Mijn 8 favoriete producten voor een zomer make-up look

Mijn favoriete seizoen, de zomer, komt er eindelijk aan en ik kan echt niet wachten! In de zomer is alles gewoon beter. Je hebt een lekker kleurtje, iedereen is buiten, je kunt leuke kleding aan én je kunt je winter make-up producten verruilen voor een zachte, zomerse look. Vandaag laat ik mijn 8 favoriete producten voor een lichte, maar vrolijke zomer make-up look aan je zien. Kijk gauw verder!

zomer make-up look

Mijn favorieten voor een zomer make-up look

Wat ik zo fijn vind aan de zomer, is dat je er dankzij de zon meteen stralend en gezond uitziet. ‘s Zomers draag ik dan ook veel minder make-up! Maar toch vind ik het wel fijn om een goede basis te hebben, zodat mijn huid in ieder geval is beschermd tegen UV-stralen. Hieronder vind je mijn 8 favorieten voor een zomer make-up look.

1. Lancaster Sun Infinite Bronze dagcrème

In de zomer zweer ik echt bij een dagcrème met SPF, ik kan er gewoon niet zonder! Sinds kort heb ik een nieuwe aanwinst in mijn zomer make-up stash en dat is de Lancaster Sun Infinite Bronze dagcrème met SPF30. Deze dagcrème breng ik aan over mijn favoriete hydraterende serum van Vichy.

De dagcrème geeft je huid een licht kleurtje, waardoor foundation overbodig wordt. Lancaster heeft nog veel meer geweldige zonproducten: hier kun je mijn review lezen over de Lancaster Sun collectie.

2. L’Oréal Infaillible concealer

Al sinds ik me kan herinneren ben ik groot fan van de L’Oréal Infaillible concealer. In de zomer gebruik ik naast een dagcrème met SPF alleen deze concealer om mijn wallen en eventuele onzuiverheden weg te werken. De dekking van deze concealer is namelijk GEWELDIG en er zijn ontzettend veel kleuren beschikbaar. Voor elk seizoen vind je dus een passende kleur!

3. Catrice Pore Less perfection powder

Als je een vette huid hebt dan ontkom je er ‘s zomers niet aan: een goede, matterende gezichtspoeder. Het liefst heb ik altijd een poeder en een kwastje bij me, want mijn gezicht gaat als het warm is nog sneller glimmen. Soms ben ik nog niet eens de deur uit en moet ik eigenlijk alweer afpoederen haha. De compact powder van Catrice werkt perfect en is makkelijk mee te nemen.

4. Sigma Cor de Rosa oogschaduwpalette

Wie mij een beetje kent, weet dat ik dol ben op roze en peachy tinten. En laat dit ook nu net mijn favoriete oogschaduwkleuren zijn ;-). Het Cor-De-Rose palette van Sigma heeft het allemaal! ‘s Zomers is dit echt mijn go to palette, omdat je met dit kleurenpalet heel goed kunt variëren. Daarnaast is de oogschaduw ook nog eens enorm goed gepigmenteerd!

zomer make-up look

5. Essence Luminous Eye Tint Liquid shadow

Sinds kort heb ik iets nieuws ontdekt, namelijk liquid oogschaduw en oogschaduw sticks met potlood. Hoewel oogschaduw mijn favoriete en een vast onderdeel is van mijn make-up routine, heb ook ik soms weleens geen zin of tijd. Ook heb ik soms last van geirriteerde ogen, waardoor oogschaduw in poedervorm even geen optie is.

Een liquid oogschaduw of oogschaduw stick is dan een perfecte oplossing en zo creëer je binnen no time een mooie ooglook!

6. Catrice Cheek Lover Oil-Infused Blush

Mijn zomer make-up look is natuurlijk niet compleet zonder een goede blush. De Cheek Lover Oil-Infused blush van Catrice is in de lente en de zomer altijd groot favoriet, omdat deze kleur roze heel vrolijk is. Ook bevat de blush een lichte gouden shimmer, waardoor je make-up er ook op een minder zonnige zomerdag stralend uitziet.

7. Essence Lash Princess waterproof mascara

Eigenlijk is het doodzonde om nieuwe mascara’s uit te proberen, want ik kom toch altijd weer terug bij mijn oude vertrouwde Lash Princess mascara van Essence. De waterproof versie is oprecht de enige mascara die werkt voor mijn wimpers. Zeker ‘s zomers is een waterproof mascara echt een must, zodat hij niet afgeeft als je gaat zweten of omgeven bent door water.

8. NYX Suède matte lipstick Soft Spoken

Ook de suède matte lipstick van NYX is al vaker voorbij gekomen op mijn blog, want dit is een van mijn favoriete lipsticks allertijden. ‘s Zomers vind ik de kleur Soft Spoken heel fijn om te dragen, want deze kleur is vrij licht en past daardoor overal wel bij! Ook heb ik gemerkt dat je lippen ‘s zomers sneller uitdrogen en dat een lipstick dus al snel afbrokkelt en minder mooi zit.

Op lange en warme dagen kun je dus maar beter een lipstick dragen die een beetje overeenkomt met je eigen lipkleur, zodat het niet opvalt als je lipstick niet meer perfect zit.

Mijn zomer make-up look

zomer make-up look

Zo ziet mijn complete zomer make-up look eruit met bovenstaande producten!

Wat zijn jouw favoriete producten voor een zomer make-up look?

Bewaar dit artikel via Pinterest:
zomer make-up look

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge