Let’s get personal #3 | 20 food-gerelateerde feitjes over mij!

Hoi allemaal! Ik vond het wel weer eens tijd voor een nieuwe ‘Let’s get personal’ op mijn blog, aangezien de laatste editie alweer twee maanden geleden is. De vorige keer deelde ik 20 random feitjes en dit keer leek het me erg leuk om 20 food-gerelateerde feitjes over mezelf op een rijtje te zetten. Zoals jullie waarschijnlijk wel weten ben ik dol op (vegetarisch) eten, maar heb ik ook een aantal rare eetgewoonten en zijn er ook dingen die ik absoluut niet lust. Lees gauw verder! 😉

food

1. Mijn favoriete drankje van deze zomer is absoluut ijskoffie/ijscappuccino! <3
2. Ik lust geen popcorn. (Niet per se vanwege de smaak, maar die structuur, ieee)
3. Ik eet bijna iedere dag een stroopwafel na het avondeten. Kan ik zo erg naar uitkijken! 😉
4. Ik drink alleen gemberthee als ik last van mijn keel heb (helpt echt!)
5. Ik lust alleen champignons als ze fijngehakt zijn, ik word namelijk misselijk bij het zien van grote stukken champignons

6. Ik bestel vrijwel altijd een cappuccino op een terrasje, tenzij het echt héél warm is en ik dorst heb
7. Ik krijg buikpijn van ijsblokjes en drink mijn drankjes het liefst zonder ijs. Vooral na net warm gegeten te hebben kan ik echt geen ijs eten. Dus skip ik het toetje als we uit eten gaan, this is why 😉
8. Ik ben dol op Mexicaans eten, dat zou ik iedere dag kunnen eten!
9. Ik houd echt van boter, ik eet ook graag jam en appelstroop met daaronder een laagje boter
10. Ik ben extreem allergisch voor noten en ik heb nog veel meer “lichte” voedselallergieën

11. Desondanks ben ik gelukkig niet erg gevoelig, ik heb eigenlijk nooit buikpijn en ik ben ook niet echt gevoelig voor het eten van ander voedsel op vakantie
12. Ik ben dol op knoflook, ui en zwarte peper
13. Ik eet altijd heel veel kaas op mijn pasta en in een restaurant vraag ik altijd om extra kaas bij de pasta :’)
14. Ik krijg echt de kriebels van zuurkool en rode kool. Gatverdamme!
15. Ik kan intens gelukkig worden van een pizza Margherita van 5 euro (van pizzeria Napoli)

16. Ik ben dol op hagelslag, het liefst eet ik het iedere dag
17. Mijn favoriete “homemade” gerecht is mijn couscoussalade. Binnenkort ga ik mijn (vernieuwde) recept delen!
18. Ik lust eigenlijk alle groente wel
19. Als ik “gezond” wil doen bak ik mijn pannenkoeken met speltmeel (van Ekoplaza)
20. Tegen koekjes, cake, gebak en chips kan ik écht geen nee zeggen

Ik hoop dat jullie het leuk vonden om mij weer wat beter te leren kennen (op food gebied ;-)). De afgelopen week was het helaas iets rustiger op mijn blog, want komende maandag gaat mijn webshop live! Ik durf nu met zekerheid te zeggen dat het wel gaat lukken. Maandag kun je er meer over lezen op mijn blog. Ik hoop dat ik daarna wat meer rust (in mijn hoofd) heb en weer meer tijd heb om te bloggen. Fijn weekend en tot maandag! <3

Vertel, wat is een (grappig) food-gerelateerd feitje over jou?

5 Reacties

  1. 22 juni 2018 / 07:36

    Leuke feitjes! Sommige dingen herken ik wel (zoals de afkeer voor rode kool en zuurkool) en (gelukkig) het niet zo gevoelig zijn voor eten. Een grappig foodfeitje over mij is dat ik nog steeds het liefst mijn boterhammen in vier stukjes snijd (alleen als dat kan natuurlijk en bijvoorbeeld niet op kantoor). Dan heb ik het idee dat ik meer van het brood kan genieten dan als ik een dubbelgevouwen boterham naar binnen prop 😉 Raar maar waar!
    Romy onlangs geplaatst…30 blijmakers die de zomer nóg leuker makenMy Profile

  2. 22 juni 2018 / 09:21

    Haha, super leuke weetjes! Ik herken vooral de kool reacties haha, alles waar kool bij zit hoef ik echt niet op mijn bord. En ik vind brood alleen lekker als ik het zelf heb gemaakt… haha!
    Anna onlangs geplaatst…How to celebrate Midsummer Night?My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge