MY LIFE BESIDES BLOGGING | WEEK 47

Even een weekje wat bijkomen en weer ruimte om te ademen, ik kon niet wachten! De afgelopen week heb ik na de beoordeling dan ook een hoop leuke en ontspannende dingen gedaan – maar van lang niet alles heb ik foto’s. Toch heb ik nog een hoop bij elkaar kunnen sprokkelen, maar dat mag ook wel na zo’n leuke, maar drukke week! Dinsdag was mijn beoordeling, woensdag heb ik lekker geblogd, donderdag was ik te vinden in Rotterdam en morgen verhuis ik naar Utrecht. Zin in. Kijk je mee naar mijn week?


– Dinsdag had ik de eindbeoordeling van alle vakken van dit blok. Voor de nieuwe volgers: Ik studeer Allround Styling aan Academie Artemis in Amsterdam, waarvoor ik eigenlijk uitsluitend dingen hoef te maken en te presenteren. Aan dit alles zit natuurlijk wel een concept vast die ik gedurende het blok uitwerk. De beoordeling ging helaas niet zo goed, ook al heb ik heel hard gewerkt. Ik hoop dat ik iets met de kritieken kan en volgend blok ga ik gewoon weer heel erg m’n best doen. 

– Selfie! Met mijn lekkere pluizige haar, waar ik nog niet helemaal klaar mee was. Haha.

– De swatches van het palette van Rimmel, waar jullie gisteren al meer over konden lezen.

– Maandag moest ik nog een heleboel materialen zoeken, knippen, afwerken en opplakken in mijn trendboekje. Oepsie! Lekker last minute…
– Mijn week begon met heel veel stress voor de beoordelingen en daarbij ook een hoop koffie.
– Alles uitgestald op mijn kamer, voordat ik mijn koffer inpakte met al mijn werk. 

– Woensdag was het ein-de-lijk tijd om lekker te bloggen. Yes! Wat had ik hier lang naar uit gekeken. Ik ben dan ook aan de slag gegaan met het fotograferen van heel veel artikelen. Ik heb het zo gemist. 
– Ook Lexie en Knoepertje hadden het even zwaar, want ik had niet meer zoveel tijd voor ze door school. Normaal knuffel ik ze de hele dag als ik vrij en thuis ben. Even wat in te halen dus!
– Maar heel veel tijd om te chillen was er niet. Donderdag stond er namelijk alweer een schoolproject op de planning: Naar ‘t museum  in Rotterdam om inspiratie op te doen. Aankomende week gaan we aan de slag met een nieuwe collectie voor het merk McGregor. Op zich leuk, maar ik was wel echt doodmoe. 

– De beoordeling sloot ik lekker af met een patatje, samen met mijn vriend.
– Camera on! Foto’s maken van de tentoonstelling ‘The Future Of Fashion Is Now’ die momenteel in het Boijmans van Beuningen in Rotterdam te zien is. Willen jullie hier meer van zien? Ik kan er een artikeltje over schrijven! Zeg het maar.
– Woensdag sliep ik bij een vriendin in Utrecht, gezellig! Ik zag het ook niet zo zitten om donderdag ochtend vanuit Groningen naar Rotterdam te reizen. Alsnog heb ik niet veel meer geslapen dan normaal, je weet hoe die dingen gaan, haha! Maar waar ‘t om ging: Mijn Haar Is ZO Dood! En afgeknipt.. Inmiddels. Ik ben er nog niet echt tevreden over. Maar uiteraard volgen er snel foto’s!

– Outfit Of The Day! En mijn witte nagels met glitter <3! Ik ben helemaal verliefd op dit feestelijke glitterlakje van Ciate
– Vrijdag avond at ik bij mijn vriend. Andijvie met kaas en mosterd stond op het menu, heerlijk!
– Knuffelen met Doex kan ik natuurlijk niet overslaan als ik daar ben, wat een lieverd is het.

– Die avond was het tijd om voor het eerst te gaan kijken bij een zaalvoetbal wedstrijd van hem. Ik vond het heel leuk om eindelijk eens te zien hoe dat nou allemaal gaat. Wel jammer dat onze avond zo snel voorbij ging door het voetbal…
– Woensdag komt er een artikel online over een paar favoriete tassen van me en deze is echt prachtig! Ik ben er helemaal verliefd op <3 Hebben, hebben!
– Gisteren ging ik met mijn ouders mee naar het ziekenhuis in Assen,  mijn broer is geopereerd aan een blindedarmontsteking en gaat een best wel lang herstel tegemoet. Hopelijk komt het gauw goed! Ik kan echt niet tegen ziekenhuizen en tegen mensen die pijn hebben. Dan heb ik veel liever zelf pijn…

– Oooooh, mijn hart smelt bij het zien van alle lieve cavia’s op deze wereld die nog een baasje zoeken. En deze is niet eens zover weg… Een lief wit mannetje met krullen. Ahw! <3
– HERFST! 
– Ik had zin om aan de slag te gaan met mooie herfst kleuren. Waar kan ik die nou beter kwijt dan op mijn nagels? Je leest er snel meer over!
De afgelopen week ben ik ook nog naar de bioscoop (Aanmodderfucker, echt een aanrader trouwens!) geweest, ik had een verjaardag van een vriendin en ik heb natuurlijk een hoop spullen ingepakt voor de verhuizing morgen. Ik houd jullie op de hoogte! En uiteraard staan er weer een hoop leuke (al zeg ik het zelf) artikelen klaar voor de komende week. Ik wens je een hele fijne zondagavond en geniet van je week! X

24 Reacties

 1. 23 november 2014 / 20:41

  Leuke foto's, dat tasje ziet er heel mooi uit! X

 2. 23 november 2014 / 21:21

  Leuke foto's! Die patatjes zien er erg lekker uit! Succes morgen met de verhuizing!

 3. 24 november 2014 / 09:02

  Wat een leuke foto's! De tas is inderdaad prachtig! Ik ben benieuwd naar het tassenartikel 🙂

 4. 24 november 2014 / 16:45

  leuke foto's! En waaaauw die tas. mooi! <3

  Liefs, Evelien

 5. 24 november 2014 / 18:00

  oeh, leuk artikeltje! en ik vind je titel trouwens ook erg leuk, klopt helemaal haha! xo

 6. 24 november 2014 / 18:24

  Ik ben benieuwd naar je tassen artikel want ik zoek nog een mooie nieuwe tas 🙂

 7. 24 november 2014 / 21:06

  Hmmm, ik vind het knap van je als je zo een knappe krullen cavia kan weerstaan….ik vind het altijd moeilijk als ik van die lieverdjes zie die op zoek zijn naar huisjes!

  • 25 november 2014 / 18:11

   Ja het is wel met moeite hoor! Ik ga binnenkort wel heel eventjes kijken, maar ik moet sterk zijn haha. X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge