Winactie | Win een hangstoel of hangmat t.w.v. €99

Hoi allemaal! Zoals jullie wel weten ben ik gek op interieur en kijk ik enorm uit naar het inrichten van mijn eigen huisje. Een van de items die niet mag ontbreken in mijn huis is een hangstoel, ik vind dat zo gezellig en sfeervol! Helaas heb ik in mijn studio nog geen plek voor een mooie hangstoel, maar ik weet zeker dat ik een van jullie hier nu wél heel blij mee maak :-). Ik mag een hangstoel of hangmat naar keuze weggeven, kijk gauw verder!

hangstoel

Win een hangstoel of hangmat naar keuze!

Stiekem baal ik wel een beetje, want ik vind hangstoelen echt heel erg tof, haha. Ik heb eigenlijk ook geen ruimte om heel veel spullen op te slaan, dus dat is echt jammer. Ik zie mezelf al helemaal zitten met een fijn leesboek in mijn hangstoel :p… Dat zijn dromen voor later, maar eerlijk gezegd vind ik het ook héél leuk dat ik een van jullie blij mag maken! Wat je precies kunt winnen? Een hangstoel of hangmat t.w.v. 99 euro! Op de website van Tropilex kun je alvast inspiratie opdoen :-). Ik houd zelf van natuurlijke kleuren in mijn interieur, maar je kunt de hangmat of hangstoel ook buiten gebruiken en dan is een vrolijk kleurtje ook wel heel erg leuk!

Wat moet je doen om kans te maken?

Meedoen via Bloglovin’
– Volg mijn blog via Bloglovin’
– Laat een reactie achter waarin je laat weten wat jouw voorkeur is (een hangstoel of een hangmat)

Meedoen via Instagram

– Volg mij via Instagram
– Like de foto van de winactie op Instagram (meest recente foto in mijn feed)
– Tag twee vriend(inn)en in de reacties die deze winactie ook leuk zullen vinden

Meedoen via Facebook
– Like mijn Facebookpagina
– Like mijn bericht over de winactie (meest recente bericht) en tag twee vriend(inn)en die deze winactie ook leuk zullen vinden

Je kunt via een van de bovenstaande kanalen meedoen, maar bijvoorbeeld ook via alle kanalen. In dat geval heb je drie keer zoveel winkans! 🙂 Meedoen kan tot en met volgende week maandag, 14 oktober. Dinsdag 15 oktober neem ik contact op met de winnaar.

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Tropilex

Zie jij jezelf ook al helemaal zitten in zo’n leuke hangstoel? 😉

hangstoel

10 Reacties

 1. 8 oktober 2019 / 07:40

  Hoe gaaf is dit! <3 Ik wil al een hele tijd zo'n leuke hangstoel of hangmat hebben. Het vakantiegevoel in huis. En om lekker in te lezen natuurlijk. Love it. Ik volg je al overal, dus ik ga ook even meedoen via de andere kanalen! 😉 Balen dat je er nog geen plek voor hebt.

 2. Anita te Gussinklo
  8 oktober 2019 / 08:56

  O zo leuk, zo’n hangstoel lijkt me geweldig, Love it

 3. 8 oktober 2019 / 09:07

  Oh wauw!! Ik heb ook flink gesnuffeld op de website van Tropilex. Ik ben al 6 jaar niet op vakantie geweest en elk jaar zit ik op de grond op mijn balkon en denk… iets om op de zitten en de liggen zou ideaal zijn hier ? en voor je het weet heb je een houten kont van het zitten op de grond en is de zomer weer voorbij ha ha.

 4. Anita Roelfsema
  8 oktober 2019 / 13:32

  Fantastisch! Ik doe heel graag mee voor de hangstoel

 5. 8 oktober 2019 / 14:25

  Ik doe graag mee! Ik weet ook al precies waar ik ‘m neer zal hangen (ik zou dus kiezen voor een hangstoel). In volgde je trouwens al via Bloglovin’ en Insta.
  Ilona Wielinga onlangs geplaatst…Hé mooi mensMy Profile

 6. Marian B
  8 oktober 2019 / 20:32

  Wat zijn ze gaaf die hangstoelen, helaas heb ik er ook geen ruimte voor.
  Een hangmat moet wel gaan lukken, dus ik loot heel graag mee.
  Ik volg je op Bloglovin.

 7. Tamara Bouchard
  9 oktober 2019 / 19:54

  Wat een leuke win actie is dit seg. Zoals op Instagram en Facebook vermeld waar ik ook mijn kansje waag. Ik zou een hangstoel zo fijn vinden voor in mijn nieuwe woonst.

 8. Grete Karina
  12 oktober 2019 / 16:41

  Wat leuk zo’n hangstoel, ik loot heel graag mee! ❤️
  Ik kan zo’n fijne eigen “hangplek” goed gebruiken.
  Nu maar duimen….. ?

 9. Anita H.
  13 oktober 2019 / 23:20

  Ik ga voor een hangstoel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge