MLBB #90 | DAGJE FONTANA, SINTERKERST EN FOTOSHOOT!

Hoi allemaal! Hebben jullie ook Kerstvakantie? Ik hoop echt dat jullie een fijne Kerst hebben gehad, wat vliegt de tijd toch altijd in de decembermaand. Het is alweer bijna oud en nieuw! De afgelopen dagen heb ik veel gewerkt en ook werk ik elke dag aan mijn scriptie en de creatieve uitwerking hiervan. Daarom is het helaas wat stiller op mijn blog en Instagram. Het is alweer te lang geleden dat ik jullie een kijkje gaf in mijn leven, vandaag is het weer zover! Kijk je gezellig mee naar mijn belevenissen van de afgelopen weken?

MLBB 90
Ik heb nog heel veel reviews voor jullie klaarstaan, maar het lukt me gewoon niet om de artikelen te schrijven! 🙁 Over ongeveer een week moet mijn scriptie ingeleverd zijn en dan hoop ik weer gewoon 2 tot 4 artikelen per week online te krijgen. Maar het werd ook wel weer tijd voor een ‘My Life Besides Blogging’, aangezien de laatste alweer 3 weken geleden is ;-)…

10
We vliegen even terug in de tijd (oh, kon het maar echt)… 10 december ging ik samen met mijn zus een dagje naar Fontana in Nieuweschans.

11
Genieten! Ook had ik een massage en mijn zus een gezichtsbehandeling. En we mochten onbeperkt gebruikmaken van het thermaalbad en de faciliteiten die hierbij waren inbegrepen.

1
Tussendoor aten we een hapje. Zo chill dat je hier lekker met je badjas aan kunt eten haha, ultiem relaxen! Kon dat ook maar in gewone restaurants ;-).

17
Hoewel het dagje relaxen me echt goed had gedaan, werd ik de maandag erna opeens ziek. Heel veel mensen waren toen ziek en ik heb het denk ik ergens opgepikt. Ik ging zelfs eerder weg van stage, wat ik niet snel zou doen. Ik ben aan het einde van de middag in slaap gevallen haha, dus dat zegt ook wel wat. Gelukkig was er nog wat uiensoep over, dat is echt heel goed voor je amandelen en gezond als je ziek bent. Dinsdag kreeg ik spierpijn en werd ik wat grieperig dus heb helaas de laatste, belangrijke schooldag voor de vakantie moeten missen.

4
Vorige woensdag was alweer mijn laatste stagedag. Ik bakte zelf muffins om alle collega’s te bedanken voor de leuke tijd.

15
Ik kreeg deze prachtige bloemen en een gigantisch kerstpakket mee naar huis! Zo ontzettend leuk en lief <3

5
Die avond was het tijd voor Sinterkerst met vriendinnen, wat was het gezellig <3

12
Ik schreef een review over de producten van I heart make-up, heb jij ‘m al gelezen?

24Vorige donderdag begon officieel mijn vakantie, maar zoals jullie weten ben ik hard bezig voor mijn scriptie. Ik ga onder andere een magazine maken voor mijn stagebedrijf en daarbij komen heel veel dingen aan bod. Het is teveel om nu uit te leggen maar ik ging hondenkoekjes bakken en fotograferen voor de recepten-pagina’s.

18
En zo zag dat er uit!

6
Achter de schermen…

8
Zaterdag bakte ik tonijn cupcakes voor katten, haha, en die fotografeerde ik. Ik zette alles gelijk ook in het magazine. Ik ben erg blij met het resultaat! Food fotografie vind ik altijd heel erg tof en leuk om te doen.

20
Ik maakte weer eens pompoensoep met een salade van bulgur, mango en vegetarische kip. Zo lekker!

3Geitjes op de kinderboerderij <3

16
Vrijdag ging ik weer eens wat drinken bij het Kattencafe. Zo cute, dit bedje heb ik destijds meegenomen, toen ik er nog stage liep haha. Hij is nog steeds leuk. Ook zag ik weer alle producten die ik heb gemaakt, maakt me nog steeds blij!

23
Na het zonnebanken (love it) nog even een drankje doen bij Four Roses, waar het op en top Kerst was, haha!

21
En deze overheerlijke nacho’s eten. Ohhh, ik leef voor de warme kaasdip en guacemole. Hier kun je me echt wakker voor maken, haha!

14
In Leer kocht ik deze super schattige poezen sleutelhanger <3

19
Ik had opeens weer enorme zin gekregen om te puzzelen, haha. Even afleiding van de scriptie en het is ook nog eens goed voor je concentratie en je geduld :-).

13
Ik ben nog steeds zo blij met mijn zelfgemaakt marble hoesje. Jullie plaatsten hele enthousiaste reacties onder deze foto op Instagram, heel lief! Ik ga zeker weten weer eens een hoesje weggeven en/of verkopen, dankjewel!

22
Groningen <3! Met alle feestdagen heb ik natuurlijk ook extra gewerkt. Dus was ik ‘s avonds vaak in de stad te vinden.

7
Daar gaan we weer! Ik maakte deze foto gauw omdat ik deze moest bijvullen, haha.

2
Deze salade, bij Garnwerd aan Zee, met geitenkaas en gekaramelisseerde peer en appel was echt heerlijk <3

Nou, dat waren zo ongeveer mijn afgelopen 3 weken! Ik heb eigenlijk niet heel veel bijzonders gedaan, haha. Ik werk elke dag aan mijn scriptie en tijdschrift en ook ga ik nog een nieuw display ontwerpen voor mijn stagebedrijf dus ik ben nog lang niet klaar… Helaas moet het wel over 9 dagen af dus ik vrees dat het hier nog wel even stil blijft. Tot snel lieverds! Fijne week! Hoe was jouw week en jouw Kerst?

Share:

7 Reacties

 1. 29 december 2016 / 09:57

  Wat heerlijk om lekker te ontspannen en een massage te krijgen, genieten!
  Heel veel succes met je scriptie, ik snap helemaal dat het dan ook lastig vindt om te combineren.
  Ik wens je een fijne jaarwisseling! :))

  Liefs,
  Evelien
  evelien onlangs geplaatst…Review | Etos sparkling body powder.My Profile

 2. 29 december 2016 / 16:45

  Oh ik ga binnenkort ook naar de sauna, ik heb er nu al zin in!
  alvast een prettig en gezegend 2017 X

 3. 2 januari 2017 / 16:08

  Fontana lijkt me zo lekker om een keer heen te gaan, fijn dat je zo genoten hebt daar! En die hondenkoekjes, zo leuk! Als ik wat tijd kan vinden, dan ga ik ze ook maken voor mijn hond :). Heeeel veel succes nog even met het afmaken van je scriptie, you can do it! Liefs
  Lisa onlangs geplaatst…Mijn eerste piercing is een feit!My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge