Lancaster Sun Perfect producten met SPF50

Wie mij een beetje kent weet dat ik een enorme zonliefhebber ben. Maar dat betekent natuurlijk niet dat ik onbeschermd in de zon zit! Ik smeer me altijd in met SPF30 en draag ‘s zomers altijd een dagcrème met SPF. Onlangs ontving ik de gloednieuwe Lancaster Sun perfect producten met SPF50, waarmee je veilig kunt genieten van de zon. Lees gauw verder als je benieuwd bent naar mijn review!

lancaster sun perfect producten

Lancaster Sun perfect producten

Een tijdje geleden ontving ik al de geweldige producten van de Lancaster Sun lijn, die review kun je hier lezen. Maar als een groot zonnebrandcrème gebruiker, kan het nooit kwaad om wat producten op voorraad te hebben ;-).

Onlangs ontving ik ook een pakketje met de Lancaster Protecting Body Milk met SPF50, de Sun Illuminating cream met SPF50 en de Stick Protector met SPF50. Zoals jullie inmiddels wel weten is Lancaster een van mijn favoriete merken als het aankomt op zonproducten, dus ik kon niet wachten om de producten te testen!

lancaster sun

Sun Protecting body milk met SPF50

Ondanks dat ik de laatste jaren ook graag zonneolies gebruik, vind ik een crème ook altijd heel fijn in gebruik. Dat crèmes een wittig laagje achterlaten of plakken is gelukkig allang niet meer zo. De protecting body milk past dan ook precies in mijn straatje! Deze body milk trekt namelijk supersnel in en beschermt de huid optimaal dankzij de bijgevoegde SPF50.

Sun Perfect Illuminating Cream met SPF50

Als ik iets heb geleerd op het gebied van huidverzorging is het wel dat je altijd een zonnebrandcrème speciaal voor je gezicht moet gebruiken, omdat je anders pukkeltjes krijgt. Ook wordt je gezicht natuurlijk het meest blootgesteld aan de zon en gebruik ik zo’n product bijna dagelijks, dus gezichtscrèmes met SPF heb ik altijd op voorraad.

De Sun Perfect Illuminating cream met SPF50 is olievrij en helpt ook tegen pigmentvlekken, rimpels, roodheid en oneffenheden. Iets wat ik vaak merk is dat gezichtscrèmes met SPF je huid enorm kunnen uitdrogen, maar de Sun Perfect Illuminating cream doet dat niet. Deze crème hydrateert de huid juist super goed, wat echt een must is in de warme zomermaanden.

Sun Perfect Clear & tinted stick SPF50

Tot slot mocht ik ook de nieuwe Sun Perfect Clear & tinted stick van Lancaster uitproberen. Een super tof en innovatief product, zoiets heb ik nog niet eerder gezien! Deze dubbelzijdige stick bevat alles wat je nodig hebt op een warme zomerdag. Met de getinte kant kun je imperfecties bedekken en met de transparante kant kun je de huid matteren. Iets wat geen overbodige luxe is als je een vette huid hebt, zoals ik!

Een geweldige uitvinding, want zo heb je alles wat je nodig hebt in één stick! Het formaat is ook enorm handig, want je neemt de stick zo mee in je tas. Echt een onmisbaar product voor je zonvakantie!

De zonproducten van Lancaster zijn te koop bij o.a. Notino, Douglas en ICI Paris XL.
Dit artikel bevat producten die ik ter review ontvangen heb.

Bewaar dit artikel via Pinterest:
lancaster sun producten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge