Outfit: Mijn nieuwe regenbestendige én warme winterjas!

Hoi allemaal! Een tijdje geleden schreef ik een artikel over de leukste jassen voor het najaar. Het begint bij mij ook weer te kriebelen om een nieuwe jas aan te schaffen. Maar, er is één probleem: ik heb al ontzettend veel jassen! Een nieuwe jas moet dus echt een toevoeging zijn, wil hij een plekje veroveren aan mijn kapstok. Wie mij al langer volgt, weet dat ik echt een echte koukleum ben en regen haat. Een regenbestendige, warme winterjas leek me wel wat! Zoals je waarschijnlijk al hebt kunnen zien aan de titel ben ik in mijn zoektocht geslaagd. Kijk je mee?

warme winterjas

De perfecte basic winterjas

Eerlijk is eerlijk, de warmste en meest praktische winterjassen zijn meestal niet de mooiste, maar ik kom graag stylish voor de dag. Ik ben vooral dol op lange jassen, niet alleen omdat ik dit mooier vind staan, maar ook omdat het net wat meer warmte geeft. Hoewel ik graag prints draag en ook gek ben op kleur, ben ik wat betreft jassen best wel basic. Dit keer was ik dan ook specifiek op zoek naar een lange, regenbestendige, warme winterjas met een capuchon, het liefst in het zwart. Ik slaagde bij Protest, waar ik deze hele fijne, gewatteerde winterjas vond!

Winterjassen van Protest

Waar ik normaal gesproken een echte twijfelaar ben, was de keuze uit het enorme assortiment winterjassen van Protest zo gemaakt. Alhoewel ik stiekem ook even een kijkje heb genomen bij de ski-jassen, waar ik een prachtig velvet exemplaar tegenkwam. Ik kon er niks aan doen, mijn oog werd er gewoon naartoe getrokken (zoals naar alles wat velvet is ;-)). Uiteindelijk besloot ik verstandig te zijn en toch te gaan voor deze heerlijke gewatteerde jas, want dit is echt een hele goede toevoeging aan mijn jassengarderobe!


Ik heb de jas besteld in maat M en deze maat zit echt perfect. Mijn schouders zijn relatief breed en mijn armen lang. Maat S vind ik vaak iets te krap, vooral als ik er nog een dikke trui onder draag. De mouwen van de jas zijn nu lekker lang en dat vind ik heel fijn, zeker ‘s winters! Ook vind ik het fijn dat de capuchon wat ruimer is en daardoor wat makkelijker op kan. Daarnaast heeft de jas hele fijne, diepe zakken. Nu nog een paar handschoenen en een warme sjaal erbij, en ik ben helemaal klaar voor de winter!

Speciaal voor jou: 10% korting!

Ben jij ook nog op zoek naar de perfecte winterjas of kun je wel een nieuwe ski-uitrusting gebruiken? Lucky you, want ik mag je blij maken met 10% korting op je bestelling bij Protest! Met de code annajirina10 krijg je 10% korting op zowel de nieuwe als oudere collecties. De code is geldig t/m 28 februari 2021. Ik kan je in ieder geval aanraden om niet te lang te wachten, want de fall/winter collectie van Protest staat inmiddels live. Nu ben je er in ieder geval van verzekerd dat jouw maat er nog tussen zit! Goed nieuws, iedereen kan profiteren van mijn code, ook je vriend, vriendin of een familielid. Wist jij al dat Protest ook een groot assortiment herenkleding heeft? Bij Protest vind je onder andere ook sweaters en skikleding, zoals ski-jassen en skibroeken voor heren.

Bloom gewatteerde winterjas in de kleur zwart is te koop bij Protest.eu en kost €149,99

Heb jij al een warme winterjas in je garderobe?

Bewaar dit artikel via Pinterest:
warme winterjas

8 Reacties

  1. 12 oktober 2020 / 20:07

    Wat een leuke jas, hij lijkt me heerlijk warm! Ik heb toevallig van de week net zo’n soort model gescoord, maar dan helemaal lang.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge