12 Kleine successen van mij als ondernemer in mei!

Hoi allemaal! Het artikel met kleine successen van de afgelopen maand is terug van weggeweest! 🙂 De maand april heb ik even overgeslagen, omdat ik druk was met werk, verhuizen en mijn verjaardag. Deze week is mijn eerste, officiële week als fulltime ondernemer en ik ben ontzettend gemotiveerd. Daarom had ik extra veel zin om weer een lijstje te maken van de kleine successen van mijn onderneming. Niet om op te scheppen, maar om jou te inspireren om ook het maximale uit jouw bedrijf te halen! Lees je weer mee?

ondernemer
Mei was best een spannende maand. Ik heb nog even getwijfeld over mijn ontslag bij mijn bijbaan, maar ik ben heel erg blij dat ik deze stap heb gezet. In mei kwam er een recordaantal opdrachten binnen voor mijn blog, waar ik nu met volle energie en inspiratie aan kan werken. Daarnaast wil ik de komende periode ook meer tijd besteden aan mijn webshop en natuurlijk mijn ontwerpen. Hopelijk kan ik deze positieve vibe vasthouden, ook als het een keer wat minder goed gaat. Ik verwacht dat het deze zomer wat rustiger zal zijn qua opdrachten, gelukkig heb ik nu de ruimte om dan een stapje terug te doen.

♥ Iemand in de arm nemen om de SEO van mijn blog te verbeteren. Het zal nog even duren voordat de verbeteringen zichtbaar zijn in Google, maar ik heb er een goed gevoel over. We hebben een aantal middagen samengewerkt en ik heb ook een hoop kunnen bijleren, wat ik zelf kan toepassen! 🙂
♥ Plannen maken voor een e-book die ik dit najaar wil uitbrengen. Kan jij al raden waarover het e-book zal gaan?
♥ Tijdens een telefoongesprek in onderhandeling gaan over de prijs voor een advertorial. Gek genoeg vond ik het helemaal niet spannend! Via de mail vind ik het soms juist wat lastiger, omdat het tijdens een echt gesprek toch wat oprechter overkomt – van beide kanten.
♥ Eindelijk weer de tijd, rust en energie hebben om voor mijn webshop samen te werken met influencers. Er gaan deze week een hoop pakketjes de deur uit!

♥ Erachter komen dat mijn aantal unieke bezoekers per maand sinds 2019 met 1500 bezoekers is gegroeid. Allemaal dankzij Pinterest, echt een aanrader om hiermee aan de slag te gaan! Volg jij mij al?
♥ Urenlang bezig zijn met een Photoshop tutorial, maar dat was het waard! Ik heb een aantal van jullie hiermee kunnen helpen en jullie leuke en lieve reacties deden me beseffen dat ik dit vaker moet doen!
♥ Een aantal grote influencers benaderen voor een samenwerking met Studio Anna Jirina. Nooit geschoten is altijd mis! 😉
♥ Nieuwe pins aanmaken voor mijn blog en mijn webshop. Kost altijd veel tijd, maar het is wel goed om dit bij te houden!

♥ Super toffe, langdurige samenwerkingen voor mijn blog, waar ik iedere keer weer naar uitkijk :-).
♥ Oude blogposts optimaliseren voor SEO en afbeeldingen toevoegen om te pinnen (zoals de afbeelding onderaan dit artikel!).
♥ Mijn blog inschrijven bij een nieuw blogger netwerk, waar hopelijk mooie opdrachten uit zullen voortkomen.
♥ Uitgenodigd worden voor een super tof persevent van Kiehl’s in Amsterdam.

♥ Een aantal leuke items mogen uitzoeken bij My Jewellery, Come Get Fashion en FemmeLuxe. Ik ga er gauw wat over schrijven!
♥ Weer volop bezig zijn met Instagram. Nu het zonnetje schijnt heb ik ineens weer zin om foto’s te maken. Hopelijk kan ik dit volhouden, want ik heb het Instagrammen toch wel een beetje gemist…
♥ Ik blijf het zeggen, maar ook in mei heb ik super fijn samengewerkt met opdrachtgevers via LinkPizza. Heb jij je hier al ingeschreven? Via LinkPizza kun je toffe opdrachten binnenhalen voor je blog en/of Instagram!
♥ De graphics die ik mocht ontwerpen voor de ‘hoe het werkt-pagina’ van The Make-up Box. Ik heb met heel veel plezier aan deze opdracht gewerkt en we zijn gelukkig allebei super blij met het eindresultaat!

De komende tijd heb ik dus ook meer tijd om aan de slag te gaan met nieuwe ontwerpen. Ben of ken jij iemand die nog op zoek is naar een logo, visitekaartje, illustratie of iets anders op het gebied van grafisch ontwerp? En lijkt het je leuk om samen te werken? Bekijk hier mijn portfolio en neem contact op voor de mogelijkheden! 🙂

Wat waren jouw kleine successen van de afgelopen maand?

ondernemer

13 Reacties

 1. 5 juni 2019 / 07:53

  Goed bezig zeg! Wat een boel mooie successen heb je bereikt als ondernemer 🙂 Mag je supertrots op zijn! Wat goed trouwens dat je ook veel oude artikelen aan het updaten bent en er Pinterest-afbeeldingen aan toevoegt. Ik kan me voorstellen dat je daar heel wat extra verkeer uit kunt halen. Misschien moet ik daar ook nog maar eens voor gaan zitten. Kost wat tijd, maar is het vast waard 🙂
  Romy onlangs geplaatst…8 tips voor body positivity die mij écht hielpenMy Profile

 2. Fatima
  5 juni 2019 / 09:53

  Wat een leuk artikel, ben benieuwd wat je met de Influencers gaat doen. Leuk om te zien dat je ook photoshop tutorials maakt, daar kan ik nog een hoop van leren. Ik heb nog een hoop oude vakantiefoto’s die ik graag nog op Instagram en Pinterest wil plaatsen, na dat ik ze een beetje opgepoetst hebt.

 3. 5 juni 2019 / 10:59

  Girl bosssss! Wat ben je goed bezig. Super leuk dat je dit met ons deelt ook! Ik moet ook echt snel aan de slag met Pinterest trouwens.
  Simone onlangs geplaatst…On My Mind #2My Profile

 4. 6 juni 2019 / 11:07

  Wat leuk om te lezen, je bent echt heel goed bezig! Fijn ook dat je de beslissing hebt gemaakt om te stoppen met je bijbaan en je zo volledig te kunnen focussen op het ZZP bestaan 🙂 Linkpizza staat nog steeds op mijn lijstje om uit te zoeken, maar tot nu toe nog geen tijd gehad…
  Marjoleine onlangs geplaatst…Tong Tong fair 2019My Profile

 5. 8 juni 2019 / 15:31

  Goede maand en inspirerend om te lezen! Mijn kleine successen van afgelopen maand waren dat affiliate marketing bij mij eindelijk wat begint op te leveren en inderdaad net zoals bij jou heb ik meer aanvragen voor samenwerkingen gekregen en zijn de unieke bezoekers gegroeid. 😀
  José onlangs geplaatst…Interieur update met nieuwe posters + WIN €100 shoptegoedMy Profile

 6. 12 juni 2019 / 11:35

  Wow, wat een lijst! Lekker bezig joh. Ik zou mijn blog ook wel eens volledig willen optimaliseren, ik heb er alleen telkens geen tijd voor. Misschien is de zomervakantie daar een goed moment voor. Ben blij voor je dat het zo lekker gaat, ik wens je veel successen toe! 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge