Beauty birthday wishlist voor mijn 24e verjaardag!

Hoi allemaal! Over een kleine maand ben ik jarig, op 24 april word ik namelijk 24! Ieder jaar deel ik traditiegetrouw een wishlist op mijn blog, zo ook vorig jaar. Opvallend is dat er bijna ieder jaar vooral veel beauty artikelen op mijn wishlist staan. Ik koop haast nooit meer make-up voor mezelf, des te leuker om het te krijgen op mijn verjaardag! Nu maar hopen dat mijn vriend, vriendinnen en familie ook meelezen… 😉 Kijk je mee naar mijn beauty birthday wishlist?

beauty
1. Benefit Cheekleaders Bronze palette – €63,24 / 2. ProLash+ Wimperserum – €9,89 / 3. Carmen Salon Performance HD2195 – Föhn – €21,89 / 4. Sensory Make-up Remover Oil – €9,99 / 5. Caramel Melange oogschaduwpalette – €22,99 / 6. Tea Tree 3-in-1 Wash Scrub Mask – €10

1. Benefit Cheekleaders Bronze palette ♥
Zoals jullie misschien wel weten ben ik dol op bronzer- en blush-palettes, ik gebruik ze iedere dag! Zo heb ik mijn favoriete Douglas contouring palette en mijn Make-up Revolution blush palette inmiddels helemaal versleten! Momenteel ben ik bezig met de pan te raken in het W7 Big Blush palette, maar dan ben ik ook echt wel toe aan een nieuw palette. Mijn favoriete palettes bevatten zowel bronzer, als blush en highlighter. Ook vind ik een spiegel heel fijn, dat maakt zo’n palette ook ideaal om mee te nemen op reis!

2. ProLash+ Wimperserum ♥
Hoewel er de laatste tijd veel te doen is om wimperserums, ben ik fan! Het wimperserum van Kruidvat is helaas uit het assortiment gehaald, ik heb er nooit problemen mee gehad. Maar goed, veiligheid gaat natuurlijk voor alles, daarom heb ik een nieuw soort wimperserum op mijn wishlist gezet! Ik heb al veel goeds gehoord en gelezen over het ProLash+ wimperserum, tijd om het met eigen ogen (sorry, flauwe woordgrap) te ondervinden.

3. Carmen Salon Performance föhn ♥
Vorige maand liet ik een flink stuk van mijn haar afknippen bij mijn favoriete krullenkapper: The Proof in Groningen. Na het knippen en wassen föhnen ze mijn haar altijd mooi droog met een diffuser. Op die manier krijg ik echt een hele volle, glanzende krullenbos! Ik heb dan zelfs veel krullen bovenop mijn hoofd, zonder een diffuser krijg ik dat echt niet voor elkaar. Het lijkt me heel leuk om af en toe zelf met een diffuser aan de slag te kunnen. Hup, op mijn verlanglijstje ermee!

4. Douglas Make-up Remover Oil ♥
Een tijdje geleden schreef ik een uitgebreid artikel over mijn favoriete producten voor de vette huid en daar was ik onder andere lyrisch over de Douglas Make-up Remover Oil. De olie op mijn wishlist ziet er een beetje anders uit, maar ik hoop dat ze bij Douglas nog steeds de variant met het pompsysteem verkopen! Ik vind deze Make-up Remover Oil heel fijn om te gebruiken onder douche, zo kan ik mijn make-up ‘s avonds goed en snel verwijderen. Ik gebruik dit product bijna dagelijks, dus ik ben wel toe aan een nieuwe!

5. Zoeva Caramel Melange oogschaduwpalette ♥
Toen ik tijdens het schrijven van dit artikel een blik wierp op mijn birthday wishlist van vorig jaar, zag ik tot mijn verbazing dat ik dit jaar weer hetzelfde oogschaduwpalette op mijn wishlist heb gezet! Haha, blijkbaar krijg ik dit oogschaduwpalette niet uit mijn hoofd… 😉 Het wordt dus hoog tijd dat ik ‘m dit jaar hoe dan ook ga aanschaffen!

6. Tea Tree 3-in-1 Wash Scrub Mask ♥
Twee maanden geleden schreef ik een enthousiaste review over twee producten van The Body Shop die heel fijn werken voor mijn vette huid. Ik wil mijn collectie verzorgingsproducten van The Body Shop dan ook graag uitbreiden. Mijn favoriete lijnen zijn de Tea Tree- en de Seaweed-lijn. Met de Tea Tree 3-in-1 Wash Scrub Mask heb ik goede ervaringen, maar ik zou graag nog meer producten willen uittesten :-).

Hoewel ik nooit zo goed ben in het besteden van cadeaubonnen (ik vergeet altijd dat ik ze heb), maak je mij wel blij met een giftcard van Douglas! Daar kan ik in ieder geval terecht voor de meeste items van mijn wishlist, zoals bijvoorbeeld het Zoeva palette en natuurlijk de Make-up Remover Oil. Haha, stiekem kan ik echt niet wachten tot mijn verjaardag! 😉

Wat staat er op jouw birthday wishlist?

9 Reacties

 1. 20 maart 2019 / 07:10

  Wat een mooie wishlist. Het Zoeva palette is zo mooi! Ik gebruik hem nog steeds bijna dagelijks!

 2. 20 maart 2019 / 07:21

  Wat een leuk lijstje! Zo’n diffuser lijkt me ook wel wat. Maar de make-up op je wish list ziet er ook héél goed uit. Juist leuk dat je make-up meestal als cadeau vraagt aan anderen in plaats van het zelf te kopen. Ik doe dat met Blond Amsterdam-servies ook en vind het juist tof dat ik bijna mijn hele servies (in de loop van 10 jaar) van anderen heb gekregen 🙂
  Romy onlangs geplaatst…Over intens geluksgevoel en dansjes door de kamerMy Profile

 3. 20 maart 2019 / 08:35

  Wat een leuke wishlist! Het palette van Benefit ziet er prachtig uit. <3
  Op mijn wishlist staat een pan van le creuset! Die zijn zo mooi.
  Liefs,
  Evelien

 4. 20 maart 2019 / 08:57

  Hele mooie wishlist! Vooral de Benefit palette ziet er prachtig uit.

 5. 20 maart 2019 / 10:04

  Hé wat leuk! Ik ben ook jarig op 24 april. Mooi lijstje heb je samengesteld. Ik heb echt geen idee wat ik wil vragen voor mijn verjaardag. Ga eens nadenken of er dingen zijn die ik écht wil, maar denk er over na om “ervaringen” te vragen. Die verjaardag voelt anders misschien een beetje als een cheat op m’n no-buy haha.

 6. 20 maart 2019 / 10:33

  Oehh leuke producten. Toevallig word ik ook 24 op 24 april dit jaar 🙂 ik vraag boeken en sieraden dit keer! 😉 Als het maar cadeautjes zijn, daar ben ik gek op!

 7. 20 maart 2019 / 11:06

  Mooie wishlist! Ik wil ook nog altijd een wimper serum uitproberen, maar na de berichten op tv ben ik toch wat huiverig geworden! De tea tree lijn van TBS vind ik zo fijn, doet echt goed voor mijn huidje.
  Edith-Sofia onlangs geplaatst…DIY | kandelaarMy Profile

 8. 20 maart 2019 / 21:04

  Oh wat is #1 mooi, sowieso alles van Too Faced is om te kwijlen. Ik heb #6 en die is zo fijn, ook de andere producten uit de lijn, zoals de toner. Groot favoriet hier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge