MLBB #63 | JOHN BEERENS EVENT, AMSTERDAM EN EXCURSIE

Hallo lieve lezeressen! Hoe was jullie weekend? Mijn weekend was echt super leuk! De afgelopen week moest ik na lange tijd weer naar school en ook verhuisde ik terug naar Utrecht. Ik ging op stap, organiseerde een winactie, reisde weer veel met de trein en gisteren had ik een héél tof event. Kortom, ik heb genoeg gedaan! Iets minder foto’s deze editie, maar dat mag de pret niet drukken, haha. Lees je weer gezellig mee?

 Deze week bracht ik weer lekker veel uren door in het OV, als vanouds, haha. 

Want… School begon weer! We kregen de afgelopen week een korte presentatie over onze excursie naar Berlijn, die volgende week al plaatsvindt. Wat gaat de tijd snel.

Dit was mijn favoriete outfit van de afgelopen week. Mijn nieuwe jas van Vila, Pieces sjaal, Monki schoenen, broek met print van New Look en mijn zwarte coltrui van Bikbok (maar die zie je niet op de foto, haha). Liefde voor printjes! En ja, er ligt afwas achter mij op de grond #studentlife

Trein-selfie!

Hey Amsterdam <3 Wat was het prachtig weer!

Ik schreef een reisverslag over Cyprus, met mijn ervaringen en (budget) tips :-).

En ja hoor, mijn favoriete combinatie weer uit de kast getrokken ;-).

Vrijdagavond met mijn lieve vriendinnetje naar de Smullers om het weekend in te luiden. Of toch niet: Later op de avond hadden we allebei buikkramp van de patat, haha.

Zaterdag stonden we samen op de open dag van Academie Artemis (onze school), we gaven voorlichting over stage. Eigenlijk stond er een blog middagje op de planning, maar toen school mij vrijdag vroeg voor de open dag besloot ik dat maar gewoon te doen, aangezien je er studiepunten voor krijgt!

Na de open dag weer gauw naar het gezellige Utrecht. Toen was het écht weekend, haha!

Lekker samen eten, TV kijken, hapjes, drankjes en… Heel veel lol om deze Faceswap. ZO ERG!

‘s Avonds werd mijn haar zorgvuldig in model gebracht door mijn vriendin, haha, en was het tijd om Utrecht onveilig te maken. Party!!! Wat een leuke avond, daar had ik echt zin in <3
Ik schreef een review over de Vichy Normaderm Night Detox. Ik ben echt super enthousiast over dit product, ik gebruik ‘m al drie weken non-stop en mijn huid is aanzienlijk verbeterd. Extra leuk: Ik mag maar liefst 3 exemplaren weggeven aan jullie, mijn lezeressen! 
Zondag, gisteren dus, was absoluut de leukste dag van de week: Ik bezocht het John Beerens event in Tilburg. Echt ontzettend tof om hierbij aanwezig te mogen zijn. En natuurlijk ook om John Beerens zelf te ontmoeten! Bedankt iedereen voor de leuke en gezellige middag :-).

In de salon kregen we onder andere een uitgebreide uitleg over de nieuwste Diva Professional Tools, waar het event eigenlijk om ging. Hartstikke leuk en leerzaam! Ook kregen we een goed gevulde goodiebag mee en een tool naar keuze, wauw!!! Maar ik ga er nog niet te veel over verklappen, deze week zien jullie het allemaal voorbijkomen in de plog die ik er van ga maken :-). Ik wens jullie een fijne nieuwe week toe!

Hoe was jouw week?

19 Reacties

 1. 14 maart 2016 / 06:50

  Lijkt me een leuke week! En je haar: wauw, zo mooi! Het lijkt me trouwens ook een super leuke winactie, maar ik heb de vorige gewonnen, dus laat deze voor iemand anders. Anders lijk ik op cadeau's uit te zijn, haha!

 2. 14 maart 2016 / 07:37

  Ben echt zoooo benieuwd wat je hebt uitgekozen! Je nieuwe jas vind ik ook erg leuk <3

 3. 14 maart 2016 / 08:02

  Leuk verslag!! Ik baal echt dat ik niet meer kon gaan naar het event, volgens mij ben ik het je nog vergeten te melden 🙁 Maar ik voelde me nog niet goed genoeg, echt jammer!

 4. 14 maart 2016 / 14:19

  Dat event is zo leuk! ik heb der ook mijn chi stijltang gekocht, nog steeds geen spijt van liefs

 5. 14 maart 2016 / 14:24

  Leuk dat je naar het John Beerens event was gegaan, ik kon helaas niet. Wat heeft die vriendin van je je haar mooi gedaan wauw!

 6. 14 maart 2016 / 14:25

  Wat leuk! Ik dacht bij het zien van de frietjes wel even "hmm ik lust wel een frietje" totdat ik las dat je buikkramp had. Nu hoef ik niet meer haha!

 7. 14 maart 2016 / 15:10

  Wat een mooie jas! Ik vraag me eigenlijk af of we een vila hier hebben, ik ga eens op onderzoek uit! Mooie foto's, klinkt als een geslaagde week!

 8. 14 maart 2016 / 16:14

  Haha de faceswap is zo grappig! Volgens mij heb je wel een leuke week gehad.

 9. 14 maart 2016 / 16:21

  Leuk verslag! En super dat je naar het event bent geweest, ik ben benieuwd naar de plog van je goodiebag 🙂

 10. 14 maart 2016 / 18:34

  Wat een leuk verslag! En het event ziet er ook erg tof uit!

 11. 14 maart 2016 / 19:48

  Hahaha, die faceswap! Het was leuk om je te ontmoeten 🙂 Ben ook heel benieuwd naar je review.

 12. 15 maart 2016 / 20:21

  Wat een superleuk weekje; leuk dat je bij het event van John Beerens aanwezig mocht zijn <3

 13. 15 maart 2016 / 20:27

  Die faceswaps van Snapchat zijn echt té leuk he, haha. Was een super event, idd leuk dat ik je nog heb gezien 🙂 Zo'n lekker vet frietje gaat er hier ook wel in hoor! Mijn week was erg fijn, met als hoogtepunt het event zondag.

 14. 15 maart 2016 / 20:50

  Leuk weekje heb je gehad zo te zien! Je haar zit echt prachtig op die foto <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge