Dit staat er op mijn bucketlist tijdens de quarantaineperiode

Hoi allemaal! Inmiddels zitten we alweer ruim een maand in ‘quarantaine.’ Hoewel ik me echt niet verveel, beginnen de dagen inmiddels wel een beetje op elkaar te lijken. Het is toch wel een beetje saai zo ;-). In het begin heb ik vooral veel werk verzet, die rust was juist heel fijn, zodat ik vooruit kon werken. Maar in plaats van alleen maar to do lijsten af te werken, leek het me ook een goed idee om een lijst te maken met dingen die helemaal niks met werk te maken hebben. Kijk je mee naar mijn bucketlist tijdens deze quarantaineperiode?

bucketlist

♥ Mijn nieuwe kast in elkaar zetten
♥ Een boek uitlezen
♥ Een nieuw recept uitproberen
♥ Een keer een hele dag Sims 2 spelen

♥ Posters ontwerpen voor aan de muur
♥ Mijn keukenkastjes uitzoeken
♥ Waterverven
♥ Een Teen Mom 2 marathon houden

♥ Mijn Vinted-account (@annajirina) aanvullen met nieuwe items
♥ Mijn make-up kasten uitzoeken
♥ De koelkast schoonmaken
♥ Mijn fotoslinger opruimen en vervangen door mooie lijsten met posters

♥ Mijn kledingkasten uitzoeken
♥ Mijn lades met schoenen en tassen opruimen (help)
♥ Mijn cavia’s leren loslopen (ze vinden het buiten nog een beetje spannend ;-))
♥ Mijn studio make-over helemaal afronden

♥ Mijn oude slaapkamer bij mijn ouders opruimen
♥ Een hele dag chillen in de zon
♥ Een me time avond organiseren, met maskers, lekkere snacks, kaarsen en een goed boek
♥ Online wat leuke, nieuwe kledingstukken bestellen

In deze periode wil ik wat meer tijd vrijmaken om deze bucketlist af te werken. Het is natuurlijk niet zo dat dit allemaal moet gebeuren, maar ik wil er wel bewust tijd voor maken, zodat ik niet alleen maar aan het werk ben. Ik merk dat ik het toch een beetje lastig vind in deze periode om de tijd te nemen om gewoon thuis een beetje te rommelen, omdat ik nu sowieso veel thuis ben.

Vermaak jij je nog een beetje? Wat staat er op jouw to do list/bucketlist?

14 Reacties

 1. 22 april 2020 / 08:11

  Je hebt leuke dingen op je lijstje staan. Ik ben momenteel veel bezig met interieurstyling, mijn nieuwe boekproject en verbouwen, dus ik zal me ook zeker niet vervelen al mis ik het wel om lekker de stad in te gaan, een terrasje etc. Maar het komt wel weer 🙂
  Darina onlangs geplaatst…Vijf keer typisch Parijs #10My Profile

 2. 22 april 2020 / 09:36

  Wat een leuk idee om juist een bucketlist voor tijdens deze periode te maken in plaats van voor ná de quarantainetijd. Zo te horen hoef jij je niet te vervelen de komende weken. Op mijn lijstje staat onder andere nog dat ik kleding te koop wil zetten op United Wardrobe/Vinted en dat ik mijn zakelijke site een opfrisbeurt wil geven.
  Romy onlangs geplaatst…DIY | Kaarten maken met Action Aqua MarkersMy Profile

 3. 22 april 2020 / 09:40

  Klinkt als een heel leuk lijstje! Leuk dat je de nodige tijd maakt voor me-time, vind ik belangrijk in deze periode. En een hele dag Sims 2 spelen, geweldig!
  Tamara onlangs geplaatst…BlogbabbelsMy Profile

 4. 22 april 2020 / 10:38

  Oeeeh heel goed idee om hier een bucketlist voor de maken, ik merk ook dat als ik iets echt als doel heb, het vaker ook echt ga doen. Ik ga er ook mee aan de slag. Hele fijne dingen staan er op jouw lijstje!
  Simone onlangs geplaatst…VoorjaarsvibesMy Profile

 5. 22 april 2020 / 11:25

  Wat een leuke to-do list. Ik heb zelf geen to-do list maar je inspireert mij wel om er één voor mezelf te gaan maken.

 6. 22 april 2020 / 18:32

  Wat leuk deze quarantaine bucketlist! Er staan ook echt wel leuke punten op die ik even op die van mij ga zetten. Ik had begin deze maand toevallig ook zo’n lijstje gemaakt, haha.

  Denk dat ik vanavond nog even ga Simsen trouwens, nu ik dat puntje bij jou zie staan!
  Justine onlangs geplaatst…My life in photos – april 2020 #2My Profile

 7. 22 april 2020 / 19:18

  Leuk lijstje! Ik ga wat ideeën van jou lenen ;). Wij zijn thuis veel nieuwe recepten aan het uitproberen, zeker een aanrader! En vervolgens daar je eigen receptenboek mee samenstellen. Op mijn bucketlist staat nog een high wine houden!
  Chelsey onlangs geplaatst…5x Home workout video’s van Pamela ReifMy Profile

 8. 22 april 2020 / 21:45

  Wat een leuk lijstje! Eigenlijk heel leuk om tijdens de quarantaineperiode zo’n lijstje te maken, dan heb je tenminste leuke dingen om naar uit te kijken! Ik vermaak me nu vooral met lezen en schrijven, maar ik zou nog wel al mijn documenten op mijn laptop willen opschonen, inderdaad ook eens wat kleding wegdoen en verkopen en kijken hoe ik meer kan gaan groeien met mijn blog.
  Lianne onlangs geplaatst…Bekendmaking: ik breng een verhalenbundel uit!My Profile

 9. 23 april 2020 / 08:21

  Quarantine bucket list is a great idea , how have you made out with it so far , im not quarantined im essential so working every day

  Love your blog gorgous

 10. 23 april 2020 / 12:53

  Wat leuk dat je zo’n lijstje heb gemaakt! Oh waterverven is echt zo leuk! Daar ben ik een paar weken geleden mee begonnen en het is bizar hoe verslavend dat werkt!

 11. 23 april 2020 / 16:29

  Een hele dag sims spelen haha klinkt perfect! Ik moet ook eens Vinted gaan gebruiken en items online zetten, in mijn kast liggen ook zoveel dingen die ik niet meer gebruik (sommige nog zelfs nieuw.. )
  Rachel Kromdijk onlangs geplaatst…De week van RachelMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge