MLBB #88 | DAGJE ZWOLLE, INSTAGRAM EN VRIESKOU!

Hey! Het is inmiddels alweer dinsdag, wat is het weekend voorbij gevlogen. De maandag trouwens ook, want gisteren had ik de hele dag stage. Hoe was jullie weekend? Mijne was, zoals gewoonlijk, lekker druk met een avondje werken en deadlines, maar verder best relaxed. Ik hoop dat jullie het weer leuk vinden om een kijkje te nemen in mijn leven, in deze nieuwe ‘MLBB’! Kijk je gezellig mee?

mlbb882
Laatst ging ik gezellig een dagje naar Zwolle met een vriendin die ik daar zou meeten. Onderweg met een lekkere cappuccino!

3
Bepakt en bezakt, want ik had een jas meegenomen die zij van mij zou overkopen. Hij paste mij helaas niet. Nu ga ik op zoek naar iets soortgelijks in mijn maat, haha.

12
Ook nam ik mijn camera mee, waarmee mijn vriendin een paar outfit foto’s van mijn maakte. Dat was lang geleden! Wel super leuk om weer eens te doen! Heb jij het artikel al gezien?

4
Ook bezochten we Museum de Fundatie, het blijft een bijzonder gebouw. Het paste niet eens op de foto, haha! Hier kwam mijn camera overigens ook goed van pas.

28
Cavia’s lekker aan de snijbiet!

10
Altijd als ik mijn nagels wil lakken kan ik niet kiezen, haha! Maar ik ben dol op deze herfst kleurtjes. En nude en roze zijn altijd goed!

9
Caafjes lekker liggen in een schoon hok <3

7
Ready voor een avondje werken!

8
Ennnnn… De volgende ochtend. Wat voel ik me dan toch verlept haha, maar het is soms niet anders. Gauw naar huis om nog een paar uurtjes te slapen!

6
Ik nam weer eens een kijkje bij de Kringloopwinkel en daar zag ik deze stoel. Ik vind hem zo tof! <3

5
Ik paste daar ook een trui, maar hij stond helaas niet zo mooi. Soms zit er wel eens wat leuks tussen, maar helaas, niet altijd! In het pashokje zag ik deze tekst. Haha!

img_8729
Ik hing weer eens wat nieuwe polaroids aan mijn Instagram fotoslinger!

15
Ook schreef ik een review over de Etos buffer kwast, waar ik gemengde gevoelens over heb.

22
Brrrr… Het vroor een tijdje geleden gewoon al! Ik vind dat altijd zo vreselijk. Op dat soort dagen wil ik echt de hele dag in bed liggen, haha. Toen ik van mijn werk kwam, vroeg in de ochtend, wilde ik niets liever dan naar huis racen, maar de ruiten waren bevroren en ik had geen krabber. Dan maar met mijn nagels! Ik leek wel het dorpsgekkie, haha! Maar het lukte wel 😉

23
Ik voelde vorige week een keelontsteking opkomen. Toevallig las ik dat uiensoep helpt, dus heb ik meteen een hele pan gemaakt. Ik weet niet zeker of het daardoor kwam (of door andere, natuurlijke medicatie), maar ik wist het te onderdrukken! Ben benieuwd voor hoe lang… Want echt topfit ben ik al tijden niet.

26
Lekker een patatje eten in de lunchpauze van stage! Wat kan ik hier van genieten. Ik heb ook nooit inspiratie om eten mee te nemen haha, zo klaar met alles :p

24
Lieve poessss <3

27Knoepertje past perfect in de buidel van mijn onesie, haha!

diary27
Hema reposte (is dit een woord?) mijn foto van de Soft matte lipbalm op Instagram, super leuk! <3 Ook behaalde ik afgelopen week de 1000 Instagram volgers, wat ik echt heel tof vind. Volg jij mij al op Instagram? Je kunt me vinden onder de naam @annajirina!

25Lieve Knoepert <3

Haha, veel cavia foto’s dit keer! Naast stage, school, werken en bloggen doe ik niet veel meer dan uitgeblust in mijn bedje te liggen, moet ik je eerlijk bekennen. Ach, dat heb ik altijd in de winter en ik ga ervan uit dat dat ook dit jaar wel weer overwaait. Gelukkig haal ik ook veel plezier uit mijn werk dus het zijn een beetje gemengde gevoelens. Ik vind het tof, maar ik moet er ook wel wat voor inleveren, namelijk mijn nachtrust en de dag erna vaak ook voor een groot deel. Ik blijf daardoor dingen uitstellen en dat vind ik minder leuk. Gelukkig heb ik over een maand Kerstvakantie en ik ga mijn best doen om daarvan te genieten en een beetje bij te komen, can’t wait!

Hoe gaat het met jou? Ik wens je een fijne week!

Share:

15 Reacties

 1. 22 november 2016 / 08:02

  Leuk om te zien en lezen, hoop dat je je inmiddels al weer een beetje beter voelt! Liefs

 2. 22 november 2016 / 09:24

  Ah wat leuk dat je de 1000 volgers hebt behaald op Instagram! Mij lukt het al wekenlang nét niet haha. En wat tof dat je outfit foto’s hebt gemaakt, die had ik nog niet gezien 🙂
  Maaike onlangs geplaatst…Dit zijn de dingen waar ik nu naar uitkijkMy Profile

 3. 22 november 2016 / 10:31

  gefeliciteerd met 1000 instagram volgers! En leuke week heb je achter de rug 🙂 x

 4. 22 november 2016 / 15:31

  Leuke foto’s allemaal! Die kou vind ik ook zo vreselijk. Blijf dan liever in bed met netflix en thee haha. Gefeliciteerd met de 1000 volgers op je Insta! <3
  Chelsey onlangs geplaatst…Favoriete herfst outfit | OutfitMy Profile

 5. 22 november 2016 / 16:53

  Leuk dat je in Zwolle was! Ik woon daar dus ik herken alle plekjes van je foto haha. Je week ziet er heel gezellig uit, wat heb je trouwens lieve cavia’s!
  Claire onlangs geplaatst…Vegan nagellak van Meeki Beauty LabMy Profile

 6. 22 november 2016 / 19:22

  Gefeliciteerd met je 1000 volgers, jeej 🙂 En als een bedrijf je foto repost blijft dat leuk! Die cavia’s zijn ook echt te cute zo met die lange vacht <3
  Nina Simplynspecial onlangs geplaatst…WIN | 3 Etos body mistsMy Profile

 7. 22 november 2016 / 19:38

  Leuk dat je de 1000 volgers hebt gehaald! Een hele mijlpaal! Ruiten krabben met je nagels lijkt me niet heel prettig. Hopelijk had je nog nagels over?;-) Vorige week heb ik ook flink staan krabben maar dan wel met een krabber. Dat was al een flinke klus haha. En je cavia’s<3
  Dalinka onlangs geplaatst…4 vergeten artiesten #2My Profile

 8. 23 november 2016 / 16:45

  Heel erg leuk om te zien! Misschien toch maar eens naar Zwolle en wat leuk dat je bent gerepost door Hema!
  alexa onlangs geplaatst…Ik sta in de VIVAMy Profile

 9. 17 december 2016 / 18:46

  Wauwie, jouw caafjes zijn echt knapperds zeg! <3 Super cute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge