Outfit | De herontdekking van mijn geruite broek!

Herkennen jullie dat? Een kledingstuk hebben die al jaren in je kast ligt, maar die je nooit draagt (en eigenlijk niet precies weet waarom?). Dat heb ik dus met mijn geruite broek van Zara! Voordat ik op vakantie ging naar Lissabon maakte ik weer eens foto’s met Kim (toen het buiten nog vroor, brrrr). Ik besloot eens ‘gek’ te doen en mijn geruite broek te dragen, om te kijken of ik de reden kon vinden waarom ik hem nooit droeg. Kijk je mee naar mijn outfit?

geruite broek
Brrrr, en of we het koud hadden! Op de foto’s heb ik dan ook lekker mijn handschoenen aan ;-). Gelukkig hebben ze een super leuk luipaardprintje en vind ik ze een toffe toevoeging aan mijn outfit.

geruite broek
Het vroor, maar de zon scheen wel en het licht was goed. Een perfecte dag om weer eens wat outfit foto’s te maken! Kim kwam deze keer naar Groningen en wat hebben we het weer gezellig gehad <3 Door mijn Lissabon diaries (#1, #2 en #3) had deze outfit post wat vertraging opgelopen, hopelijk vinden jullie het alsnog leuk om te zien!

geruite broek
Uiteraard draag ik weer mijn rode tasje van Pull&Bear bij me, ik ben verliefd op de kleur! Dit tasje is ook perfect om een outfit met minder kleur wat op te vrolijken – zoals jullie wel weten ben ik dol op kleuraccenten.

geruite broek
Niet alleen draag ik mijn geruite broek – die ik nooit draag, ook draag ik mijn grungy platform boots – die ik ook vrijwel nooit meer draag. Tegenwoordig draag ik graag schoenen met een wat subtielere hak, maar ik vond het wel erg tof om weer eens wat anders te proberen ;-).

geruite broek
Ook ben ik er achter gekomen dat ik mijn geruite broek toch vaker uit de kast moet trekken. Ik heb er niet alleen veel complimentjes over gekregen, maar ik voelde me er ook fijn in! Het enige nadeel is misschien dat ik per se een riem om moet, dat de beige met zwarte kleur niet heel makkelijk te combineren is met mijn jassen en dat de pijpen wat aan de wijde kant zijn. Maar hij is natuurlijk wel héél tof en fashion should be fun! :p

geruite broek
Ik ben dol op het combineren van felle kleurtjes en het mixen van diverse prints, ik vind iets niet gauw too much of heel gek staan. Ik draag mijn geruite broek dan ook gerust met mijn wilde luipaard handschoentjes, love it!

geruite broek
Omdat het heel erg koud was en mijn fluffy jas van de Primark niet enorm warm is, draag ik onder mijn trui een hele warme sweater van Zaful – een combinatie die ik wel vaker draag.

geruite broek
Het was een typisch dagje van zonnebril op en handschoenen aan, haha, ik houd wel van zulke winterdagen! Al ben ik als zomermens toch wel heel erg blij dat het weer nu een stuk zachter is, laat de lente en de zomer maar komen <3

Zonnebril – Fendi / Fluffy jas – Primark / Wijnrode sweater – Zaful / Clutch – Pull & Bear / Broek – Zara / Boots – Monki / Handschoenen – Monki / Oorbellen – Six / Choker – Primark

Ben jij ook dol op printjes en (felle) kleuraccenten?

13 Reacties

 1. 14 maart 2018 / 07:19

  Wat een toffe broek! Lekker opvallend, maar ook niet te! Ik snap dat hij wel lastig te combineren is, maar bij deze outfit staat hij je super. Zelf heb ik ook meerdere items in mijn kast die ik eigenlijk heel leuk vind, maar toch bijna nooit draag.
  Romy onlangs geplaatst…Masterclass Ondernemen?! Dit is wat ik ervan vond!My Profile

 2. 14 maart 2018 / 10:38

  Super leuke broek, je hebt hem leuk gecombineerd! Vind je handschoenen ook echt mega cute <3
  Lieke onlangs geplaatst…Shoplog | LondenMy Profile

 3. 14 maart 2018 / 11:05

  Leuke broek! Ik herken het zeker, oude kleding herontdekken! 😉

 4. 14 maart 2018 / 17:34

  Niets is leuker dan ineens een kledingstuk terugvinden wat je nauwelijks hebt aangehad. Ik had het laatst met laarzen! … maar toen ik ze een uurtje aanhad wist ik het weer: ze zijn net een halve maat te klein. Ouch.
  Leuk dat je alles zo gecombineerd hebt.

 5. 16 maart 2018 / 19:24

  Toffe outfit en mooie foto’s 🙂 Erg leuke broek, vind dat soort printjes altijd leuk, beetje afwisseling van de standaard zwarte broeken en jeans.
  sammie onlangs geplaatst…Mijn Iphone en ik.My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge