Lancaster Sun review: Face Drops, Self tan en Tinted Protection SPF30

Wie mijn blogs over beauty regelmatig leest, weet dat ik een enorme fan ben van het merk Lancaster, vooral als het gaat om zonproducten. Zo gebruik ik al jaren de lichaamsolie met SPF 30, wat ‘s zomers echt mijn go to tanning product is! Je kunt je dus vast wel voorstellen dat ik mijn geluk niet op kon toen ik een pakketje met de nieuwste Lancaster Sun producten ontving, om uit te proberen. Kijk je mee naar mijn review?

lancaster sun

Lancaster Sun producten

Onlangs heeft Lancaster 3 nieuwe sun producten gelanceerd, die onmisbaar zijn in jouw zon-routine: De Self Tan Sun-kissed Face drops, de Self Tan Golden Body Gel en de Infinite Bronze Tinted Protection Sunlight Cream met SPF30. En dat niet alleen, met de producten zorg je er ook nog eens voor dat je vóór het zonnen al een bruin kleurtje hebt.

lancaster tinted protection SPF30

Lancaster Infinite Bronze Tinted Protection SPF30

Als er een product is waar ik ‘s zomers dol op ben, dan zijn het wel getinte dagcrèmes met SPF. De Clinique City Block Sheer dagcrème met SPF25 is niet voor niets al jaren favoriet, maar het kan natuurlijk geen kwaad om eens wat anders te proberen.

De Infinite Bronze Tinted Protection van Lancaster bevat SPF30 en zorgt er daarnaast voor dat het bruiningsproces wordt versneld. En dat niet alleen, de crème geeft je gezicht meteen een mooie en egale teint, ook als je liever niet in de zon wil! Persoonlijk vind ik een getinte dagcrème ontzettend fijn, zodat mijn huid er ook zonder foundation of concealer gezond en verzorgd uitziet.

De crème smeert super fijn uit, ruikt lekker en hydrateert mijn huid goed. En het allerbeste: met de toegevoegde SPF30 is mijn huid de hele dag beschermd, mocht het zonnetje zich laten zien! Ik heb de tint Light/Medium ontvangen, maar er is ook nog een Medium/Dark variant.

lancaster self tan drops

Lancaster Self Tan Sun Kissed Face Drops

Ik kan me bijna niet meer voorstellen hoe we vroeger een mooi bruin kleurtje kregen zónder tanning drops. Eerlijk is eerlijk, sinds de tanning drops op de markt zijn gebracht kan ik er niet meer zonder! Voor wie het niet kent: tanning drops meng je door je dagcrème en geven je gezicht en hals een mooi, subtiel en gezond bruin tintje!

Ik ben dus ontzettend blij dat Lancaster nu ook een variant op de tanning drops heeft uitgebracht, namelijk de Self Tan Sun Kissed Face Drops. De drops zijn dankzij het pipet super makkelijk in gebruik en zijn mijn go to verzorgingsproduct op de dagen dat ik er een beetje bleek uitzie.

Tanning drops zijn niet per se heel verzorgend, maar daar heeft Lancaster iets op bedacht. De drops zijn namelijk gecombineerd met een verzorgend serum, waarmee de huid ook nog eens super goed gehydrateerd wordt.

lancaster self tan gel

Lancaster Self Tan Golden Body Gel

Tot slot heeft Lancaster ook een zelfbruiner toegevoegd aan de Lancaster Sun lijn. De Self Tan Golden Body Gel is een perfectionerende zelfbruiner met een hydraterende werking. Ook dit kunnen we goed gebruiken in de zomer, want dan zijn mij armen en benen vaak kurkdroog door de zon!

Al binnen een paar uur na het aanbrengen van de gel wordt een mooi bruin kleurtje zichtbaar. Wil je echt goed bruin worden, dan kun je de gel om de paar dagen opnieuw aanbrengen. Normaal gesproken is zelfbruiner mijn minst favoriete producten als het gaat om zonproducten, omdat ik het te veel gedoe vind.

Maar de Self Tan Golden Body Gel van Lancaster is heel fijn in gebruik: de gel plakt niet (heel belangrijk!), geeft niet af én veroorzaakt geen lelijke strepen of andere oneffenheden. Ik ben fan!

Wat is jouw ervaring met de zonproducten van Lancaster? Kende jij de Lancaster Sun lijn al?

De zonproducten van Lancaster zijn te koop bij o.a. Notino, Douglas en ICI Paris XL.
Dit artikel bevat producten die ik ter review ontvangen heb.

Bewaar dit artikel via Pinterest:
lancaster sun producten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge