Face Of The Day | Soft Green

Het is alweer een tijdje geleden dat ik voor het laatst een look plaatste, maar ik moet eerlijk zeggen dat ik ook niet meer zo vaak met een ‘look’ de deur uitga. Doordeweeks blijft het bij de standaard basis (foundation e.d.), mascara en lipstick. Geen moeilijk gedoe met oogschaduw en gepriegel met eyeliner, want daar neem ik ‘s ochtends de tijd niet voor. Voor een dagje/avond uit of een feestje maak ik graag een uitzondering, dan ga ik het liefst helemaal los! Deze look maakte ik -volgens mij- toen ik een dagje ging winkelen ofzo, niet heel speciaal, maar een stuk specialer dan school natuurlijk. Kijk je mee naar mijn look?


De laatste tijd ben ik helemaal weg van groen – en nee, niet omdat het de nieuwe trend wordt (donkergroen dan) -. Groen vind ik gewoon heel mooi staan bij mijn bruine ogen, in tegenstelling tot blauw bijvoorbeeld. Bovendien heb ik een mooi oogschaduwpalette van Gosh, met verschillende groentinten, die ik graag gebruik. De lichtste kleur uit het palette gebruikte ik in mijn ooghoek en een klein beetje op mijn onderste wimperrand. De op één na lichtste kleur gebruikte ik op het midden van mijn ooglid en de op één na donkerste kleur op de rechterhelft van mijn ooglid. Daarna gebruikte ik nog een bruine kleur uit een ander Gosh palette in mijn arcadeboog, om iets meer diepte te creëren. 

De enige lipkleur die ik vind kunnen bij groen is roze. En dan het liefst lichtroze of een nude-achtige tint. Ik draag normaal nooit hele lichte kleuren – dat vind ik niet mooi bij mezelf – maar bij deze look vind ik het passen.

Gebruikte producten:
– Dove Face Moisturizer
– Yves Rocher pure light foundation
– Rimmel London match concealer
– Sephora matifying compact powder
– H&M bronzer
– Gosh blush in 43 Flower Power
– Essence I love stage eyeshadowbase
– Gosh palette in 56 Green Valley
– Gosh palette bruin
– NYC wimperkruller
– Max Factor False Lash Effect waterproof mascara
– Essence Stay Matt lipcream in 01 Velvet Rose

Welke kleur oogschaduw draag jij graag?

11 Reacties

 1. 21 september 2013 / 15:30

  Wat een mooie look! Dit zijn de kleuren die ik vrijwel iedere dag draag. Ik ben dol op groene (en bruine) tinten. Het staat mooi bij mijn ogen.

 2. 22 september 2013 / 19:31

  Wauw! Mooi subtiel maar toch speciaal 🙂

 3. 23 september 2013 / 10:13

  mooie foto's, het staat je echt ontzettend goed. Heel zacht maar toch heel speciaal!!

 4. 23 september 2013 / 12:47

  Wat een mooie look! Mooie kleuren heb je gebruikt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge