10 x De leukste interieur accessoires voor het najaar!

Hoi allemaal! Hoewel de herfst niet mijn favoriete seizoen is, vind ik het wel leuk om het binnen gezellig te maken. Ik ben een echt huismus en in het najaar zit ik graag met een lekker dekentje en een goed boek op de bank. De herfst is natuurlijk ook het perfecte moment om wat te veranderen in je interieur! Vandaag deel ik de leukste interieur accessoires voor het najaar. Kijk gauw verder als je wel wat inspiratie kunt gebruiken!

najaar
1. Hanglamp Marrakesh – Xenos €49,99 / 2. Bolle vaas met ombre effect – Xenos €4,99 / 3. Sierkussen Fay – Tuinkussenshop.nl €13,95 / 4. Sierkussen Suus Red – Tuinkussenshop.nl €14,95 / 5. Roze plaid – Leen Bakker €18,99 / 6. Plantenbak op pootjes – Xenos €7,99 / 7. PÄRLBAND theelichthouder – IKEA €6,99 / 8. Lepelplant – Intratuin €39,99 / 9. Sierkussen Cancun Yellow – Tuinkussenshop.nl €11,95 / 10. Sierkussen Limay Yellow – Tuinkussenshop.nl €6,95

In het najaar vind ik het altijd leuk om wat nieuwe kussens met herfstige prints aan te schaffen. Wat mij betreft is het afwisselen met kussens de makkelijkste manier om de seizoenen in huis te halen! Ik ben alleen wel een beetje klaar met de standaard prints die je overal ziet. Gelukkig verkoopt Tuinkussenshop een heleboel sierkussens met leuke, originele prints, die ik nog niet eerder heb gezien! Ik ben vooral helemaal verliefd op de langwerpige kussens (9 & 10), die prints zijn echt ontzettend leuk voor de herfst :-).

Ik ben ook gek op warme tinten, zoals okergeel, roestbruin en goud, dus wat dat betreft is de herfst wel helemaal mijn seizoen! 😉 De gouden hanglamp (1) vind ik ook helemaal te gek, ik zou graag zo’n eyecatcher aan mijn interieur toevoegen. Als je het goed combineert kun je je interieur heel stijlvol, knus en warm maken met zo’n gouden lamp. De lamp matcht perfect bij de gelige vaas (2) en de gouden theelichthouder (7).

Misschien niet per se herfstig, maar wel heel erg tof: de plantenbak met pootjes (6). Ik zie het al voor me met een mooie, grote kamerplant erin! Het lijkt me ook leuk om dit najaar nog een nieuwe plaid aan te schaffen, aangezien ik echt niet zonder een lekker bankdekentje kan ;-). Dit oudroze plaid (5) vind ik helemaal geweldig, de kleur is ook helemaal mijn ding! Nou, laat de herfst maar komen, want ik ben er klaar voor :-).

Op zoek naar meer inspiratie? Onlangs schreef ik een artikel over leuke tuinspullen om je tuin herfst proof mee te maken.Is jouw interieur al helemaal herfst proof?

najaar

9 Reacties

 1. 25 september 2019 / 07:28

  Leuk! Word enthousiast van al die herfsttintjes overal. Ik pas mijn inrichting nooit aan de seizoenen aan, maar pak er in de koudere maanden wel vaker een dekentje bij natuurlijk. Ik hou me nog eventjes in en daarna mag ik ook weer interieurshoppen!
  Sanne onlangs geplaatst…Haal meer uit je leven door de magie van de eerste keerMy Profile

 2. 25 september 2019 / 07:53

  Oeh leuk! Ik vind echt elk van deze interieuraccessoires mooi. Met dat roze plaid heb ik al een keer in mijn handen gestaan. Zo mooi vind ik die! De theelichthouder is ook heel mooi. En een lepelplant heb ik sinds kort staan. Echt een tof ding 🙂
  Romy onlangs geplaatst…Stress voorkomen als je het druk hebt | 10 tipsMy Profile

 3. 25 september 2019 / 08:26

  Zo leuk! Ik heb zelf de herfst ook al een beetje naar binnen gehaald, met knusse lampjes (met herfstige bladeren) en dennenappels. Ik vind het ook heerlijk als het eerder donker word en ik alle lampjes aan kan doen.
  Ilona Wielinga onlangs geplaatst…Storm | GedichtMy Profile

 4. 26 september 2019 / 15:36

  Ohhhh zo leuk! Volgens mij zitten we allebei helemaal in de Sims/inricht sferen, haha!
  Ik wil ook graag zo’n lepelplant, zo leuk vind ik die. Of een Calathea. Alleen ben ik er nog niet over uit waar ik die dan moet laten. Dilemma..
  Justine onlangs geplaatst…My life in photos – september 2019 # 3My Profile

 5. 26 september 2019 / 19:38

  Ooh! Wat een toffe items. Zelf krijg ik helemaal zin om mijn huis klaar te maken voor de herfst. Kan niet wachten op alle cozyness

 6. 1 oktober 2019 / 14:01

  Wat een prachtige items zeg.. wauw! dit heb je allemaal mooi bij elkaar gezocht

 7. 1 oktober 2019 / 15:10

  Ik krijg hier een verschrikkelijke wil-ik-allemaal-hebben-drang-van haha!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge