Ben ik saai geworden?! 18 suffe dingen waar ik van geniet!

Hoi allemaal! Laatst had ik er het met vriendinnen over dat we zo saai zijn geworden. Ook al voel ik me nog steeds 18, de laatste jaren ben ik toch echt wel volwassen geworden ;-). Natuurlijk zijn mijn vriendinnen en ik niet écht saai, maar we zijn in bepaalde dingen zeker veranderd ten opzichte van vroeger. Ja, ook ik betrap mezelf regelmatig op burgerlijke trekjes… Benieuwd naar 18 suffe dingen waar ik van geniet? Lees dan gauw verder!

saai

♥ De was buiten kunnen laten drogen. Dan ruikt het altijd extra lekker!
♥ Elke dag wakker worden met een hele grote mok thee.
♥ Boodschappen doen op de markt.
♥ Ouderwets spelletjes spelen. Scrabble, Monopoly of Rummikub? Daar ben ik altijd wel voor in!
♥ Op vakantie gaan naar Duitsland en vervolgens heerlijk relaxen in een kneuterig hotel.
♥ De Sims 2 spelen. Ik kan hier nog steeds zo erg van genieten…

♥ Na de afwas, de was en het stofzuigen lekker in bed ploffen.
♥ Op een terras, zomer of niet, een cappuccino of een thee bestellen. Veel spannender wordt het meestal niet 😉
♥ De weekboodschappen doen mét een boodschappenlijstje. Kan ik echt niet zonder.
♥ Thuis rondlopen in mijn badjas, hysterische pyjama broek, foute sokken en niet te vergeten: Mijn flamingo pantoffels!
♥ Lekker een avond alleen zijn. Deze avonden zijn de laatste tijd meer regel dan uitzondering en ik vind het heerlijk!
♥ Urenlang vakanties vergelijken en vervolgens de aller beste low budget vakantie scoren.

♥ Wie had ooit gedacht dat ik nog eens een koffieleut zou worden? Mijn dag is niet compleet zonder ‘n lekker bakkie!
♥ Heel veel groente halen en daarvan een grote pan soep maken.
♥ Restjes opmaken. Ik kan er echt niet tegen om eten te moeten weggooien (zonde!).
♥ Naar de kinderboerderij gaan.
♥ Een lege wasmand hebben óf precies genoeg was hebben voor een nieuwe was.
♥ Mijn beauty stash opnieuw organiseren.

Neem dit artikel overigens met een korreltje zout. Ik vind mezelf niet echt saai, maar mijn leven ziet er wel heel anders uit dan een aantal jaar geleden. En daar ben ik helemaal oké mee :D.

Van welke suffe dingen geniet jij?! Ik ben benieuwd, laat het me weten!

saai

11 Reacties

 1. 17 mei 2019 / 07:22

  Erg leuk om te lezen! Ik begin ook te merken dat ik langzamerhand steeds wat volwassener word. Wakker worden met een kop thee, en de rest van de ochtend koffie. En ik vind het – net als jij – heerlijk om een low budget vakantie te scoren.
  Ilona Wielinga onlangs geplaatst…Voor als je een stedentrip wilt makenMy Profile

 2. 17 mei 2019 / 07:35

  Wat een heerlijk artikel! Voor mij heel herkenbaar ook – ik word regelmatig nogal blij van dingen die in de ogen van anderen waarschijnlijk saai zijn, haha. Zeker sinds ik mijn huis heb gekocht, word ik blij van allerlei huishoudelijke dingetjes. De geur van mijn wasverzachter en een schoongemaakte douche bijvoorbeeld. Voel me net een huisvrouwtje dan 😉

 3. 17 mei 2019 / 07:46

  haha je bent niet saai, je geniet juist van de kleine dingen in het leven.
  De was ruikt gewoon lekkerder als je het buiten hangt en de sims blijft fantastisch (je moet wel even de nieuwste versie dan downloaden, die ga je helemaal leuk vinden) en spelletjes zijn gewoon de bomb!

 4. 17 mei 2019 / 10:06

  Je bent helemaal niet saai, joh! Ik vind avondjes alleen thuis ook heerlijk. Kan ik lekker kijken waar ik zin in heb, zonder de judgy blikken en commentaar van m’n vriend, haha. Van dat weekboodschappenlijstje moet ik ook maar eens werk maken, want ik doe impulsief (en duur …) boodschappen voor het avondeten op de dag zelf. Misschien morgen! ?
  Jessica J. onlangs geplaatst…Duurzaam scheren met een safety razorMy Profile

 5. Cope Techs
  18 mei 2019 / 13:17

  COPE TECHS is een organisatie van technologie-experts?️? met als doel mensen te helpen bij het oplossen van technologische problemen. We bieden de beste hackingdiensten en ons doel is niet om diefstal te plegen, maar om mensen te helpen technologische problemen met onze vaardigheden te overwinnen.

  ✴️Voor voorbeeld- Er zijn zoveel mensen die veel schulden hebben aan banken en andere leenkantoren en werken er hard aan om terug te betalen maar kunnen echt niet betalen. Dat is waar onze hulp kan binnenkomen. We hebben een platform ontworpen dat zoveel mensen heeft geholpen bij het uitpakken van crypto-valuta? zoals Bit Coin, Lite Coin e.t.c

    ✴️ Een ander voorbeeld van onze service: een man of vrouw die zijn / haar echtgenoot van valsspelen verdenkt maar geen bewijzen heeft, we kunnen helpen door de echtgenoot GSM te hacken? zodat hij / zij toegang kan krijgen tot chats, e-mails?, locatie? , Telefoontjes ?en sms’en✉️ van de Echtgenoot waar ze ook zijn.
   
  Andere diensten die wij aanbieden zijn-:
  ✴️ Herstel van verloren Bitcoin in binaire veilingen?
  ✴️ Rangen van universiteiten veranderen.?
  ✴️ Detectie van zwakte in de beveiliging van het computersysteem⚛️
  ✴️ Een PayPal-rekening afsluiten??
  ✴️Cyber ​​Attacks☣️ en nog veel meer

  Denk hieraan: “ALS HET TECHNOLOGIE IS, KAN HET GEKOMEN WORDEN”

  Wij behoren tot het HACKERS-forum HackerOne en we hebben de beste hackers op het forum die altijd klaar staan ​​om het risico te nemen en een klus te klaren.

  Als je hackdiensten nodig hebt, neem dan contact op met:
  COPETECHS@GMAIL.COM

  We kijken ernaar uit om voor u te hacken.

 6. 18 mei 2019 / 13:50

  Hahaha ik kan mij hier zo in vinden. Ik ben dol op thee en bestel vrijwel nooit iets anders op het terras én daarnaast drink ik het ook vrijwel de hele dag. Boodschappen doen op de markt vind ik ook heerlijk! Lekker cheap ook.

  Oh en nadat al het werk klaar is inderdaad héérlijk om dan op de bank te gaan zitten met een kopje thee (here we go again) en een goed boek. Eigenlijk herken ik mij in bijna al je 18 punten 🙂
  Kelly onlangs geplaatst…Het perfecte mannencadeauMy Profile

 7. 18 mei 2019 / 14:13

  Haha wat een leuk artikel! Sommige dingen zijn echt heel herkenbaar zoals dat van de was en de Sims! Ook op zaterdagavond lekker thuis bankhangen vind ik heerlijk! Misschien voor anderen wat saai, maar zolang wij er gelukkig van worden is het prima toch? 🙂

 8. 21 mei 2019 / 10:42

  Haha, dit is zó herkenbaar Anna! Ik kan ook echt genieten van avondjes alleen, ‘s ochtends op het balkon koffie drinken, een boek lezen en naar de markt gaan. Hoewel af en toe een feestje en een lekkere portie avontuur ook wel aanwezig zijn 😉 Leuk artikel! Liefs Anniek

 9. 24 mei 2019 / 17:03

  Echt een super grappig artikel en zo herkenbaar! Hoera voor kneuterige hotelletjes in Duitsland, haha! En ja, ook een koffie of thee bestellen op het terras, spelletjes spelen en genieten van je boodschappen halen op de markt: I’m with you 🙂
  Yvonne onlangs geplaatst…YouTube-yoga voor beginnersMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge