MLBB #139 | Terrasweer in februari, feestje en nieuwe make-up!

Hoi allemaal! Hoe was jullie weekend? Heeft het bij jullie ook zoveel geregend? Het is vandaag alweer maandag en dat betekent dat er een nieuwe ‘My Life Besides Blogging’ voor je klaarstaat! Mijn afgelopen weken zijn echt voorbij gevlogen. Ik heb heel veel gewerkt en daarnaast ben ik vooral druk met Knoepert. Hij kan nog steeds niet eten, wat betekent dat hij vijf keer per dag gedwangvoerd moet worden… Gelukkig heb ik ook wat leuke dingen kunnen doen. Zo ging ik naar een feestje, genoot ik van het vroege terrasweer en ontving ik een leuk pakketje! Kijk je mee?

Terrasweer in februariTerrasweer in februari
Altijd een goed begin van de dag! 🙂

Terrasweer in februari
Ik maakte gezellig wat foto’s samen met Charlotte. Helaas was het die dag erg koud, maar dat mocht de pret niet drukken ;-). We hebben ook wat foto’s gemaakt met mijn Breakie sweaters. Ik vind de foto’s echt zo onwijs leuk geworden!

Terrasweer in februari
Even geleden was het ineens prachtig weer, de grote terrassen in de binnenstad zaten stampvol! Gelukkig is er bij mij in de buurt een gezellig cafeetje, met een klein terrasje in de zon :-). Ik ging gezellig bijkletsen samen met Kristina, die je niet op de foto ziet, omdat ze even naar het toilet was.

Terrasweer in februari
We maakten natuurlijk ook even wat foto’s voor Instagram! We hadden trouwens ook afgesproken om de volgende dag gezellig uit eten te gaan, hier heb ik helaas geen foto’s van :p. We gingen naar Da Carlo (mijn favoriete Italiaanse restaurant in Groningen, echt een aanrader!).

Terrasweer in februari
Met Knoepert gaat het helaas nog steeds niet goed. Deze foto is gemaakt voor zijn narcose, toen was hij er eigenlijk nog beter aan toe dan nu. Maar goed, als zijn kiezen niet werden geslepen zou hij natuurlijk nooit meer zelfstandig kunnen eten, dus ik heb wel gedaan wat het beste was.

Inmiddels is hij zo fragiel en vermagerd dat hij niet meer in deze houding kan zitten, dus bijvoeren doe ik nu door hem in een handdoek te wikkelen. Dat is voor hem het meest comfortabel. Deze week ga ik stoppen met antibiotica en pijnstilling (op aanraden van de dierenarts), om te kijken of hij zich dan beter voelt en hij weer uit zichzelf gaat eten.

Ik vind het vreselijk om hem zo te zien, maar ik heb ook gelezen dat je cavia’s met gebitsproblemen niet te snel moet opgeven. Zo heb ik een verhaal gelezen van iemand die haar cavia 6(!) weken moest dwangvoeren, voordat hij weer zelf ging eten. Knoepert is ook zo’n doorzetter! Eergisteren likte hij zelfs mijn hand (dit heeft hij niet meer gedaan sinds hij een paar maanden oud was, nu zijn we bijna 5 jaar verder). Ik vond dit heel bijzonder en het voelde voor mij als een blijk van waardering, alsof hij weet dat ik hem probeer te redden. Je begrijpt vast wel dat ik het toen niet droog kon houden ;-).

Terrasweer in februari
Ondanks dat ik geen lange dagen weg kan vanwege Knoepert, heb ik wel leuke dingen gedaan! Zo vierde een vriendin vorig weekend haar verjaardag, het was super gezellig <3 Ik gaf haar een heerlijke shower foam, een spaarpotje in de vorm van een lama, een mok met unicorns en een make-up pakketje cadeau!

Terrasweer in februari
Ik trok wat leuks aan en ik maakte me weer eens uitgebreid op, ook al valt dat een beetje weg op de foto ;-).

Terrasweer in februari
Zo lief, dat pootje van Knoepert!

Terrasweer in februari
Mijn lunch van vorige week zondag: een leftover pannenkoek en heerlijke witte bollen. Bij de Jumbo hebben ze altijd van die luxe bollen (per 4 verpakt), deze zijn heerlijk vers! Ik vind gewone, witte bolletjes eigenlijk helemaal niet meer lekker, nu ik deze gewend ben :p.

Terrasweer in februari
Ook ging ik weer gezellig foto’s maken met Inge. Een leuk idee hoor, om een foto te maken vanaf buiten ;-). Wat een fail, haha!

ondernemer
Gelukkig kwamen er binnen wat tafeltjes vrij, waardoor we hier een paar leuke foto’s konden maken. Deze foto heb ik gemaakt voor het artikel die aanstaande vrijdag online komt! De afgelopen week heb ik maar liefst 5(!) advertorials geschreven, naast mijn “gewone” baan en ontwerp-opdrachten, het huishouden en de intensieve verzorging van Knoepert. Ik ben best trots op mezelf! 🙂

Terrasweer in februari
Ook ontving ik een super leuk make-up pakketje van Bourjois, waar ik een aantal foto’s mee had gemaakt.


Vrijdag werkte ik thuis en ging ik rond lunchtijd gezellig koffie drinken met mijn vader, hij moest toevallig iets doen in de stad. Die avond ging ik nog een paar uurtjes invallen bij mijn oude werk.


Ik moest iets opzoeken op mijn oude computer en daar kwam ik deze foto tegen, van 5 jaar geleden. Knoepert was nog maar een paar weken oud en hij was zo bang, dat hij steeds op of onder Lexie kroop. Haha! Wie had ooit gedacht dat hij zo ontzettend tam zou worden, als dat hij nu is? Ik had deze foto al lange tijd niet meer gezien en ik werd er best emotioneel van, zeker vanwege Knoepert’s situatie nu.


Zaterdag was een drukke dag op het werk, gelukkig had ik een lekkere lunch meegenomen ;-). Ik at drie broodjes met humus, roomkaas en avocado. Yum!


Die avond plofte ik uitgeteld in bed met een raspatat en een kaassouflé. Perfect begin van het weekend! 😉


Doordat Knoepert nu zoveel aandacht nodig heeft, heb ik wat minder tijd voor Lexie. Gelukkig kon ik dat goed inhalen in het weekend. Kijk nou hoe lief zijn pootjes liggen, helemaal ontspannen, haha ;-).


Gelukkig heb ik wel iets ontdekt wat Knoepet enigszins op gewicht houdt: Havermout met zijn Selective brokjes (en dan geweekt en gepureerd). Het ziet er wel vies uit, haha :p Ook heb ik vitamine C poeder gekocht en een mengsel om zijn darmen te ondersteunen. Ik hoop echt dat hij deze week een beetje opknapt, anders maak ik weer een afspraak bij de dierenarts. Hopelijk kunnen ze nog iets voor hem doen!

Komende week wordt niet zo heel spannend. Ik moet vooral veel werken en daarnaast werk ik aan mijn blog. Ik wil heel graag wat dingen achter de schermen veranderen, er is altijd ruimte voor verbetering! Daarnaast ga ik nog een paar keer gezellig wat eten met vriendinnen, altijd leuk! En Inge en ik gaan eindelijk ons tripje naar Berlijn boeken, yay 😀

Hoe was jouw week?

12 Reacties

 1. 11 maart 2019 / 07:08

  Hele leuke foto’s! Ik heb echt heimwee naar het terrasseer!
  Liefs

 2. 11 maart 2019 / 07:46

  Ah jeetje, arme Knoepert! En ook best een lastige en tijdrovende taak voor jou! Mijn hart smolt even toen ik las over het likje van Knoepert. Zo lief! Zo te horen heb je verder een fijne en nogal productieve dag achter de rug. Goed bezig! 🙂 En die foto door het raam heen…haha, echt geweldig!

 3. 11 maart 2019 / 08:42

  Oh wat zielig van Knoepert! Ik hoop dat ie snel weer beter wordt en terug zelfstandig gaat eten! Kan me inbeelden dat er nogal tijd kruipt in het voeden van Knoepert en dan nog werken en vijf advertorials schrijven. Goed bezig!
  Irene onlangs geplaatst…☆ Lucky Stars ☆My Profile

 4. 11 maart 2019 / 08:52

  Hè wat stom, de situatie met Knoepert! Arm beestje 🙁 hij heeft maar geboft met zo’n lief, zorgzaam baasje als jij. Wel fijn dat je daarnaast nog zoveel gedaan gekregen hebt en leuke dingen met vriendinnen hebt gedaan! En ohh, wat ben ik jaloers op die zak raspatat 🙆🏻
  Maudy onlangs geplaatst…Maudy’s Maand | februari 2019My Profile

 5. 11 maart 2019 / 09:33

  Ah wat naar van Knoepert, hopelijk knapt ie snel wat op, maar hij heeft geluk met jou als baasje!
  Krijg nu om half tien alleen wel trek in raspatat door deze post haha

 6. 11 maart 2019 / 10:21

  Aahhh wat zielig voor Knoepert, ik snap dat je je er heel naar door voelt. Ik ga duimen dat het helemaal goed komt en hij snel weer zelfstandig kan eten en daardoor verder opknapt. Ik vind de foto van jou in het cafétje zooo mooi, trouwens!
  Simone onlangs geplaatst…Adventures: Lissabon voorbereidingenMy Profile

 7. 11 maart 2019 / 20:01

  Ah wat sneu van je cavia! Ik heb als kind ook een cavia gehad en die hebben we (of eigenlijk mijn moeder, want ik was nog heel jong) toen ook moeten voeren en op allerlei andere manieren moeten helpen. Zo zielig voor die beestjes. Vind de foto heel geslaagd geworden trouwens! En ik ben even in je Lissabon posts aan het duiken bij wijze van “research” haha, leuk!
  Sanne onlangs geplaatst…Ministedentrip: 24 uur in UtrechtMy Profile

 8. 12 maart 2019 / 08:24

  Ahhh wat sneu voor knoepert! Wat lief dat hij je hand likte, ik geloof er ook altijd in dat daar een betekenis achter zit. a
  Heel veel sterkte ermee! <3
  En wat een super leuk pakketje van Bourjois! Fijne week Anna!
  Liefs, Evelien

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge