Verhuisupdate #3 | Nieuwe interieur accessoires in mijn studio!

Hoi allemaal! Het is alweer een tijdje geleden dat ik jullie een inkijkje in mijn studio gaf, vandaag is het tijd voor de allerlaatste verhuisupdate! Inmiddels woon ik ruim twee maanden in mijn nieuwe studio en staan er nog maar weinig spulletjes op mijn wensenlijstje. Wel heb ik de afgelopen tijd wat nieuwe interieur accessoires aangeschaft, die ik graag aan jullie laat zien! Kijk gauw verder als je benieuwd bent :-).

interieur accessoires
fotobord
Voor mijn verjaardag kreeg ik dit leuke, vrolijke fotobord. Ik ben er zo blij mee! Het heeft eventjes geduurd voordat ik hem op kon hangen (lees: totdat mijn vader mij kon helpen ;-)), maar ik ben erg tevreden over het resultaat. Een tijdje geleden liet ik, na het overlijden van Knoepert, een heleboel foto’s van mijn cavia’s printen. Mijn favoriete foto’s hebben nu een mooi plekje op het fotobord!

interieur
Van mijn vriend kreeg ik een prachtige bos rozen, die mijn saaie vensterbank meteen helemaal opfleuren. Ik zou vaker bloemen in huis moeten halen ;-). Oh ja, ik mag nu ook genieten van een heel praktisch ‘accessoire’, namelijk dubbel glas! Een tijdje geleden heeft de huisbaas geregeld dat er dubbel glas werd geplaatst en daar ben ik ontzettend blij mee. ‘s Winters kan het namelijk behoorlijk koud en tochtig zijn op de benedenverdieping! In het verleden bewogen mijn gordijnen zelfs heen en weer, met het raam dicht (brrr!).

Daarnaast is het ook erg fijn om kosten te kunnen besparen, aangezien dubbel glas goed isoleert. Het is een stuk duurzamer dan enkel glas! Ik hoop dat we nog een heleboel zonnige dagen tegemoet gaan, maar het kan nooit kwaad om alvast vooruit te denken. Heb jij ‘s winters ook last van tocht en wil je graag de overstap maken naar dubbel glas? Dubbel glas bestellen kan eenvoudig en snel bij GlasGigant. Wist je dat GlasGigant ook driedubbel glas levert? Dat zou ik, als rasechte koukleum, wel willen in mijn toekomstige huisje! 😉

interieur accessoires
Ik heb een halfjaar geleden een heel handig bed aangeschaft bij Ikea, met vier lades. Hier bewaar ik mijn schoenen en tassen in! Wat alleen niet zo slim is, is dat mijn bed tegen de muur staat, waardoor ik twee lades niet kan gebruiken :’). Daarom wilde ik graag nog een leuk schoenenplankje in mijn kleedkamer, waar ik mijn nieuwste aanwinsten kwijt kan. Super praktisch en het ziet er ook nog eens heel gezellig uit! Bovendien blijven mijn sandaaltjes nu langer mooi, dan wanneer ik ze met z’n allen in mijn lades kieper :-).

interieurIn de vorige verhuisupdate fungeerde mijn schattige krukje als nachtkastje. Inmiddels staat het krukje bij mijn make-up tafel, zodat ik lekker lazy mijn make-up kan doen ;-). Negen van de tien keer gooi ik even gauw wat op mijn gezicht, maar goed, het idee is in ieder geval leuk. Ik heb sinds kort een echt nachtkastje en jongens, wat ben ik hier blij mee! Dit nachtkastje stond jarenlang op mijn kamer in mijn ouderlijk huis, ik was een beetje vergeten hoe leuk hij was! Het kastje heeft ook een handig laatje en twee grote vakken.

caviaOok mijn lieve cavia Knoepert heeft zijn eigen hoekje in mijn studio. In het doorzichtige doosje zit een plukje van zijn haar, dat ik heb afgeknipt na zijn overlijden. Natuurlijk kon een leuke, vrolijke foto van the good old times ook niet ontbreken. Knoepert heeft een heel speciaal plekje in mijn hart, ik mis hem nog steeds! <3

Heb jij onlangs nieuwe interieur accessoires aangeschaft? Zo ja, laat het me weten!

interieur accessoires

9 Reacties

 1. 17 juli 2019 / 09:04

  Wat leuk om zo een inkijkje te krijgen! Dat fotobord met caviafoto’s is echt te leuk. En hoe handig, dat plankje voor schoenen! Ik vind je nachtkastje ook erg mooi trouwens en heel handig ook inderdaad 🙂
  Romy onlangs geplaatst…Meer uitdaging in je leven? 11 concrete ideeën!My Profile

 2. 17 juli 2019 / 10:30

  Ik vind dat je het heel leuk hebt gedaan! Dat dubbelglas klinkt niet als een overbodige luxe, als je gordijnen gewoon op en neer gingen met het raam dicht, brrr!
  Simone onlangs geplaatst…Home & Living: mijn interieurMy Profile

 3. 18 juli 2019 / 16:51

  oh zo leuk allemaal, bij ons begint het ook een beetje vorm te krijgen! Heel gek idee om te weten dat ik over minder dan 3 weken getrouwd ben.
  Rachel onlangs geplaatst…Kroontje in VianenMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge