8 x De leukste jassen voor het najaar!

Hoi allemaal! Hoewel we de afgelopen tijd hebben kunnen genieten van een heerlijke nazomer, begint het toch echt alweer kouder te worden. Vooral ‘s avonds is een wat langere, warmere jas geen overbodige luxe! Hoewel ik een hele hoop jassen heb, begint het bij mij in het najaar altijd te kriebelen om een mooie najaarsjas aan te schaffen. Ik ben vooral gek op teddycoats en trenchcoats! Kijk je mee naar mijn 8 favoriete jassen voor het najaar?

jassen najaar
1. Geruite trenchcoat – Stradivarius €45,99 / 2. Bruine teddy jas – Vero Moda €59,99 / 3. Lange jas – Vero Moda €79,99 / 4. Bordeauxrode jas – Only €59,99 / 5. Bikerjas – Stradivarius €29,99 / 6. Teddy coat – Vero Moda €79,99 / 7. Jasje met fringes – Come Get Fashion €59,99 / 8. Roze teddy jas – Vero Moda €59,99

Teddy coats

Iedere herfst zie je ze weer terugkomen: Teddy coats! Ik heb nu drie teddy jassen, maar ik kan er echt geen genoeg van krijgen. Een roze teddycoat zou echt een geweldige toevoeging zijn aan mijn jassengarderobe ;-). Ook een witte of crème-kleurige teddycoat vind ik onwijs tof, maar een bruine teddy is ook altijd goed. Teddy jassen zijn nou eenmaal heerlijk om in weg te kruipen op koude dagen! Voor welke kleur teddy coat zou jij gaan?

Trenchcoats

Waar ik ook groot fan van ben, zijn trenchcoats. Stijlvol, tijdloos en ook nog eens gemakkelijk te combineren. Hoewel ik een teddy coat niet bij iedere outfit vind passen, kan een trenchcoat vaak wel. Ik ben helemaal verliefd op deze geruite trenchcoat van Stradivarius, maar ook de bruine mantel van Vero Moda vind ik prachtig. Zo’n kleur is eigenlijk altijd goed en een lange jas is eenvoudig te combineren. Stiekem kan ik niet wachten tot ik mijn favoriete overknee boots weer aan kan ;-).

Korte jasjes

Iets wat ook absoluut niet in je herfstgarderobe mag ontbreken is een kort jasje of bikerjack. Vooral als ik een rokje of jurkje aan heb, vind ik een kort jasje echt een leuke toevoeging aan mijn outfit. Het maakt het geheel net wat vlotter en stoerder! Om het niet te koud te krijgen draag ik er vaak een dikke coltrui onder. Dit zwarte jasje met fringes vind ik bijvoorbeeld erg tof, leuk te combineren met een rokje en cowboy boots! Tot slot kan ik echt niet zonder een (nep)leren jasje. Zolang het nog niet te koud is draag ik mijn leren jas bijna dagelijks! Dit bikerjack van Stradivarius is dan ook een goede aanvulling op je herfstgarderobe.

Kun je nog wel wat herfst outfit inspiratie gebruiken? Klik hier als je benieuwd bent naar mijn favoriete nazomer jurkjes en jurken met bloemenprint.

Heb jij al een jas gescoord voor het najaar?

Bewaar dit artikel via Pinterest:
jassen najaar

7 Reacties

  1. Silke
    28 september 2020 / 09:38

    Nummer 3 is mijn favoriet! Zo stijlvol, he, een mantel!

  2. 28 september 2020 / 17:27

    Een teddy coat staat ook dit jaar echt bij mij op het lijstje. Al een aantal jaar zeg ik dat ik er een ga kopen omdat ik ze zo leuk vind en uiteindelijk eindig is altijd met een andere jas. Dit jaar wordt het met zekerheid een crème kleurige teddy.
    Tamara onlangs geplaatst…Hoe vallen Dr. Martens? Zo vind je de juiste maatMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge