Mijn verlanglijstje voor mijn 25e verjaardag!

Hoi allemaal! Volgende week vrijdag ben ik alweer jarig, de tijd vliegt! Vooral nu we in ‘quarantaine’ zitten door het coronavirus, heb ik het gevoel dat de tijd nog sneller gaat. Ondanks dat ik gewoon doorwerk en me prima vermaak, beginnen de dagen langzaamaan wel op elkaar te lijken :p. Het is op mijn blog inmiddels traditie geworden om ieder jaar mijn birthday wishlist te delen. Dit jaar ben ik een beetje aan de late kant, maar het is me toch gelukt om een verlanglijstje samen te stellen, ondanks dat ik mijn verjaardag niet echt uitgebreid zal vieren… Kijk je mee naar mijn wishlist voor mijn 25e verjaardag?

verlanglijstje
1. Kaarsen – Xenos €1,79 – €2,49 / 2. Lijstjes met houten rand – Xenos €9,99 – €24,99 / 3. Bananenplant – Kwantum €26,95 / 4. Inklapbare ligstoelen – Exterioo meubelen €199 voor 2 / 5. Cadeaukaarten van Pull&Bear en Stradivarius / 6. Je bent jong en je krijgt wat – Monique van Loon via Bol.com €20,99 / 7. Je kunt het ook nooit goed doen – Carmen Felix via Bruna €15 / 8. Shower foam – Etos €2,49 – €3,99

Ik ben nog steeds bezig met de make-over van mijn studio, want door het coronavirus heeft ook dat een beetje vertraging opgelopen. Lekker uitgebreid naar de Ikea of naar het plantencentrum zit er immers niet in ;-). Waar ik mijn interieur nog graag mee zou willen opfleuren is een mooie bananenplant en wat lijstjes aan de muur. Nieuwe lijsten staan al langere tijd om mijn verlanglijstje, ondanks dat ik nog geen posters heb. Ik wil namelijk zelf posters ontwerpen! Niet alleen voor mezelf, maar ook om te verkopen in mijn webshop.

Waarschijnlijk ben ik ook de enige persoon op aarde die in april kaarsen op haar wishlist heeft gezet ;-). Verklaar me voor gek, maar ik ben dol op kaarsen, ongeacht welk seizoen het is! Bovendien woon ik op de begane grond en is het ook in de lente nog fris in mijn studio. De verwarming blijft hier dus nog wel eventjes aan, en ook wat extra kaarsen kunnen geen kwaad. Daarnaast zijn kaarsen ook altijd leuk als decoratie in mijn nieuwe kast, die ik onlangs bestelde! Nu het zonnetje zich wat vaker laat zien in mijn tuin, lijkt het me ook heerlijk om een paar ligstoelen te hebben. De zomer is echt mijn seizoen en daar wil ik volop van genieten! 🙂 De enige eis is eigenlijk dat de ligstoelen inklapbaar zijn, zodat ik ze gemakkelijk kan opbergen.

Daarnaast maak je mij ook altijd blij met verzorgingsproducten. Douche foam is zo’n product waar ik enorm van kan genieten, maar wat ik eigenlijk nooit voor mezelf koop. Des te leuker om het (hopelijk) te krijgen op mijn verjaardag! 😉 De shower foams van Etos vind ik er altijd leuk uitzien en ze ruiken ook nog eens heerlijk! Ook kan ik nog wel wat nieuw leesvoer gebruiken, zodat ik straks lekker in mijn ligstoel kan lezen ;-). Al een tijdje staan de boeken ‘Je bent jong en je krijgt wat’ en ‘Je kunt het ook nooit goed doen’ op mijn wishlist. Ik ben gek op dit soort informatieve, leerzame boeken gemixt met reality. Ook boeken koop ik niet zo snel voor mezelf, maar er staan er altijd wel een paar op mijn verlanglijstje :-).

Tot slot heb ik een paar cadeaubonnen op mijn wishlist staan, van winkels waar ik altijd wel slaag. Ik ben eigenlijk niet zo’n fan van cadeaubonnen, omdat ik ze vaak vergeet te besteden. Maar nu de meeste winkels nog dicht zijn, kijk ik regelmatig online naar kleding. Ik wil deze lente nog graag een nieuw tasje en een mooie jurk aanschaffen, dus een cadeaubon komt zeker goed van pas!

Wanneer ben jij jarig? Wat staat er momenteel op jouw (birthday) wishlist?

12 Reacties

 1. 17 april 2020 / 07:53

  Wat een leuk lijstje! Bananenplanten zijn zo mooi en ik geef je ook groot gelijk dat je kaarsen op je lijstje hebt staan 🙂 Die twee boeken lijken mij ook heel fijn. Hopelijk kun je, ondanks de gekke periode, toch nog iets leuks voor je verjaardag doen.
  Romy onlangs geplaatst…Blij Lijstje #22 | Kippenvel, knoppen & koelkastvondstenMy Profile

 2. 17 april 2020 / 10:52

  Wat een fijn lijstje! Hoe leuk is het altijd om een wenslijstje te maken voor je verjaardag hè 🙂 Het boek van Monique van Loon staat inderdaad ook op mijn wishlist!
  Rianne onlangs geplaatst…De eerste zomerdagenMy Profile

 3. 17 april 2020 / 11:17

  Een ligstoel haha die moet ik ook nog steeds aanschaffen en ik wil nog een fiets… hier wil ik mezelf nog even iets beter in verdiepen

 4. 17 april 2020 / 11:48

  Wat een fijne wishlist! Ik vind het altijd chill als mensen die bijna jarig zijn een lijstje maken. maakt het zoeken naar een cadeau een stuk makkelijker!

  Ik heb trouwens nog 2 van zulke eikenhouten lijsten liggen, nog verpakt in plastic, die ik weg doe (dubbel besteld). Je mag ze van me overnemen als je wil? Dan stuur ik ze op!
  Justine onlangs geplaatst…My life in photos – april 2020 #1My Profile

 5. 17 april 2020 / 23:12

  Leuk lijstje! Ik ben ook erg laat met mijn lijstje. want 24 april is mijn verjaardag al… Misschien moet ik een keer een begin aan maken…

 6. 18 april 2020 / 10:26

  Wat een leuke dingen! Naar “Je bent jong en je krijgt wat” ben ik ook heel benieuwd, heb zelf een e-reader dus ik wacht tot hij op Kobo plus komt. Zal wel een aparte verjaardag worden in quarantaine… Ik ben 21 mei jarig en verwacht dat het dan nog hetzelfde is.
  Marjoleine onlangs geplaatst…Alles over mijn eerste tatoeageMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge