Outfit | Lentekriebels met mijn gekleurde blazer in Berlijn!

Hoi allemaal! Ik vond het wel weer eens tijd voor een outfit artikel op mijn blog. Afgelopen weekend was ik in Berlijn, ik heb er ook een reisverslagje over geschreven, mocht je benieuwd zijn! Een nieuwe omgeving vind ik altijd heel inspirerend, ik had ineens weer zin om foto’s te maken voor Instagram :-). Berlijn is dan ook een hele fijne stad met héél veel fotogenieke spots. Ik trok mijn nieuwe gekleurde blazer aan en schoot wat foto’s bij de Domtoren. Kijk je mee?

gekleurde blazer
Gekleurde blazer – Pull&Bear / Witte blouse – Bershka / Ripped jeans – Pull&Bear / Sneakers – Nike / Roze tasje – H&M / Ketting – Initial Jewelry

De laatste twee dagen dat we in Berlijn waren was het prachtig weer, 20 graden met volop zon! Het was daardoor qua belichting wat lastiger om foto’s te maken, maar we konden wel heerlijk in het zonnetje genieten van een drankje. We hebben echt geluk gehad met het weer, een stedentrip in de regen is echt niet fijn, haha! 🙂

Ik besloot mijn roze-rode blazer aan te trekken, die ik onlangs bij Pull&Bear kocht. Hij heeft hele subtiele ruitjes en ik vind de kleurencombinatie zo mooi! In mijn outfit inspiratie artikelen deel ik ook regelmatig roze en rode items, die ik maar al te graag met elkaar combineer. Zo trok ik ook mijn favoriete roze tasje van H&M weer uit de kast. Dit tasje schreeuwt gewoon lente! 😉 Met de witte blouse van Bershka kan ik eindeloos combineren, maar een lichtroze top, truitje of blouse zouden ook perfect onder de blazer passen. Ik ben helemaal verliefd op mijn nieuwe blazer!

Ik draag eigenlijk bijna nooit meer blauwe jeans, dit jaar wil ik nog graag een heel lichtblauw exemplaar aanschaffen. Daar kun je toch net wat meer kanten mee op! Ik vind deze jeans dan ook iets te blauw bij de blazer. Mijn Nikes zijn onmisbaar tijdens een stedentrip, deze Nikes lopen echt als pantoffeltjes! Ik draag ze al een paar jaar met veel plezier, maar nu ik ze ook tijdens werk draag, zal het vast niet lang meer duren totdat ze echt afgedragen zijn… Hebben jullie nog tips voor fijne en comfortabele sneakers?

Een stedentrip is toch altijd wel hectisch. Van hotspot naar hotspot reizen en zoveel mogelijk foto’s proberen te maken… En dat in een paar dagen! Uiteindelijk heb ik helemaal niet zoveel foto’s gemaakt, de tijd vloog echt voorbij. Het is ook belangrijk om te genieten, dat hebben we zeker gedaan! Helaas heb ik ook geen detail foto’s kunnen maken van mijn outfit, die tijd hadden we gewoon niet :p Ik ben wel van plan om de komende tijd weer wat uitgebreidere outfit artikelen te plaatsen op mijn blog. Nu we richting zomer gaan heb ik ook zin om vaker foto’s te maken! 🙂

Na mijn stedentrip had ik ook geen artikelen meer in mijn concepten staan, op een paar samenwerkingen na. Extra leuk om weer eens ‘live’ een artikel te typen en gezellig met jullie te kletsen over wat mij zoal bezighoudt ;-). Komend weekend wordt gezellig, maar druk. Ik ga morgen shooten met Inge, heel veel bloggen, aan opdrachten werken, het huishouden doen en ‘s avonds kan ik eindelijk mijn nieuwe baby cavia ophalen! Houd mijn Instagram even in de gaten als je wat babyspam wil zien ;-). Daarna moet ik vier dagen achter elkaar werken en heb ik een gezellig feestje.

Wat staat er bij jou op de planning dit weekend?

7 Reacties

  1. 12 april 2019 / 07:30

    Wat een toffe blazer! En ik vind hem hartstikke leuk staan bij de spijkerbroek. Zo te horen heb je een leuk weekend voor de boeg. Geniet ervan! 🙂

  2. 12 april 2019 / 12:14

    Hele mooie blazer, je tasje is trouwens ook erg leuk~!
    Liefs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge