Verhuisupdate #1 | De zoektocht naar de perfecte bank!

Hoi allemaal! Zoals jullie misschien hebben meegekregen via mijn blog of via Instagram ben ik onlangs verhuisd naar mijn nieuwe studio. Inmiddels zijn alle dozen uitgepakt en hebben al mijn spulletjes grotendeels een plekje gekregen. Er is alleen nog een heel belangrijk meubel wat ontbreekt en dat is de perfecte bank! Nu ik iets groter woon lijkt het me heel leuk om een mooie bank aan te schaffen. Ik vertel je er alles over in deze allereerste verhuisupdate! Lees je mee?

perfecte bank
Ik ben nog steeds zo blij met mijn zelfgemaakte fotoslinger! Hij maakt mijn studio meteen een stuk gezelliger :-).

De verhuizing
Hoewel ik letterlijk een deurtje verder verhuisde, viel het toch vies tegen qua werk. Ik ben toch wel zo’n drie dagen zoet geweest met schoonmaken, spullen in- en uitpakken en een plekje geven. En dan ben ik er nog niet, want mijn kasten schreeuwen om een grondige voorjaarsschoonmaak :p. Het wordt echt hoog tijd om alle laatjes uit te mesten en ook mijn garderobe eens met een kritisch oog te bekijken. Ik wil graag plaats maken voor nieuwe items, zodat ik een aantal kledingstukken van mijn fashion favorieten van april kan aanschaffen! 🙂

Ook lijkt het me leuk om nog een aantal nieuwe meubels aan te schaffen, zoals een nachtkastje, een kastje voor in de badkamer en iets leuks voor aan de muur. Dat laatste kan ik overigens ook zelf maken ;-). Momenteel is mijn studio zo goed als ingericht, maar ik sluit niet uit dat ik over een tijdje de gehele indeling weer omgooi. Maar goed, eerst maar eens op zoek naar een mooie bank die helemaal aan mijn wensen voldoet, dan zien we wel verder :-).

De zoektocht naar de perfecte bank
Ik doe nu vooral wooninspiratie op via Pinterest (volg jij mij al?) en ik surf het web af op zoek naar de allermooiste banken. Ik ben gek op warme kleuren en vrolijke prints, een grijze bank zal je dan ook echt niet terugzien in mijn interieur. Een bank met een printje gaat me dan wel wat te ver! Gelukkig heb ik wel een aantal kussens met prints die mijn bank net dat beetje extra kunnen geven. Ook ben ik fan van ton sur ton, waarbij je eenzelfde kleur in verschillende tinten laat terugkomen in je interieur. Laat dat nou net de trend van 2019 zijn! 🙂 Een tweezits bank lijkt me ideaal voor mijn studio, zoals deze banken. Ik vind het vooral belangrijk dat een bank lekker zit!

Weet je wat mij ook heel tof lijkt? Zelf een bank samenstellen! Mijn design-hart gaat hier meteen sneller van kloppen. Dat is toch een droom die uitkomt?! Ik zou, denk ik, kiezen voor stof en dan het liefst in een warme kleur, zoals okergeel of terracotta. En, niet te vergeten, een lekkere rugleuning, zodat ik lekker onderuitgezakt kan bloggen op de bank. Het leven van een blogger is zo slecht nog niet ;-).

Hopelijk vonden jullie deze verhuisupdate leuk! Ik houd jullie uiteraard op de hoogte van de vorderingen. Binnenkort kunnen jullie een tweede update verwachten, inclusief wat foto’s van mijn nieuwe studio :D.

Wat voor kleur bank heb jij in huis? Wat vind jij belangrijk in een nieuwe bank?

perfecte bank

8 Reacties

 1. 10 mei 2019 / 07:37

  Wat fijn dat je nu echt bent verhuisd! Ik vind in drie dagen verhuizen nog best snel, hoor 😉 Ik heb er twee maanden over gedaan, haha. Leuk dat je een nieuwe bank wilt kopen! Ik heb mijn bank ook een soort van zelf samengesteld: ik kocht hem bij een winkel waar je iedere bank in een heleboel verschillende kleuren en stoffen kon bestellen. Best spannend of het dan echt uitpakt zoals je wilt, maar ik ben nu helemaal blij met mijn bank 🙂
  Romy onlangs geplaatst…Samenwerkingen als blogger | 9x Wat ik daarbij belangrijk vind!My Profile

 2. 10 mei 2019 / 09:52

  Drie dagen?! Wat mij betreft, is dat razendsnel! ? Wij hebben een bank met chaise longue (♥) in lederlook, maar hebben er intussen spijt van. Ken je die slijtageplekken op een goedkoop neplederen jasje, wanneer je dus die grijze stof onder de lederlook-bovenlaag ziet? Dat heeft onze bank nu ook op de zitvlakken en rugleuning. We hebben de bank nog maar 4,5 jaar … Onze volgende bank zal toch ook een stoffen zijn, maar die chaise longue geef ik niet meer af! ?
  Jessica J. onlangs geplaatst…Review • Lush Lucky Cat Bath BombMy Profile

 3. 10 mei 2019 / 12:27

  Leuk dat je verhuisd bent en dat het toch vrij snel gegaan is! Onze bank was het eerste meubel dat wij voor ons huis kochten. Een roze fluwelen exemplaar (of ja, twee exemplaren en een poefje). Ben er nog altijd mega blij mee maar ik zou volgende keer wel voor een hoekbank gaan in gewone stof. Ik vind het roze wel heel mooi in ons interieur. Echt een eyecatcher!
  Irene onlangs geplaatst…Mijn favoriete vrouwen op Instagram.My Profile

 4. 10 mei 2019 / 14:25

  Wauw, binnen drie dagen verhuizen is snel hoor, haha! Ook al is het zo dichtbij. Wij hebben een cognackleurige bank van de Leenbakker. Eigenlijk wilden we een bank met loungegedeelte, maar na veel winkels te hebben bezocht, kwamen we toch terug op deze bank (die we als eerste zagen).

  Liefs,
  Marloes
  Mevrouw Marloes onlangs geplaatst…Kattenitems + winactieMy Profile

 5. 10 mei 2019 / 19:07

  Wat leuk dat je verhuisd bent, lekker dichtbij zo 🙂 en zo snel gedaan! Wij hebben nu twee banken maar daar zou ik niet meer voor kiezen. Het is me teveel. Ik zou voor een bank gaan en een mooie stoel. Leuk om mee bezig te zijn. Een eigen bank samenstellen lijkt mij ook wel wat.
  Darina onlangs geplaatst…5 favorieten van de week #15 (+recept!)My Profile

 6. 12 mei 2019 / 14:42

  Oh ik vind het ook zo lastig om een nieuwe bank uit te kiezen! Ik ben al een tijdje opzoek, maar het is zo lastig in te schatten of het leuk in huis staan. Maar inderdaad de bank moet vooral lekker zitten.

 7. 12 mei 2019 / 19:01

  Oh ik wil ook supergraag een nieuwe bank, en zelf zo eentje samenstellen klinkt echt zo graaf!

 8. 13 mei 2019 / 22:28

  Heel leuk zo’n verhuisupdate! Kan wel echt lastig zijn vind ik, zo’n nieuwe bank uitzoeken, want het bepaalt voor een groot deel de uitstraling van je kamer. Ik heb inmiddels een beige bank, maar heb hiervoor een grijze hoekbank gehad. Wilde daarna ook juist liever een warmere tint. 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge