Nieuwe lay-out!

Ja, jullie zien het goed! Ik heb (alweer) een nieuwe lay-out. Ik was echt alweer helemaal zat van m’n vorige lay-out, mede doordat ik natuurlijk dagelijks aan m’n blog werk en op een gegeven moment kon ik het gewoon niet meer aanzien. Vier uur en een heleboel gedoe verder is mijn nieuwe lay-out eindelijk af!

Wat is er veranderd?
1. Een nieuwe header.
2. Home, about en contact zijn anders en staan nu aan de zijkant.

3. De gehele blog is breder geworden.
4. De social media icons staan anders en ik heb er één weggehaald, zodat ze mooi op één rij konden staan.

Wat moet er nog veranderen?
1. De foto’s. Argh @%&@%@#%(*!* Zoals je ziet zijn ze nog van de grootte die ik eerst hanteerde (s490) maar ik wil ze zo aanpassen dat ze de hele pagina zeg maar vullen, want dat is veel mooier en overzichtelijker. Het is me tot nu toe nog niet gelukt en daar baal ik echt van, maar ik ben hard bezig om het aan te passen!
2. Meer volgers! Ik vind mijn blog er nu veel beter en overzichtelijker uitzien, hopelijk vinden jullie dat ook!

Weet jij hoe je die foto’s kunt aanpassen in de html? Of ken je iemand die me daarbij kan helpen? Alvast bedankt!7 Reacties

 1. 5 juli 2013 / 11:30

  Mooie lay-out en de kleur die je hebt gebruikt vind ik ook erg mooi! Inderdaad erg overzichtelijk.

 2. 5 juli 2013 / 15:12

  Mooi geworden! Hier heb je een css code:

  .post-body img {width:800px;height:auto;}.

  800px aanpassen tot de breedte die jij wil! Deze code moet je invullen bij sjabloon –> aanpassen –> geavanceerd succes:)

  • 6 juli 2013 / 17:29

   Dankje! Het werkt wel, alleen worden de foto's nu wat wazig 🙁 X

 3. 5 juli 2013 / 19:10

  Leuk dat je je layout hebt veranderd. Ik ben daar zelf altijd zó slecht in, het lukt me gewoon niet. Ik vind die van jou wel heel leuk geworden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge