Outfit | De perfecte lichtblauwe jeans en mijn rode mantel!

Hoi allemaal! Het is alweer even geleden dat er voor het laatst een outfit online is gekomen op mijn blog, maar het blijft toch wel een van mijn favoriete artikelen om te maken :D. Vorige week had ik eindelijk tijd om weer eens wat outfit foto’s te maken voor Instagram en mijn blog. Ik heb eindelijk de perfecte lichtblauwe jeans én het perfecte paar witte sneakers gevonden. Ik ben er heel enthousiast over, dus ik laat mijn nieuwe items graag aan jullie zien! Kijk je mee?

lichtblauwe jeans
Rode mantel – Primark / Coltruitje – Chiquelle / Lichtblauwe jeans – NA-KD / Slangenprint tasje – Stradivarius / Witte sneakers – Nike

Op een koude doordeweekse ochtend ging ik even wat foto’s maken met Inge. Dat hadden we echt al heel lang niet meer gedaan! Hoewel het echt veel te koud was voor blote enkels, is mijn outfit toch best lente-achtig. Van mijn rode mantel word ik altijd vrolijk! Ik kocht hem jaren geleden bij Primark en het is echt een van mijn beste aankopen ooit. Het tasje met slangenprint is ook groot favoriet, ik draag hem bijna dagelijks!

lichtblauwe jeans
Een tijdje geleden mocht ik een paar items uitzoeken bij NA-KD voor een Instagram-samenwerking. Ik besloot voor twee zomerse items te gaan waar ik al langer naar op zoek was, namelijk deze lichtblauwe spijkerbroek en een wijde, luchtige broek (die laat ik binnenkort aan jullie zien!). Broeken zijn altijd een beetje tricky om online te bestellen, ik twijfelde dan ook over de maat. De los vallende broek heb ik in maat 36 besteld en de jeans, na lang twijfelen, in maat 38.

En wat bleek? De jeans past echt perfect! Ik vind ‘m bij mij zelfs mooier zitten dan bij het NA-KD model, HA! :p Er zit gelukkig heel veel stretch in de broek, waardoor ik ‘m over mijn (in verhouding) brede heupen krijg en hij toch strak zit in mijn taille. Ook de lengte is precies goed, ik HOU van blote enkels in de zomer! NA-KD heeft mij overigens niet gevraagd om een lovende blogpost te schrijven over de broek, dit is geheel mijn eigen initiatief :-). Ik weet namelijk hoe moeilijk het is om een fijne jeans te vinden als je brede heupen en een smalle taille hebt (en niet zulke lange benen hebt), daarom wil ik graag mijn ervaring met jullie delen! De jeans is overigens ook heel erg betaalbaar :-).

lichtblauwe jeans
Hoewel ik de slangenprint trend eerst vreselijk vond, ben ik er toch van gaan houden. Kleding met dierenprint vind ik niet per se mooi bij mezelf, maar accessoires met dierenprint des te meer! Ik heb zelfs bijna een paar laarsjes met slangenprint aangeschaft :-). Wie weet, misschien veroveren zulke laarsjes ooit nog een plekje in mijn schoenenkast! Dit tasje in ieder geval groot favoriet geworden, het formaat is heel fijn en ik vind ‘m gewoon super fijn in gebruik.

lichtblauwe jeans
Oh, nog even over de broek… Hij heeft ook hele leuke details aan de onderkant! Ik vind de rafels en het gekleurde accent echt een tof effect geven. Het maakt de jeans meteen een stuk minder gewoontjes.

lichtblauwe jeans
Een lichtblauwe jeans met witte sneakers is toch wel de trend van de eeuw hoor, haha :p. Wat jullie? Ik word er in ieder geval helemaal blij van, laat de zomer maar komen! De witte Nikes hebben jullie misschien al voorbij zien komen in mijn lente favorieten artikel van afgelopen maandag. Mocht je nog op zoek zijn naar een mooi en betaalbaar paar witte sneakers, dan kan ik je deze zeker aanraden! 😀

Heb jij al een lichtblauwe jeans in je kledingkast?

lichtblauwe jeans

8 Reacties

 1. 15 mei 2019 / 07:16

  Leuke outfit! Ik heb de jeans zelf ook en hij zit echt heerlijk!

 2. 15 mei 2019 / 08:20

  De broek zit je zo te zien inderdaad als gegoten! Je jas vind ik ook érg tof, ik heb zelf een aantal jaar geleden een rode trenchcoat gehad waar ik toen ook zoveel plezier van heb gehad. Soms heb je zo’n kledingstuk waar je echt jaaaaaren mee kunt doen he? (en dan nog moeite hebt met het afscheid… ik mis die jas nog steeds!)
  Yvonne onlangs geplaatst…Mindstyle, wat is dat eigenlijk?My Profile

 3. 15 mei 2019 / 08:25

  Wat een prachtige combinatie!
  Rood staat je super goed Anna, leuk ook gecombineerd met je roze top. <3
  Liefs,
  Evelien

 4. 15 mei 2019 / 09:48

  Inderdaad een super mooie jeans! Staat je heel mooi ook 🙂 Ik heb bijna geen skinny jeans meer en draag vooral mom jeans omdat ik me dat mooier vind staan maar als ik dit dan zie wil ik het toch nog eens proberen.
  Irene onlangs geplaatst…Dagboekje van week 19.My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge