REVIEW | RIMMEL LONDON 004 GREEN PARK

Yes, na zo’n anderhalve maand heb ik eindelijk tijd gevonden om eens wat productfoto’s te schieten! Waardoor alle producten waar ik nog wat over wilde schrijven, na maanden zielig in een bakje te hebben gelegen, toch hun plekje konden veroveren in mijn stash. Een van deze producten is dit prachtige, groene oogschaduw palette van Rimmel Londen genaamd ‘Green Park’. Ik kocht ‘m voor nog geen drie euro bij de Action, inmiddels alweer maanden geleden… Vandaag hoog tijd om jullie te vertellen wat ik er van vind, is het een aanrader, of niet? Lees gauw mee!


Zoals ik net vertelde kocht ik dit palette bij de Action. Dat ze bij Action extreem goedkope make-up verkopen, wist ik. Dat ze ook relatief dure make-up (merken als Rimmel en Maybelline) verkopen, dat was nieuw voor me! Natuurlijk heb ik wel eens wat gezichtsproducten van Garnier en dergelijke voor een prikkie gescoord, maar make-up.. Ik was toch een beetje sceptisch! Hoe kan dat nou, voor dat geld? Dan zou er toch echt iets mis mee moeten zijn. Of niet? Wie van jullie kan mij daar misschien een duidelijk antwoord op geven?

Ik kan niet ontkennen dat ik het echt fantastisch vind dat dit in de schappen van de Action te vinden is! Blijkbaar dachten meer vrouwen dat, want zodra ik het bakje met de luxere producten had gevonden, kwamen er opeens allemaal vrouwen om me heen staan. Als duiven op broodkruimels, zullen we maar zeggen. Het was even graaien (er waren ook een hoop dubbele producten), maar na zo’n vijf minuten wist ik er een paar prachtige exemplaren uit te vissen. Waaronder dus dit groene palette van Rimmel London.
Rimmel Londen is een van mijn favoriete merken, ik heb al zo’n palette met bruintinten en die is heel fijn! Goed ook dat er vier kleurtjes in zitten, zo kun je snel een gevarieerde ooglook maken. Dat is natuurlijk wat we tegenwoordig willen 😉
Ook de structuur van de oogschaduw bevalt mij, ze zijn zacht en hebben een prachtige glans. Wel hebben ze wat last van fall-out. Niet extreem storen of zo, nee. Wat ik wel heel rot vind, zijn die kleine vakjes. Ik kom er onmogelijk in met mijn kwast zonder zo’n beetje het halve palette onder te knoeien. En de kleur verhouding, daar ben ik ook niet heel blij mee. Van mijn palette met bruin tinten is bijna alles al op, behalve de middelste brede strook!
Naast 004 Green Park hadden ze ook een palette met zilver en grijstinten, maar dat is minder mijn ding. Groen vind ik veel mooier bij mijn bruine ogen en bovendien zijn deze kleuren heel draagbaar, geschikt voor dagelijks gebruik.
Tijd voor swatches! Ik heb alles geswatcht zonder oogschaduwbasis en met mijn vingers, deels met de sponsapplicator die er bij zat, omdat ik niet in de kleine vakjes kon komen. Het pigment valt me niet tegen! Maar heel denderend, nee dat is het ook weer niet.
Ik was heel nieuwsgierig hoe de kleuren uit zouden pakken met een basis er onder. Dit is de uiteindelijke look geworden! Ik heb alle kleuren gebruikt. De gele kleur als highlighter in de binnenste ooghoek en op het wenkbrauwbot, groen op het bewegend ooglid, bruin op de andere helft van mijn ooglid (ook al zie je hier vrij weinig van… ik heb het met al mijn platte kwasten geprobeerd!) en de donkergroene kleur in de arcadeboog.
De look compleet met mascara en verder gezichtsmake-up. Over de blush schreef ik eergisteren (donderdag) trouwens al een artikel, mocht je benieuwd zijn! Al met al ben ik tevreden over de look, het is een draagbare look, perfect voor overdag.
Ik ben niet weggeblazen door de kwaliteit van dit palette. Laat ik het zo zeggen, ik had het niet echt leuk gevonden als ik hier zo’n 11 a 12 euro (de normale prijs van dit palette) voor had neergeteld. Maar 3 euro, ja! Afgezien van het feit dat ik meer had verwacht van het palette (vanwege het merk), vind ik ‘m leuk. Deze gaat zeker niet verstoffen achter in mijn kast, maar het is ook geen must have. Mocht je een klein budget hebben, dan zou ik toch zeker eens bij Action rondneuzen tussen dit soort producten, want voor een fijn prijsje is er nog veel meer moois te krijgen!
Heb jij deze palettes ook zien liggen bij de Action?

27 Reacties

 1. 22 november 2014 / 11:32

  Wel mooie kleuren, maar toch niet iets voor mij.

  • 23 november 2014 / 16:38

   Wat jammer! Ik vind de pigmentatie ook wel erg tegenvallen.. X

 2. 22 november 2014 / 17:01

  de kleuren zijn niet helemaal iets wat ik zelf zou dragen ,maar ik vind het er wel ontzettend leuk uitzien!

 3. 22 november 2014 / 19:13

  Hij ziet er wel héél gaaf uit, alleen als je hem gebruikt is de pigmentatie opeens weg. Jammer. Dan vind ik de oogschaduw palettes van Essence nog beter voor ongeveer dezelfde prijs! 🙂

  • 23 november 2014 / 16:40

   Ik heb eigenlijk nog nooit een oogschaduwpalette van Essence gebruikt… Ga ik wel een keer doen binnenkort, ben heel benieuwd! X

 4. 23 november 2014 / 07:20

  Volgens mij zijn ze zo goedkoop omdat het een oude collectie is. De kleurtjes zien er in eerste instantie ok uit, jammer dat het toch iets tegenvalt.

  • 23 november 2014 / 16:40

   Ja dat kan wel kloppen. Het bruine palette dat ik al heb, heb ik ook al jaren. X

 5. 23 november 2014 / 10:00

  Die make-up is zo goedkoop omdat ze uit oudere collecties komen. Volgens mij verkopen ze nu zelfs OPI nagellakjes van in oude Limited Editions voor een paar eurootjes. Njah, het palette blaast me ook niet omver. Mooie kleurtjes maar de pigmentatie mocht wat beter. Toch een complimentje voor je foto's!

 6. 23 november 2014 / 16:23

  Leuk doosje! Ik vind het ook altijd lastig om in die kleine vakjes te komen.. Om die reden koop ik al niet snel zo'n palet. 🙂

  • 23 november 2014 / 16:41

   Ja, het is inderdaad niet handig! Maar ik vind de kleuren wel mooi samen 🙂 X

 7. 23 november 2014 / 18:56

  Mooie kleuren zitten er in het doosje 🙂 11 euro zou ik ook wel te duur vinden maar dat vind ik ook van loreal bijvoorbeeld

  • 24 november 2014 / 20:48

   Ja klopt! 3 euro is een fijne prijs om het te proberen 🙂 X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge