Mijn beste beauty ontdekkingen van 2020 (tot nu toe!)

Hoi allemaal! Hoewel het jaar nog niet voorbij is, heb ik de afgelopen maanden een hoop nieuwe beauty ontdekkingen gedaan. Normaal gesproken schrijf ik aan ieder einde van het jaar een uitgebreid artikel over mijn beauty favorieten, maar dit jaar doe ik het anders. Ik heb zoveel fijne beautyproducten ontdekt, dat ik vandaag alvast mijn beste beauty ontdekkingen van 2020 (tot nu toe) op een rijtje zet. Kijk gauw verder!

beste beauty ontdekkingen

NYX Matte Finish Fixing Spray

Al sinds ik me kan herinneren struggle ik met een vette huid. Eigenlijk mag ik niet klagen hoor, want mijn huid is vrij makkelijk en ik heb weinig last van onzuiverheden (even afkloppen!). Het enige waar ik regelmatig van baal, is die vervelende olielaag op mijn gezicht. Make-up of geen make-up, die olielaag is er altijd. Vooral ‘s zomers is het echt een uitdaging om er niet als een spiegelei uit te zien, haha :p. De matte finish fixing spray van NYX heeft mij de afgelopen maanden echt gered! Ook wanneer ik geen foundation droeg, gebruikte ik deze spray. Sinds ik deze spray heb ontdekt heb ik het plezier in make-up tijdens warme dagen weer teruggekregen. Deze fixing spray is absoluut een aanrader als je een vette huid hebt!

Batiste droogshampoo Rose Gold

Sinds ik de CG-methode voor krullen volg, was ik mijn haar veel minder vaak dan voorheen. Ik was mijn haar nu om de 4 à 5 dagen, wat eigenlijk prima gaat. De laatste dagen voor het wassen merk ik wel dat mijn haar zijn volume verliest en wat platter op mijn hoofd zit. Ik gebruik droogshampoo niet zo zeer omdat mijn haar vet is, maar vooral om er weer wat lucht en volume in te krijgen. Sinds een aantal jaar ben ik groot fan van Batiste droogshampoo en dan vooral de Rose Gold editie. Sowieso ben ik dol op rozengeur in verzorgingsproducten en parfums! De Rose Gold droogshampoo van Batiste houdt mijn haar nog een paar dagen langer fris en volumineus.

Rimmel London Insta Flawless BB cream

Sinds de introductie van het mondkapje in het openbaar vervoer draag ik eigenlijk nog nauwelijks foundation. Niet dat ik zo vaak met de trein of bus reis, maar de gewoonte van minder foundation dragen is er alsnog vrij snel ingeslopen. Tel daar de warme dagen en mijn liefde voor het strand bij op en je kunt je vast voorstellen dat mijn foundation al enige tijd onaangeroerd in de badkamer staat ;-). Mijn huid is ook enorm opgeknapt van de zonnige dagen, waardoor ik niet snel meer kies voor een laag foundation. Soms mis ik het wel om echt een full face make-up look te maken. Nu grijp ik steevast naar de Rimmel London Insta filter BB cream. Het effect is heel licht en natuurlijk, maar de BB cream vormt toch een goede basis voor de rest van mijn make-up!

Olaplex nr. 3 Hair Perfector

Vorig jaar ben ik me meer gaan verdiepen in de CG-methode en sindsdien heb ik mijn haarroutine steeds verder aangepast. Zo gebruik ik nu bijvoorbeeld graag de shampoo en conditioner van Olaplex. Ook gebruik ik na het wassen, naast haarolie, een leave-in conditioner en een beetje gel. Daarnaast gebruik ik regelmatig een haarmasker. Sinds kort ben ik ook groot fan van de Hair Perfector van Olaplex (nr 3). De Hair Perfector laat ik in mijn haar intrekken, een paar uur of de nacht voordat ik mijn haar ga wassen. Na gebruik is mijn haar heerlijk zacht en gehydrateerd. Mijn krullen zijn lekker luchtig en meer gedefinieerd. Ik ben fan!

Clinique City Block Sheer dagcrème SPF 25

Iets waar ik echt niet zonder kan, is een fijne dagcrème met SPF. Eigenlijk draag ik het hele jaar door SPF onder mijn make-up, omdat ik het ontzettend belangrijk vind om mijn gezicht goed te beschermen. In de zomer gebruik ik vaak een dagcrème met SPF 25 of hoger, omdat ik erg graag en vaak in de zon zit. Sinds ik de City Block Sheer dagcrème van Clinique heb ontdekt, wil ik niks anders meer. Deze crème heeft een heel licht tintje en matteert mijn huid beter dan welke crème dan ook. Dankzij het tintje en het matterende effect voel ik ook steeds minder de behoefte om foundation te dragen! Een concealer, wat bronzer en blush erop en mij gezichts make-up is klaar :-).

Wat zijn jouw beste beauty ontdekkingen van 2020 tot nu toe?

Bewaar dit artikel via Pinterest:
beste beauty ontdekkingen

4 Reacties

  1. 2 oktober 2020 / 12:41

    Ik ben heel benieuwd naar Olaplex! Ik heb een grote bos met veel en dik haar, maar het wordt ook snel droog. Als ik naar de kapper ga laat ik altijd zo’n professionele olaplex behandeling doen en dan voelt het zo zacht! Ik begreep dat er ook een stap was die je thuis kan doen, is dat dan deze conditioner?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge