Review: OASE Hair Vitamins + WINACTIE!

Hoi allemaal! Ondanks dat ik mijn haar de afgelopen jaren een stuk beter heb leren kennen, heb ik echt een haat-liefde verhouding met mijn krullen. Ze zijn erg fragiel en kwetsbaar, vaak zijn ze ontzettend droog en er zijn dagen dat ik écht geen idee heb wat ik ermee moet. Wel vind ik het altijd leuk om nieuwe producten uit te proberen, zeker als ik een positief verschil merk. Een tijdje geleden ontving ik een set OASE Hair Vitamins om uit te testen, een product waar ik al langer benieuwd naar was. Vandaag lees je in deze review wat ik van de Hair Vitamins vind en geef ik ook een doosje weg in de bijbehorende winactie! Kijk gauw verder als je benieuwd bent.

oase hair vitamins

OASE Hair Vitamins

Goed, hair vitamins dus. Eerlijk is eerlijk, op Instagram kun je er niet meer omheen. Ik heb al zoveel potjes Hair Vitamins gezien, dat ik razend benieuwd was. Maar, ik was ook sceptisch. Dat kon toch nooit werken?! Ik eet best wel gezond, dus dan zou ik toch alle benodigde vitaminen wel moeten binnenkrijgen? Kun je ook teveel vitaminen binnenkrijgen? Nadat een aantal van mijn vriendinnen enthousiast waren over hair vitamins, wilde ik het zelf weleend proberen. Alsof het zo moest zijn, kreeg ik die week een mailtje binnen van OASE of ik hun hair vitamins wilde testen. Maar natuurlijk! 😉

oase hair vitamins

Wat zegt OASE over dit product?

“Hair Vitamins die je haar van alle essentiële voedingsstoffen van binnenuit voorzien. OASE Hair Vitamins dragen bij aan mooi, lang, gezond en glanzend haar terwijl ze het risico op haarbreuk verkleinen. Dankzij de 16 zorgvuldig geselecteerde ingrediënten zal je haar gezonder aanvoelen en er gezonder uitzien.”

De hair vitamins zijn volledig vegan, een pot bevat 60 gum en er wordt aangeraden om niet meer dan twee gums per dag te nemen.

oase hair vitamins

De ingrediënten

Op de website van The OASE kun je alle ingrediënten en hun werking beter bekijken, maar ik zal de belangrijkste en opvallendste ingrediënten uitlichten in deze review. De OASE Hair Vitamins bevatten vitamine A, B6, B12, C & E. Ook bevatten de haarvitamines biotine, een van de belangrijkste vitaminen voor het haar. Een tekort aan biotine kan leiden tot haarverlies en broos haar. Daarnaast bevatten de haarvitaminen drie aminozuren: carnitine, cysteine en taurine. Deze aminozuren stimuleren de haargroei door de toevoer van voedingsstoffen naar de haarwortels te verbeteren.

oase hair vitamins

Mijn mening

Het effect van de OASE Hair Vitamins is bij iedereen weer anders, dus ik was erg benieuwd welk effect het bij mij zou hebben. Na ongeveer 1,5 maand merkte ik dat mijn haar sterker werd, hoewel ik eerst altijd een hele pluk haar in mijn kam had zitten, trok ik er nu nog nauwelijks haren uit tijdens het kammen! Heel fijn om te merken, want mijn krullen zijn heel fijn, dun en breekbaar. Wat ik ook merkte, is dat mijn haar sneller groeide. Ik ben helaas voortijdig gestopt met de OASE Hair Vitamins, omdat ik de snoepjes niet prettig vond. Dit is iets heel persoonlijks, want ik kan me voorstellen dat heel veel mensen de snoepjes juist fijn vinden. Ze smaken een beetje naar winegums, maar dan wel een stuk taaier. Ik ben zelf juist fan van smaakloze vitaminepillen die je kunt doorslikken met water (unpopular opinion waarschijnlijk, maar dat is gewoon wat ik fijn vind ;-)). Helaas heb ik, omdat ik dus te vroeg ben gestopt, niet gemerkt dat mijn haar daadwerkelijk voller werd. Hiervoor zou je de vitamins nog langer moeten gebruiken.

review

Winactie

Ondanks dat mijn ervaring dus niet alleen maar positief was, hoop ik een van jullie blij te maken met een doosje OASE Hair Vitamins. Het is heel persoonlijk of je de snoepjes prettig vindt of niet, ik vond dat niet, maar dat maakt het natuurlijk geen slecht product. Ik merkte wel daadwerkelijk verschil na ongeveer 1,5 maand, en ik vind het stiekem wel jammer dat het effect weg is, omdat ik ben gestopt. Ik ben dan ook heel benieuwd hoe jij, als je de gelukkige winnares bent, de haarvitamines ervaart en wat voor effect het op jouw haar heeft!

Hoe maak je kans?
– Volg mijn blog via Bloglovin’
– Laat een reactie achter dat je meedoet en vermeld daarin eventueel wat voor haartype jij hebt en wat voor effect je hoopt dat de haarvitamines zullen hebben. Zou ik leuk vinden om te lezen! 🙂

De winactie loopt een week, dus je kunt meedoen t/m woensdag 22 april.

Dit artikel bevat een product dat ik ter review ontvangen heb

Ben jij al bekend met hair vitamins? Ga jij meedoen met de winactie?

review

29 Reacties

 1. D'jeanine de Haan
  15 april 2020 / 12:22

  Ik wil wel graag mee doen aan deze actie. Leuk om eens te proberen, heb soms het gevoel dat ik mezelf kaal aan het borstelen ben 🙁 Ik heb stijl krul en kroes haar haha
  Als ik naar de kapper ga weten ze vaak niet wat ze ermee moeten

 2. Michaela
  15 april 2020 / 13:11

  Wat een leuke winactie, ik doe graag mee. Ik ben wel nieuwsgierig hiernaar, maar altijd sceptisch over dit soort dingen haha. Tja mijn haar, waar zal ik beginnen. Ten eerste, ik word op dit moment gek van mijn haar. Het zit gewoon niet en ziet er ook niet uit. Heb uitgroei maar kappers zijn dicht. En ik wil geen verf bij een drogist kopen. Zodra ik mijn haar gewassen heb, zit het mooi mer volume en krullen. Heb krullen van mijzelf. Maar na 2 dagen is de volume verdwenen en mijn krullen ook voor een gedeelte. Het ziet er gewoon niet uit. En ook is mijn haar dan droog. Ik was mijn haar 2 keer per week, want vaker is niet goed. Met kammen verlies ik niet meer haar dan normaal. Das wel fijn. Dus ja, ik ben wel nieuwsgierig naar deze pillen, misschien dat mijn haar er dan gezonder uitziet en sterk is 🙂

 3. Lisa
  15 april 2020 / 13:19

  Ik zou dit mega graag willen testen! Ik heb van mezelf heel dun en stijl haar. Ik ben een paar maanden terug andere shampoo gaan gebruiken en was mijn haar sinds een paar maanden 2 keer per week met een klein beetje shampoo. Dit geeft al zoveel verschil! Mijn haar is sindsdien iets dikker en steviger geworden. Ik zou deze vitamines willen proberen om een nog dikkere bos te kunnen krijgen, ook hoop ik dat mijn haar wat gezonder wordt en niet zo snel gespleten punten krijgt.. ben benieuwd!

 4. Fenny
  15 april 2020 / 13:24

  Ik zou dit heel erg graag willen testen, door ziekte en langdurig in het ziekenhuis liggen is de kwaliteit van mijn haar achteruit gegaan… daarom zou ik graag willen testen 🙂 Liefs Fenny

 5. Marian B
  15 april 2020 / 14:21

  Hier ben ik wel heel nieuwsgierig naar! Zou graag ervaren wat het voor mijn haar kan doen. Ik heb wat droog, beetje pluizig haar met slag.

 6. Nadine
  15 april 2020 / 16:19

  Ik doe graag mee. Mijn haar is heel erg dik en vaak ook stug. Ik hoop dan ook dat mijn haar soepeler wordt! Dat zou geweldig zijn!

 7. Felix
  15 april 2020 / 17:49

  Doe super graag mee 🙂 Ik laat mijn haar al best lang groeien en ik merk gewoon dat door de dikte het echt soms een battle is om het mooi te laten vallen. D.m.v. dit hoop ik dat mijn haar wat minder droog wordt en soepeler

 8. Nelly
  15 april 2020 / 19:29

  Ik loot graag mee, heb vrij droog haar.

 9. Anita H.
  15 april 2020 / 20:37

  Ik doe mee! Haartype: pluizig, vrij dun. En eindelijk, na jaren, redelijk op lengte.

 10. Amber de Haas
  16 april 2020 / 07:58

  Leuke winactie, ik doe mee! Op instagram hoor ik altijd heel veel over die haarvitamines, vooral van meiden uit de VS (die sugarbear gummies ofzo). Zelf heb ik het nog nooit geprobeerd en ik ben heel benieuwd of het echt werkt. Het lijkt mij wel super tof als je haar mooier wordt door alleen maar een pilletje te slikken! Vanwege het corona virus zit ik de hele dag thuis en de kappers zijn natuurlijk dicht, ik ben op zoek naar producten die mijn haar weer levendig en minder futloos kan maken haha!

 11. lottie
  16 april 2020 / 08:32

  Ik heb ontzettend droog en dof haar, ik hoop meer glans erin te krijgen!

 12. Loesje Geerinck
  16 april 2020 / 09:31

  Ik zou ze graag willen proberen, zit in de overgang (grrrr) en heb last van haaruitval…. Steeds dunner wordt het, vind het vreselijk!

 13. Suus
  16 april 2020 / 13:12

  Klinkt als een spannend product! Ik moet bekennen dat ik zelf een beetje een luie haarverzorger ben. (Oooja, ik had nog een haarmaskertje liggen, etc 🙂 Dit lijkt me een laagdrempelige manier om wat liever voor m’n haar te zijn 🙂 Fijn ook dat het spul vegan is, want da’s lang niet altijd het geval bij huid- of haarverbeterende vitamines. Ik probeer het heel graag uit dus!!

 14. Jolijn
  16 april 2020 / 18:55

  Wat een gaaf product! Ik maak graag kans en hoop dat het met mijn dunne haren voor wat stevigheid zorgt.

 15. Anita te Gussinklo
  16 april 2020 / 19:40

  Mijn haar is fijn en dun en zou wel wat sterker haar willen

 16. m chen
  17 april 2020 / 06:41

  Ik doe graag mee, heb een extra boost nodig voor mijn lang stijl haar kan ik het over een paar weken doneren en een ander heel blij mee maken!

 17. Mariska Nicolai
  17 april 2020 / 08:48

  Ik zou deze echt heel graag winnen. Na mijn zwangerschap blijft mijn haar uitvallen. Durf het bijna niet meer te wassen omdat ik er dan steeds hele plukken uithaal. Daar word ik gewoon zo onzeker van, ik houd echt niks over. Ik ben al de nodige vitaminen gaan slikken maar de Oase heeft het hele pakketje wat je nodig hebt in 1 gummie. Ik heb al veel gelezen over Oase en wil ze echt zo graag proberen, maar ze zijn overal uitverkocht.

 18. Sanne
  17 april 2020 / 11:03

  Mijn haar is net “visdraad” zo dun (maar niet zo sterk jammer genoeg hahaha)
  Door veelvuldig medicijngebruik is mijn haar dun,futloos en slap en vertoont best wel kale plekken.
  Niet leuk als je nog geen 30 bent. Maar met deze vitamine hoop ik dat ze weer een beetje gezonder en voller er uit gaan zien dan zou ik over the moon zijn.

 19. 17 april 2020 / 21:07

  Ik doe heel graag mee. 🙂 Mijn haren zijn lang, stug en met veel slag. Mijn grootste haarirritatie is dat ik continue neig naar een grote dreadlock achter op mijn hoofd na het slapen, omdat het ontzettend klit. Ik hoop dat mijn haar in het algemeen makkelijker te onderhouden gaat worden.
  Tamara S onlangs geplaatst…Unboxing| Scoupy Koken zonder gedoe boxMy Profile

 20. Linda tromp
  18 april 2020 / 09:26

  Graag mijn haar is een ellende sinds ik schildklier problemen kreeg al veel middeltjes gebruikt niets lijkt te helpen ik wilde me er al bij neer leggen dat ik 40 en kaal werd geen mooi vooruitzicht voor een jonge moeder die nog vol in het leven staat😏hopenlijk is dit het middeltje waar ik al zo lang naar op zoek ben.

 21. Margret
  18 april 2020 / 16:16

  Mijn haar is door het verven vrij droog dus ik zou dit graag eens uitproberen.

 22. Anneliese de Waal
  18 april 2020 / 20:27

  Ik doe graag mee, ben erg benieuwd naar het product, ik heb stijl lang haar, en is erg droog, Groetjes Anneliese

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge