5 FEITJES DIE JE NOG NIET OVER MIJ WIST

Af en toe vind ik het leuk om ook eens een persoonlijk artikel te schrijven, waardoor jullie mij beter kunnen leren kennen. Een tijdje geleden deelde ik 5 gekke feitjes over mijzelf en het leek me een goed idee om dat weer te doen! Dit keer heb ik gekozen voor 5 feitjes die niet zo gek zijn, in ieder geval, ik vind ze niet gek ;-). Iets met kritisch zijn op koffie, niet vroeg op kunnen staan en mijn obsessie met nagels. Lees je mee?

5 feitjes

Het liefst draag ik altijd nagellak en houd ik mijn nagels en nagellak goed bij. Ik kan er niet tegen als mijn nagellak half op mijn nagels zit, ik ga er dan alleen maar aan pulken haha! Ik breng altijd een laagje nagelverharder aan en nog twee laagjes gewone nagellak. Mijn nagels zijn hierdoor veel steviger, wanneer ik geen nagellak draag (wat bijna nooit voorkomt) breken mijn nagels ineens een stuk sneller af.

Vorig jaar heb ik een barista cursus gehad en sindsdien ben ik een stuk kritischer geworden op koffie, haha! Ik ben er ook na jaren achter gekomen dat ik me vaak niet goed voelde na het drinken van AH To Go cappuccino. Koffie moet je een fijne boost geven, maar van dat slootwater (sorry Albert Heijn!) voelde ik me alleen maar ellendiger. Nu drink ik, als ik moet treinreizen, altijd cappuccino van de Kiosk – die is echt heerlijk!

Ik vind sieraden echt super mooi, maar ik ben er geen type voor. Ik raak namelijk altijd alles kwijt en ik ben goed in dingen stuk maken. Overigens irriteer ik me ook snel aan een oorbel of een ketting die niet prettig zit. Mijn ringen vergeet ik vaak bij de wastafel na het handen wassen en ook een armband is niet aan mij besteed. Super zonde eigenlijk, want het staat zo leuk! Ik probeer het ook echt te veranderen. Soms heb ik ineens een fase dat ik elke dag ringen draag, haha. Maar ik vergeet gewoon vaak om een sieraad te dragen.

Ik ben totaal geen ochtendmens. Vroeg opstaan is voor mij echt een opgave, haha! Sommige mensen worden altijd vroeg wakker uit zichzelf, ik word alleen maar vroeg wakker met 10 wekkers. Ik hoop dat dit in de toekomst nog wel verandert, anders wordt het wel heel moeilijk om een normale baan te krijgen (ik werk nu ‘s nachts). Op dagen dat ik wel echt vroeg op moet heb ik altijd rond een uur of 16.00 hoofdpijn en wil ik niets liever dan een dutje doen, haha! Dit heb ik eigenlijk al sinds de middelbare school, heel vervelend.

Nog eentje in de categorie ‘dit is niks voor mij’: Sporten! Geloof me, ik heb het echt geprobeerd. Vroeger was ik trouwens ook best sportief, ik deed aan turnen en tennis. Volgens mij heb ik in 2013 voor het laatst gefitnesst, haha. Echt, waar haalde ik de tijd vandaan? Sporten vind ik nu gewoon zonde van mijn tijd. Natuurlijk is bewegen belangrijk, maar je hoeft daarvoor niet per se te sporten in de sportschool :-). Daarnaast houd ik van gezond eten – wat denk ik ook een beetje samengaat met het feit dat ik geen vlees eet – en vind ik het leuker om daarmee bezig te zijn en daar meer tijd in te steken!

Vertel, herken jij jezelf hier een beetje in? Welk feitje moet ik weten over jou?

14 Reacties

 1. 22 maart 2017 / 07:29

  Dat van de sieraden herken ik helemaal. Ik vind bijvoorbeeld armbanden ook heel irritant als ik aan het werk ben achter de computer, dus die doe ik meestal af. Leuke feitjes om te weten! Ik ben altijd dol op dit soort artikelen 🙂
  Romy onlangs geplaatst…10x waarom ik niet perfect ben (en dat best prima is!)My Profile

 2. 22 maart 2017 / 08:58

  Wat leuk om te lezen. Ik vind het ook vervelend als m’n nagellak er maar half op zit. Oh en ik lust geen koffie dus daar heb ik geen last van haha.
  Brittany onlangs geplaatst…Mijn nieuwe schoenen!My Profile

 3. 22 maart 2017 / 10:07

  Toffe feitjes! Ook ik vind dat deel over die sieraden ontzettend herkenbaar. Vroegâh droeg ik best veel opvallende kettingen en ringen, maar daar ben ik opeens mee gestopt. Tegenwoordig draag ik eigenlijk niets meer, afgezien van m’n piercings en de plugs/tunnels in m’n oren. Ik moet maar ‘ns op zoek naar een leuke halsketting, want dat mis ik wel!
  Jessica J. onlangs geplaatst…Yankee Candle | Good Air Odor Eliminating FragranceMy Profile

 4. 22 maart 2017 / 16:50

  Leuke feitjes 🙂 Dat van die sieraden vind ik heel herkenbaar. Meestal vergeet ik zelfs oorringen te dragen. Ik vind het gewoon moeilijk om eraan te denken :p x
  Emma Verbeke onlangs geplaatst…Happy little thingsMy Profile

 5. 22 maart 2017 / 16:58

  Hihi leuk artikel om te lezen!
  Ik blijf fitniss ook heel saai vinden maar wil het soms wel weer proberen op te pakken.
  Ik hou ook alleen van lekkere koffie. Jemig had pasgeleden eentje van de hema (to go) gadver! Was echt niet te drinken!
  Nathalie onlangs geplaatst…#6 geluksmomenten!My Profile

 6. 22 maart 2017 / 17:55

  Ik hou mijn nagels ook altijd netjes bij. Zelf kan ik er ook echt niet tegen als meiden hun nagels ongelijk gevijld hebben. Dus de duim bijvoorbeeld super lang laten en de rest van de nagels kort gevijld. Óf nagels die scheef geknipt zijn. Brrrr.
  Kim onlangs geplaatst…Weekend Rotterdam + hotspots gezochtMy Profile

 7. 23 maart 2017 / 16:15

  Leuk om een persoonlijk artikel te lezen! Ik ben zelf ook echt geen ochtend mens hoor, het liefst blijft iedereen even uit mijn buurt.

 8. 24 maart 2017 / 17:59

  Leuke blog heb je! 🙂 Wat je zegt over die barista cursus is zo herkenbaar haha!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge