor wisselden we steeds van trui, haha. Ik had zelfs van tevoren een lijstje gemaakt met foto’s die ik wilde maken (super goed georganiseerd), maar uiteindelijk was ik het lijstje vergeten mee te nemen. Typisch :’).

Ik ben zo blij met de truien! Ik kan niet kiezen welke ik leuker vind, grijs of zwart. Grijs staat mij niet zo mooi, dus ik denk dat ik om die reden toch voor de zwarte ga, haha :p. Ik vind de rode letters ook heel erg tof bij zowel de zwarte als de grijze trui, love it! En natuurlijk ben ik ook dol op cheatdays, vooral in de winter! 😉 Dan kan ik heerlijk wegkruipen in deze trui. De binnenkant is ook nog eens gemaakt van een super zacht materiaal en daardoor is ‘ie ook lekker warm, yay! Mocht je meer willen weten over de truien dan verwijs ik je graag door naar mijn webshop.

cheatday
En natuurlijk moest er ook een foto met een effen achtergrond worden gemaakt voor de webshop. Dit is mijn favoriet! Lekker speels en ik was helemaal blij toen ik dacht aan de pizza die we gingen eten na de shoot. Heel toepasselijk :p Of nouja, uiteindelijk ging ik voor de vegetarische lasagne, maar die was minstens net zo lekker.

anna jirina
Inge droeg de grijze sweater, die staat haar zo mooi! Ik ben echt super blij met de foto’s! Binnenkort volgen er nog meer shoots, ik kan niet wachten :-). Mocht je trouwens een van de truien willen bestellen, wees er dan snel bij: Omdat ik binnenkort wil uitbreiden heb ik een beperkte oplage! Van sommige maten zijn er echt maar een paar op voorraad. Voor de Groningers: Komende zondag sta ik op de Stadjersmarkt in Martiniplaza met mijn eigen kledinglijn. Uiteraard verkoop ik ook de truien met een leuke korting! Kom je ook gezellig langs?

Welke Cheatday sweater is jouw favoriet? Grijs of zwart?

3 Reacties

  1. 4 oktober 2018 / 08:55

    Dat rood contrasteert zo mooi! Ik vind de grijze echt superleuk geworden. Alvast veel succes op de Stadjersmarkt gewenst! Voor deze Antwerpenaar is het helaas wat uit de richting. 😛
    Jessica J. onlangs geplaatst…MSL #109 • Nu al winter in huis?!My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge