MLBB #83 | GEITJES KNUFFELEN, SHOPPEN EN BOEKEN!

Hey allemaal! Mijn week is echt voorbij gevlogen, vooral het weekend haha. Maar dat is een algemeen bekend probleem ;-)… Ik hoop dat jullie ook een fijne week achter de rug hebben! Het was iets minder mooi weer, maar dat mocht de pret niet drukken. Ik ging weer eens naar de kinderboerderij, ook ging ik lekker shoppen en natuurlijk werken! Kijk je weer mee?

MLBB83
8
Na lange tijd ging ik weer eens naar de kinderboerderij. Ik kom er best vaak langs en dit keer nam ik de tijd om bij de dieren te kijken. Vooral de cavia schuur is favoriet ;-). De geitjes zijn ook allemaal heel knuffelig en toen ik dit ‘panda’ schaap tegen kwam kon mijn dag niet meer stuk :’).

1
Met het slechtere weer van de afgelopen week kreeg ik spontaan weer zin in de Sims. Hier zit een geest onder de tafel, zoiets heb ik nog niet eerder gezien!

mustreads
Ik schreef over 3 must reads voor de zomer. Hier vind je het artikel!

9
Af en toe was het toch nog heerlijk weer. Even genieten met een rosé biertje dus.

2
Na lange tijd ging ik weer eens shoppen, aangezien ik echt telkens dezelfde kleding draag was dat echt nodig. Ik vind de laatste tijd gewoon niks leuk genoeg om te kopen! Eindelijk slaagde ik voor een nieuwe, strakke zwarte broek die niet te lang is en goed zit in de taille (en over mijn heupen past, wat een wereldwonder mag heten). Fijn! Ik kocht dit okergele shirtje er bij, die was in de sale. Beide items zijn van Zara.

10
Donderdag stond er weer een werk nachtje op de planning, het was gezellig! Ik vind het niet erg om af en toe ook ‘s nachts te werken. Zo grappig om dan ‘s ochtends al die verdwaalde, halfdronken mensen te zien haha :’).

beach essentials
Ik deelde mijn beach essentials in dit artikel. Ik krijg spontaan zin in een dagje strand nu!

6
Zaterdag werkte ik weer een dag op het terras. Na werk even lekker zelf consumeren :-).

Snapchat-846580348042676861
En die nacht werkte ik weer! Dat was best een pittig dagje, maar wel erg leuk en gezellig. Nu ik dit artikel schrijf is het zondagavond laat en nu ben ik natuurlijk weer klaarwakker, haha. Zou het ooit wennen?

Komende week wil ik me vooral focussen op werken en school. Als het goed is hoor ik vandaag (!!!) of mijn stage is goedgekeurd. Daarna kan ik echt stappen gaan ondernemen. Er moet nog een hoop geregeld worden. Ook moet er alvast voorbereidend onderzoek worden gedaan. De tijd vliegt voorbij! Ik wens jullie allemaal een hele fijne week en tot woensdag! Liefs.

Share:

16 Reacties

 1. 1 augustus 2016 / 08:45

  Wat heb je een leuke gele blouse gekocht zeg, heel tof! Ik hoop in elk geval voor je dat je stage vandaag goedgekeurd wordt, spannend!
  Natascha onlangs geplaatst…My ordinary life #15My Profile

  • annajiri
   2 augustus 2016 / 12:38

   Lief, dankjewel! Het is me gelukt, yay! En ik kan niet wachten om mijn nieuwe blouse te dragen.

 2. Demi
  1 augustus 2016 / 16:50

  Wat staat die outfit je goed! En ik moest erg lachen om je ‘panda-schaap’, haha!

  • annajiri
   2 augustus 2016 / 12:38

   Dankjewel! <3 Haha, lief zijn ze he!?

 3. 1 augustus 2016 / 21:36

  Ohhh, heerlijk! De kinderboerderij, haha! En dan te bedenken dat ik daar heen ga voor mijn studie 🙂
  Dineke onlangs geplaatst…MLBB | #6My Profile

  • annajiri
   2 augustus 2016 / 12:37

   Ja! Mijn stage is goedgekeurd, ik ben zo blij! De Sims is zo leuk haha, maar veel te verslavend… 🙂

 4. 2 augustus 2016 / 13:26

  Oh heel spannend van je stage, maar lees net hier dat die is goedgekeurd! Yay! Gefeli! Lekker gevoel moet dat zijn. Wat een leuke week, en ah die schaapjes. Lieffffff!

  Liefs,
  Evelien
  eveliene onlangs geplaatst…Summer in GreeceMy Profile

 5. 2 augustus 2016 / 14:04

  Je outfit is echt prachtig meis. En wat een fijn om te horen dat je stage goed is gekeurd. Jeej daarvoor <3

 6. 2 augustus 2016 / 14:53

  Dat shirtje van de Zara is echt mooi! Ik hou van dat soort kleurtjes. Staat je goed! 🙂
  Jolet onlangs geplaatst…Byron Bay SuncareMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge