OPENING SUITE NOVOTEL @DENHAAG

Goedemorgen! Daar ben ik weer. En dit keer heb ik echt iets heel erg leuks mogen meemaken waar ik jullie graag meer over vertel. Donderdag was ik namelijk aanwezig bij de opening van het Novotel CityCentre in Den Haag en, samen met andere bloggers, was ik een van de eersten die er mocht overnachten. Het was ontzettend gezellig, ik heb veel foto’s gemaakt en mijn suite was echt prachtig! Heel onwerkelijk, maar vooral heel tof dat ik dit mee mag maken dankzij mijn blog. Lees gauw verder als je meer wilt weten over mijn tijd in het geweldige Suite Novotel in Den Haag!

Wauw! Toen ik was ingecheckt en naar mijn kamer kon zag ik deze prachtige lucht. En een super mooi uitzicht over de stad. Ik was nog nooit eerder in Den Haag geweest en ik heb er natuurlijk niet veel van gezien op zo’n avond, maar ik vond dit toch wel echt heel gaaf om te zien vanuit mijn hotelkamer!
Na even kort de kamer bewonderd te hebben was het tijd om naar de lobby te gaan voor speeches van onder andere de wethouder Stedelijke Economie Den Haag en natuurlijk de manager van het Suite Novotel CityCentre.
Hierna volgde er een hele toffe show, met een nummer dat DJ Arthur Liu speciaal voor de opening had gecreëerd. Het was de bedoeling om door middel van deze track de warme en huiselijke sfeer, die het Novotel te bieden heeft, over te brengen op de gasten. Het was echt heel leuk bedacht en ik vond de laserstralen echt heel gaaf, zeker een toegevoegde waarde bij zo’n opening!

Hapjes en drankjes! We werden zeker goed verzorgd. Ik bleef maar doordrinken, zodat ze me geen drankjes meer konden opdringen. “Ik ben al voorzien!” Haha. Ook waren de snacks met wortel, paprika en een soort ravigotte saus favoriet bij mij, jum! 
Er waren allerlei leuke dingen te doen, zoals een schouder en nek-massage, een rondleiding en een chocolade- en theeproeverij. Uiteraard zat ik binnen no time op de massage stoel, ik kon niet wachten! De chocoladeproeverij heb ik helaas aan me voorbij laten gaan vanwege mijn notenallergie en aan de theeproeverij ben ik eigenlijk niet toegekomen. Wel jammer dat ik er geen foto’s van heb gemaakt! 

Tijd voor het diner! Je kon kiezen uit een stukje hert, iets met paddestoelen en een stukje vis met risotto. Ik eet geen vlees en daarom was ik heel blij dat er vis was. Ik ben dol op vis! Ik heb hier dan ook twee stukjes van gehad. Hierna was er nog een klein dessert van chocola en ook deze heb ik geskipt, vaak zit er in elk soort chocola tegenwoordig wel iets van noot… En dat was het diner eigenlijk! Of zouden we nog wat gemist hebben?

Ik was echt onder de indruk van de leuke en mooie verlichting in de zaal. Er was zoveel moois te zien en het was allemaal verschillend! De bovenstaande lampen hingen heel laag, waardoor er echt een hele gezellige en warme sfeer ontstond. Dat was natuurlijk ook de bedoeling, want het Suite Novotel wil zich daarmee onderscheiden van andere hotels.

Het Suite Novotel is namelijk het eerste Long Stay hotel van Nederland en is dus gericht op een langer verblijf en een huiselijke sfeer. Er is gratis wifi, een fitness- en massageruimte en ook kun je een fiets huren om door Den Haag te fietsen. De locatie is trouwens ook ideaal, als je bij de tramhalte Grote Markt uitstapt ben je er meteen!

Kijk dit geweldige bed nou, aaah! Ik had meteen bij aankomst al zin om er op te ploffen, haha. En de TV is trouwens ook geniaal, je kunt ‘m namelijk draaien en rollen. Zo kun je op elke gewenste plek in je suite TV kijken, zelfs vanuit bad!

Om nog maar niet te spreken over de prachtige badkamer… Wauw! Uiteraard heb ik een heerlijk lang bad genomen, wat is dat toch fijn. Zeker als je het thuis niet hebt, dan is het extra speciaal! De douche zag er trouwens ook super goed uit. Ook is er voldoende ruimte bij de wastafel om je spulletjes uit te stallen, dat is wel heel erg fijn (zeker voor ons vrouwen, haha!) voor een langer verblijf.

De kamer is heel modern en strak ingericht, zo mooi netjes! Het ziet er niet heel huiselijk uit, in tegenstelling tot de lobby, maar ik kan me wel voorstellen dat als je je eigen spullen hier hebt dat het echt jouw plekje wordt.

De kraan vond ik ook zo tof! Net even wat specialer dan een ‘gewone’ kraan en het ziet er heel luxe uit. Ik vertrok eigenlijk al vroeg naar boven, ik moest nog even wat voor school doen en ook moest ik de volgende dag gewoon weer naar Amsterdam, want om 9.30 begon mijn les. En natuurlijk vond ik het helemaal niet erg om alles op mijn kamer uit te proberen en te fotograferen 😉

De volgende ochtend was het al vroeg tijd voor mijn favoriete maaltijd: Het ontbijt! Helaas had ik niet zoveel tijd om me vol te stoppen, maar er was echt zo veel lekkers… Het was ook echt heel gevarieerd! Er waren broodjes, gekookte eieren, yoghurt, fruit en zelfs super foods. Leuk, lekker en gezond! Zeker voor een langer verblijf is het ideaal dat er zoveel keus is, zo hoef je niet iedere dag met hetzelfde te ontbijten. 

Dit was mijn ontbijt! Hierna nam ik nog wat yoghurt met fruit, maar dat heb ik niet op de foto gezet. Tof ook dat er hagelslag was (zelfs melkhagelslag), ik kan niet zonder hagelslag! 

En nog meer prachtige verlichting in de lobby, wauw! Deze lampen waren mijn favoriet. Helaas moest ik alweer vroeg vertrekken, maar ik was graag nog wat langer gebleven om uitgebreid te ontbijten en alles in me op te nemen. Het ging zo snel! Maar het was ook echt zo leuk…

Goodbye Suite Novotel, goodbye Den Haag! Ik vond het echt heel erg bijzonder dat ik hierbij aanwezig mocht zijn voor mijn blog, het was echt een ervaring. Mocht ik ooit nog iets soortgelijks kunnen bijwonen, dan ben ik er zeker weer bij! Bedankt allemaal voor deze mogelijkheid en de gezelligheid! En aan alle bloggers: Ik vond het echt heel leuk om jullie te ontmoeten <3
Wat vind jij van het Suite Novotel? Zou je er willen overnachten?

11 Reacties

  • 9 november 2014 / 10:20

   Dankjewel! Ik wist helemaal niet dat jij er ook was, jammer dat ik je niet heb gezien! X

 1. 8 november 2014 / 09:20

  Het hotel ziet er heel mooi uit! Gaaf dat je bij de opening mocht zijn!

 2. 8 november 2014 / 18:40

  Zo gaaf dat je dit hebt mogen meemaken! Het ziet er echt heel erg leuk uit. Die massage lijkt me ook erg lekker!

 3. 8 november 2014 / 22:52

  Ziet er echt super mooi en netjes uit allemaal.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge