Verhuisupdate #2 | Een inkijkje in mijn nieuwe studio!

Hoi allemaal! Het is alweer even geleden sinds de eerste verhuisupdate online kwam, ik vond het hoog tijd voor een nieuwe update! De afgelopen weken ben ik helemaal gesetteld in mijn nieuwe studio. Ik ben nog niet helemaal klaar met inrichten, maar ik ben wel al ontzettend blij met mijn gezellige plekje. Het leek me daarom leuk om jullie een inkijkje te geven in mijn nieuwe studio! Kijk je met me mee?

nieuwe studio
Inmiddels woon ik alweer ruim een maand in mijn nieuwe studio en het voelt echt alsof het nooit anders is geweest. Best gek hoe snel een nieuwe woonruimte went! Dit is alweer mijn vijfde verhuizing sinds ik op mezelf woon, en ik moet zeggen, ik ga er iedere keer op vooruit ;-). Het is sowieso erg lastig om woonruimte te vinden in Groningen, dus ik hoop dat ik nog heel wat jaren in mijn nieuwe studio kan wonen!

nieuwe studio
Bij binnenkomst word je meteen begroet door mijn lieve cavia’s. Daaronder staat een ladekast van Ikea, waar ik van alles in bewaar: Tekenspullen, spulletjes om in te pakken, zoals washitape en cadeautasjes, spullen voor mijn webshop, mijn statief en onderin twee grote strandhanddoeken. Boven de kooi hangt een wandrekje die de vorige bewoonster heeft achtergelaten. Ik vind hem eigenlijk best leuk! Op dit rekje staan nog een aantal verjaardagskaarten en een foto op hout van mijn lieve cavia’s Lexie en Knoepert (die 2,5 maand geleden overleed…). Ik mis hem nog iedere dag :(.

nieuwe studio
De cavia’s staan in de keuken, wat eigenlijk heel praktisch is. Regelmatig krijgen ze tijdens het koken wat lekkers hun hok in geslingerd ;-). Mijn keuken vind ik heel knus en gezellig, hij past ook perfect in het geheel! Het is wel een oude keuken, maar omdat ik huur kan ik zelf helaas niks verbouwen of vernieuwen. Wel droom ik regelmatig weg bij mooie keukens op Pinterest, waar ik alvast inspiratie opdoe voor een koophuis.

Ik vind mijn witte houten kastjes echt geweldig, maar ik zou ook graag een houten aanrechtblad willen hebben. Ik ben dol op een warme uitstraling en ik vind het belangrijk dat mijn keuken warmte en gezelligheid uitstraalt. Een keuken moet naar mijn mening wel fris en licht ogen, dus ik zou absoluut gaan voor een lichte houtsoort. Gelukkig zijn er een hoop opties wat betreft houten keukens, ik vind het zeker leuk om me hier in te verdiepen! Mijn toekomstige keuken wil ik dan ook helemaal naar mijn smaak inrichten.

nieuwe studio
Na de keuken kom je in mijn woonkamer. In mijn studio zitten overigens geen deuren (meer), maar wel muren tussen iedere ruimte. Hierdoor voelt het echt aan als een mini huisje, ik vind het heel gezellig ;-). Ik heb een hele fijne, inbouwkast waar ik alle kleding voor mijn webshop in bewaar. Een nieuwe tafel staat nog op mijn wishlist, maar voor nu ben ik tevreden met mijn fijne werkplek.

Ik heb, naast mijn laptop, een vaste computer waar ik mijn bestanden opsla en waar ik op kan internetten met een internet-kabel – héél fijn wanneer de WiFi het niet doet! Ook speel ik af en toe de Sims op deze computer. Ook staat er een boekenkast tegen de smalle wand achter de cavia’s. Hier staan vooral spullen die ik gebruik voor blog foto’s en andere accessoires.

studio Groningen
Dan komen we bij mijn favoriete plek van mijn studio: Mijn bed! Ik heb een heerlijk dik matras en sinds ik een mooi bedframe met lades heb (van Ikea), slaapt mijn bed nog veel fijner :-). Ook heb ik een hoop gezellige kussentjes op mijn bed, waardoor ik meteen zin krijg om op bed te ploffen, haha. Mijn fotoslinger gaat binnenkort weg, want ik wil een wandplankje boven mijn bed, met mooie posters erop! Ook wordt het krukje vervangen door een nachtkastje, waardoor ik ‘m nu echt kan gebruiken als kruk. Hij is zo leuk! 😀

verhuizen
Dan komen we terecht in de volgende ruimte, mijn soort van walk-in-closet ;-). Hier staan twee ladekasten, een kledingrek en een geïmproviseerd make-up tafeltje met spiegel.

verhuis update
Het uitzicht vanaf mijn badkamer! De ruimte onder mijn kledingrek was ooit leeg en netjes, maar nu staan er hopeloos veel pakketjes opgestapeld – life of a blogger ;-). Ik kon het natuurlijk aan de kant schuiven voor de foto, maar dit is gewoon wat het is, haha. Misschien heb ik er bij de volgende verhuisupdate een oplossing voor gevonden? We zullen zien! Ook moet ik nodig mijn kasten opruimen, want ze kunnen maar net dicht…

verhuizen
Tot slot mijn kleine, maar fijne badkamertje. In de lege ruimte rechts ga ik nog een badkamerkastje installeren, waar ik al mijn handdoeken en shampoo-voorraad kan bewaren. Dan heb ik weer wat meer ruimte in mijn kasten! 😀 Mijn walk-in-closet doet overigens ook dienst als washok, ideaal. In de vorige verhuisupdate vertelde ik dat ik de boel misschien nog ging omgooien. Ik heb toch besloten om dat niet te doen, omdat ik in mijn kleedkamertje geen internetverbinding (uithoek van het huis) en geen TV-kabel heb. Bovendien past mijn bed er net in, waardoor mijn kasten en kledingrek dan allemaal naar de woonkamer moeten. Voor nu vind ik het heel fijn zo! 🙂

Ik hoop dat jullie het leuk vonden om een inkijkje te krijgen in mijn nieuwe studio. Ik ben heel benieuwd naar jullie woning! Waar ben je tevreden en minder tevreden mee? Wat zou je graag nog willen veranderen?

In wat voor soort woning (kamer/appartement/vrijstaand huis) woon jij?

studio

9 Reacties

 1. 10 juni 2019 / 08:09

  Wat een heerlijke studio heb je! Het ziet eruit als een fijn plekje. Dat kledingrek is wel echt heel leuk en ik vind je botanische kussens ook heel tof. Gaaf om te zien hoe je van je studio nu al echt je eigen plekje hebt gemaakt.

 2. 10 juni 2019 / 15:40

  Het ziet er heel gezellig uit. Ik verbaas me ook over hoe snel een plek als thuis kan voelen. Wel heel fijn dat dat het geval is! Hopelijk ga je op deze plek veel mooie herinneringen maken.
  Shirley onlangs geplaatst…Een bezoek aan ’t Dak van PAKTMy Profile

 3. 10 juni 2019 / 16:38

  Gek he hoe snel je aan zoiets went. Dat is ook alleen maar een goed teken hé 🙂 Het ziet er alleszins heel erg knus en gezellig uit. Lijkt me ook leuk dat er geen deuren zijn maar dat je wel het gevoel van aparte kamers hebt.
  Irene onlangs geplaatst…Grote paniek. Mijn blog was kapot.My Profile

 4. 10 juni 2019 / 16:50

  Vijf verhuizingen al! Ik zou helemaal gek worden, haha. Inderdaad went zo’n nieuw plekje altijd snel. De eerste nacht vind ik wel steeds heel raar, net of je ergens logeert. Ik woon zelf in een koop rijtjeshuis!

 5. 11 juni 2019 / 21:19

  Wooow 5 verhuizingen! Wat veel! Maar je hebt nu wel echt iets moois gevonden. Wat ziet je huisje er gezellig uit. En toevallig: ik heb dat varkentje van de Ikea ook haha.

 6. 28 juni 2019 / 12:18

  Ah wat een heerlijke plek heb je zeg, leuk om dit ook bij jou te zien!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge